Solen.

100531.

Sista dagen denna månad, jahapp, trodde det skulle bli en underbart bra dag. Det blev det, fast på en helt annan nivå.
Trodde lgh'n skulle sägas upp. Men tydligen inte.
Blev lek med Jgirl o brudarna. Vi åt plättar (jag- shake) pannkakor frukt o lekte i massor. Tog en promis till en annan lekpark o lekte lite till. Behövde prata av mig idag med. hela lunch-em har vi lekt ute. Skönt!

Brudarna har nyss somnat, trötta som tusan o lite väl tidigt men whattodo.. L knölade inatt, tror kopporna kliar. Innan 5 gick vi upp, hon flinade o flörtade med sin pappa innan jobb men inte jag, ha ha haaa! Vid 6 somnade hon om i famnen och jag nästan satt upp och sov. S släntrade in lite för tidigt som vanligt och kollade på tv.

Karln är o svetsar aga så det kanske går att brumma Ådi utan att skämmas :) Så jag ska göra en massa fruktsallad, med jordgubbar och massa grädde. Skiter i stranden och allt i år. Ska fan va fetast där! Orkar jag bry mig.. Nej.
Skulle faktiskt ha masat mig ner på gymmet ikväll men.. Bilen känns viktigare. Imorrn kväll kanske.

Men jag vet att jag hatar att bo i lgh, jag hatar det så jävla hårt. Spec när solen skiner och ungarna sover.. Finns det något mysigare än att påta o dona i trädgården om sommarkvällen? Eller bara sitta och prata en stund, ostört?
Majtuna hade vi ju ändå inte kunnat bo kvar, det är ju sålt.

Nåja, ha det gott.
H.

Mors dag o L 8 månader!

100530.

Morsans dag. Mycket att fira.. Nej inte alls enligt mig. Men min älskade mamma var ju ändå tvungen att få nånting av oss.
Dagen började ju inte alls bra, och det har bara blivit värre. Är så jävla less nu. Och ledsen. Och uppgiven. Och jaaa.. Trött påt! Känns som om jag gjorde bort mig. Men vad visste jag?
Gjorde iaf oss redo att dra, jag o brudarna, åkt till Biggan o skulle köpa en blomma till mamma/mormorn. S valde rosa (skrääääll) rosor då jag inte hittade någon fin blomma. Sen blev det en chokladask till det. Mamma blev så glad att se oss (brudarna) och vi att av träffa dem. Gammel-J var ju på besök oxå!

Igår hade jag en kanonkväll iaf! Perfekt avslut på den trista dagen.. A-babe kom över på sinka, skitsnack, vin o öl. Och S blev såå glad! Är så glad att de tycker om varann så mkt. Vi hade iaf asskoj, en riktig girlnight :) Karln var på fotboll hos brollan sin. Får vi snart göra om, baby!

Idag blir L 8 månader, ja, herregud! Vad tiden går. Vilket tjat va, men det är ju sant.. Och igår kröp hon sina riktiga första krypsteg, snuttan! Hon ville till dammsugarn :)

Näe, jag orkar inte.
Big bang theory o sängen.
H.

Äckeldag.

100529.

Jävla tråkiga äckliga lördag! SPÖregn, haha haha hahaaaaa, ska skratta åt alla som ska på yran. Sen ska jag skratta lite till.
Uttråkad, har trötta sjuka gnälliga kids. Just nu sover båda 2.

Jaja, har gått en timme iaf.
Gick förbi grusplanen och blev DUKTIGT irriterad. Fan så det såg ut. Städa upp efter er åtminstone.

H.

Bakis o skakis!

100529.

Åh, fyfan, ska aldrig mer dricka. Har sagt det förut och säger det igen. Nu har man lixom 2 kids som vill upp i tid så det får bli när jag har barnvakt nån gång.

Knäppte ju en bärs på ballen, förfest med kidsen, åt tacos, 1 öl blev snabbt 10 st.. När kids o pappan somnade tidigt så bestämde jag mig- tog en dusch och sminkade mig o klädde mig fint upp till öronen, så jävla snyggt när man är halvt på lyset. Pussade sambon hej o rullade till en kompis med min öllåda under armen och kände mig snyggast i stan (inte så svårt här iofs).
10 öl blev väl en hel låda till slut, party party, ut i tältet. Träffade så jävla mycket orligt folk och var så jävla full- tog en langos på väg hem. Stannade till och snackade på vägen så jag kom inraglandes vid 04.30. Upp 07 med L o S. Piggt värre!
Happy day. Bästa kvällen ever!!














AAAAAHAHAHA! Trodde ni det? Satt hemma o kollade en film och asgarva när det började spöregna på folket på yran, de sprang fortfortfort från Himlabacken, haha haha haha!
Åt alldeles för mkt onyttigt! Skärpning nu om det ska vägen med vadet, fanfanfan!
Idag är himlen regntung och jag är promenix-sugen!
H.

Irriterad!

100528.

Sol ute på ballen med en dator i knät och 2 söta kids på golvet. Lite bra musik och har funderingar på att knäppa en bärs.. Har försökt sola bort snyggaste bondbrännan efter linne.. Har gått sådär men nu gick solfan i moln.

Känner mig lite irriterad. Trist! Inte så lite heller. Usch vad tråkigt. Nåja det får väl vara så då.

Tänkte söka lite jobb men det är inte alltför lätt men 2 kids som kräver ständig uppmärksamhet :) Har iaf reggat mig som aktiv på MP. Så får vi se vad som händer och sker.


Ringde min E-baby igår. Blir glad av att höra henne. Hade blitt ännu gladare om jag fått träffa henne imorrn! Menmen. Vi ska kolla nytt datum!
Nu är det helg!




SKÅL!

H.

TGIF!

100528.

En promis och en dusch senare, fortf lika trött o hängig men känner mig lite nyttig iaf. Men så är det fredag och då blir det svårt, är inte godissugen, däremot en öl o nånting till en film är ju inga fel. Jävla helg lixom! Men men, ska försöka vara nyttig även i helgen. Därav min lite ironiska rubrik..
Ska ge S sina plättar och mig min shake. Helst vill jag lägga mig här på soffan och vakna när det är dax att flytta. Jag orkar inte med det här bubbandet och hålla påandet när man ska ut till bilen, in från bilen, ut på promis, in från promis. L sover faktiskt vidare idag, och har gjort sen kl var typ 10 men det är inte vanligt. Det beror nog på kopporna för hon brukar vakna på väg upp i hissen. Ja, vad konstigt. Ska in S, 2 stora hundar o så jag o Lil i den där trånga låtande hissen. Nej fy, vad jag blir mer o mer anti för varje dag. Och nu känns det inte lika ljust längre heller. Är bara irriterad och trött. På många saker.
Hade sett såå framemot denna helg, få komma iväg från det här, andas lite storstadsluft och leka med min bästis. Men, vad hade jag väntat mig då? Att vi verkligen skulle komma iväg? Ja, jag hade iaf hoppats det. Nåja, det går fler tåg och jag hoppas det gör det inom en snar framtid.

Och den underbara tiden verkar ha börjat, med äckligt hundhår i hela lgh'n, överallt, hela tiden. Dax att börja dammsuga minst 4 ggr/dag. Fan, idag är jag anti. Men jag vill inte. Vill inte ha mina kids krypandes i hundhåret. Vill inte ha hundarna här. Vill inte ha kidsen här. Vill inte ens ha mig själv här. Hur i hela friden ska jag stå ut denna sommar? Nu är ju det roliga beskedet som bortblåst, känns ju knappast som att det kommer hinnas med.

Och så börjar jag tröttna på att ha S med överallt. Alltså, missförstå mig rätt, hon vill inte sitta i vagn i en dryg timme, och det förstår väl jag det! Men vad ska jag göra? Hundarna måste rastas och jag måste rastas. Dagis hör jag heller inget ifrån. Vore så skönt att veta om/när. Men ingen panik ännu. Det är så mysigt att ha henne hemma med såklart.


Näääe! Tur att jag hittat en ny favvolåt. Vet inte ens varför, inte min smak öht men den har verkligen fastnat!
http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4


Nu vill min lilla hängiga S ha plättar och det ska hon få!

Ha det.
H.

Neråt.

100528.

Jaha, fredag! Händer? Vattkoppor så inte mycket alls.. Hade ju tänkt en sväng på stan med brudarna men men. Ev skulle E komma och 'ge S en krya-på-kram'. Hmmm! ;)
Har ju 2 prickiga tjejer nu.

Ska ut i solen och gå en långis med brudar och hundar. Hoppas vågen visar minus-kg'n på tisdag! ;) Ska tjuvväga mig imorrn tror jag.
När det är slut på nutrilett är det dax för GI.

Hejhopp.
H.

Prickigprutt!

100526.

Idag kom prickarna! Har väntat på dem men de kunde ju ha kommit lite lägligare- nu blir det ju ingen Sthlm-resa i helgen till min sötaste E. Som jag har längtat och väntat! Och som S har varit spänd på att få 'åka tåg till Sthlm till E'. 'Visst ska vi göra det nästa helg, mamma?' Nåja, det går fler tåg. Typiskt bara! När man planerat något. Jaja, hoppas bara L får sina pricka nu med så vi slipper ha det så utdraget.

Har googlat lite recept, gått en promis med A. S fick en bok 'bockarna Bruse'. Så  gulligt att tänka på henne. ♥


Är dötrött idag, L har inte sovit inatt, vet inte vad hon sysslat med, har vart upp o vaggat henne 3-4 ggr och hon har bar agnällt o bökat omkring. Verkar ha haft lite magont. :( Nu sover hon iaf, skulle jag med vilja men prickfia har ju andra planer. Fö så har hon inte mer än 10 prickar ÄN så länge.

Hejdå lilltå.
H.


Shoooo!

100525. WOOHOOOOO! Löööön, jaaaa. Fan, jag har ju inget jobb.

Jobbig dag. Usch! Trött, trotsig 3åring, är aldrig speciellt skojigt. Fyfaaaaaaaan! Vad vi har bråkat, gnällt och skrikit och grinat idag. Men, nu sover hon. Tur de är så söta då, he he he.
Som skrivet på fb;
Sökes: en nypa tålamod, lite energi och ett par nätters sömn.
Finnes: 1st trotsig trött 3åring och 1st vällingvägrande, ickesovande 8månaders.

Näääe, mina brudar är de bästa och mest underbara som finns! Vad gjorde jag utan dem? Älskade ungar!


Annars har dagen bjudit på:
5st shakes
4 koppar kaffe
50 min RASK promenix med 2 kids i vagn o 2 dogs bredvid
Lek och tjur med söta E, T o J
Matlagning x2
En jääääävla massa regn


Lite kvalitetstid innan gubben kommer hem. Övertid o lite fruktinköp.
Ha det gott.
H.

Ojämt.

100524.

Japp, ojämt med bloggandet är det. Ibland orkar jag bara inte. Ibland finns inte lusten. Ibland finns inte tiden. Ibland känns det onödigt med ett litet skruttinlägg. Ibland känns det nödvändigt med ett litet skruttinlägg. Ibland vill jag inte. Ibland vill jag. Jaja! Nu blir det ett kort.

Idag körde jag o girlsen gubben till Vås för att hämta bilen, och byta skor till S. Iom att vi hade sisådär 11.5 h att slösa bort innan affärerna öpnnar hade jag bjudit in mig på kaffe hos brollan. Blev dock en lång kaffe som resulterade i dagislämning- S o A cyklade, L i vagn o dogsen var med såklart. S följde med brollan o A in och S sa; Jag vill inte gå. Jag vill stanna kvar. Lillsnutt! Väl tillbax somnade L i vagnen o det blev lunch. S åt 3 (!) fiskpinnar o en hel drös makaroner. Jag fick kalkonpaj utan kalkon. Haha. Pratade massa GI så nu är jag pepp pepp pepp, jag med. Lika bra jag skrivert här å; -10kg till semestern. Ett vad lixom. Jag o A har bettat om en sinkakväll med flötig mat o vin! :D Nån mer som vill va med? Jag o M kom aldrig fram till nåt.
Nåja, vi for väl vid 15tiden eller nå. Böt skor o bara var, strosade omkring på MAXI en timme eller nå, Nisses, rastade hundar. Åt MAX med gubben efter jobbslut.

Och nu googlar jag massor o peppar på mig.
H.


Myrmannen

100523.

Myrmannen kom typ 10.45 i torsdags. Fick panik o for iväg med hundar o ungar. Träffade S gamla favvofröken o pratade lite :) Hem till mormorn o morfarn o lekte där em, J åt med oss på kvällen. Jag hämtade även alla mina kläder, såå nöjd :) Men nu är det ju inte så varmt så man vill ha dem..

Fredag vaknade vi sent, S var ju vaken till 23 o L med. Gangstertjejer. De somnade framför Seinta. Efter lunch for vi till Vås för att handla skor till S. Var så varmt så varmt, och tjejerna sov så vi åkte till brollan men S vaknade. När W vaknade så lekte de så bra så bra. Åkte sen till Erikslund med J o handlade skor, öl, t-shirts. Blev grill o pastasallad kväll. MUMS! Hade kunnat äta 10 portioner till :D J o S somnade i soffan på kvällen så jag packade in oss i bilen för hemfärd.

Lördag skulle S vara hos mormor o morfar på deras vårstädning medan vi skulle sanera hemmet efter myrorna. Jag o L blev kvar vi å. :P Karln städade o donade. For väl hemåt vid 15-16tiden, så skönt att bara vara. S älskar ju vara där så! Och mammagris som jag är så gör jag det oxå. Bondbränna skaffade jag mig oxå. Tänk att jag aldrig lär mig. Får man lätt färg så borde man inte vara i solen med linne, haha. Kvällen blev det käk, fotboll o lite öl.

Nu har vi kommit hem från C, där har vi vart o lekt. De leker så galet bra de tjejerna, haha, idag var de på semester med badkläder o allt. De lekte och skrattade :) Och nu ska vi ringa och beställa pizza, sista fubb-dan. Firar.

Hej.

H.


Yeeees!

100520.

Fick ett glädjande besked igår och genast kändes allt så mycket lättare :D Blev apglada båda två och nu känns det inte lika hopplöst, bara försöka stå ut nu :)

Väntar på myrmannen, hoppas han kommer nu och inte om 3 h.. :(

Sen hämta alla kläder, har packat ner kupongen idag :P
H.


Schwettigt.

100519.

Schwettigt. Fick en flashback. Turkiet -02. Jag, A o S. Shit vilken resa, haha! Den var bra schwettig :)

Nutid. Haft en schwettig dag. Men galet bra! Upp imorse o det var segt och äckligt med myrorna, for till Kihlmansgatan för lek med K o H, SÅÅ längesen och så skoj! Kidsen lekte galet bra fast de inte setts sen bebisben- hehe. Kul var det och snart igen.
Handlade ägg och skulle hem och göra plättar men hela jävla mjölpåsen var full av ÄCKELMYROR! Snusk. Ringde hyresvärd och imorrn kommer Anticimpa o sprayar bort de jävlarna.
Efter sen lunch for vi till C för lek, och de lekte så bra de med. Så söta så. Och det är ju tur för jag leker bra med mamman oxå. :)
Mycket bajssnack har S haft med sina vänner idag och det har resulterat i asgarv och åter asgarv. Hur kan bajs och kiss och prutt och fis vara så roligt egentligen?
Åt lite käk, nåja, jag drack min, sen for vi till Lindex med mormorn. Hängde undan 2 klänningar, 1 linne, 1 par leggings o en klänning till S. Glömde ju 25% på ett helt köp-kupongen hemma. Silly me!
Köpte ju sommarkläder till tjejerna igår så fick jag kupongen idag. Irri!

Nåja, imorrn mellan 10-14 kommer Anticimpa. Kids under 2 år får inte vara hemma på 24 h efter sprayningen så vi ska sova hos kusinerna :) Så jävla äckligt med myrjävlar.

Skulle ha åkt på fotbollsmatch ikväll men det var ju tur vi inte gjorde det- S sover i soffan. L sitter och leker och henne ska jag lägga alldeles strax :)
L håller på att få en tand :) Hennes första.
Ha det gott.
H.


Äckel.

100518.

Myror. I massor, så jävla äckligt!! Började lite smått i helgen med lite i hallen och så. Nu är det diskbänken och överallt! Gör ju inte att man trivs bättre.. Ska handla nå jävla myrmedel idag. Blir så förbannad och äcklad.

S vaknade 20.30 igår och ville inte somna igen, orkade inte bry mig så hon var vaken till kl 23. Hon är så pigg idag. L har sovit bra, fram till morgonen. Då ligger hon och gnyr och gnäller, vill inte vakna men heller inte somna till ordentligt.

29 maj åker jag o brudarna till Sthlm, ska hälsa på min E :) Åka tåg ska vi göra, ta färjan till Grönan o Junibacken. Ska bli så skoj! Om inte brudarna ligger i vattkoppor såklart.. :(

L sitter, klappar händer, tittar lite efter lampan, tar sig framåt. Och blir 8 månader snart. Gumman börjar bli stor!

Häpp, nu tror jag kaffet är klart, och så ska lite frulle meckas. Sen diska och städa. Äckelmyrjävlar!

H.


ForTS.

100517.

Kidsen sover. Karln tränar. Hundar sover. Jag tänker lite. Stannar upp allt annat och får en tankeställare. Tänker tillbaka, på det som varit. Och framåt, vad som sker i framtiden. Livet går fort. Det kan snabbt ryckas undan framför fötterna. Snabbt kan någon ryckas bort från oss. Nån man känner, nån man älskar. Livet är skört. Livet är kort. Lev det väl. Ta hand om det. Gör inget du kommer ångra. Lev livet. Ångra inget som du inte gjort.
I fredags skedde en tragisk olycka. Kände inte personen i fråga, men vet mycket väl vem det var och har pratat ett antal gånger med honom iom att min sambo spelar i Wahlsta. Livet är orättvist. Vila i frid.



Nåja, igår bestämde jag mig för att fara och kolla när sambon spelade fotboll i Vås, brollan o hans son skulle dit så vi åkte tillsammans. Missade den tysta minuten då vi var lite sena. Matchen var ingen höjdare men 2-2 vart det tillslut. Blev bjudna på käk hos brollan oxå. Tackar man ju inte nej till. Haha! Inte vi, tredje kvällen i rad vi judade mat. Barca o öl blev det å, for hem vid 21.
Innan dess var det bara lök hemma. Sega efter lördagen.

Då var gubben min sur så jag tog kids o vit o gick på promenix i det vackra vädret. Skulle ta en vätskepaus hos mor o far. Kl 16 fick jag en Sofiero serverad. 'Blev det ingen till mig? Fick inte jag nån, morfar?' säger min söta dotter, men hon kom ju på att hennes saftglas stod där borta :)
Vätskepaus ledde ju till fika, öl och så kom sambon på cykel med Baboo. En TRÖTT Baboo. hehe! Då blev det grillat, öl o skitsnack. Satt ute ända till kl 23.45 då vi gick hemåt, då var det ännu drygt 17 grader. Så himla mysigt! Precis som förr i tiden då S var bebis och vi gick hem, och det var ju 3 år sen. Denna kväll hade vi 2 st sovande tjejer i vagn. Himla mysigt! :)
S körde som vanligt med mormorn o morfarn, fick dem båda att följa med till skogen varsin gång för att plocka 'sånadär.. eeeh, vita blommor med gult i'. Vitsippor ju :) Och båda 2 var ut och cyklade med henne varsin gång. Snutt! Plus att de självklart lekte i sandlådan med henne. L var pigg o glad (som oftast) och satt och lekte för sig själv.
Var seg fm då med eftersom vi var trötta efter fredagen, haha, då vi..

..var utbjudna på käk hos syster+familj. HAHA! Skitgod mat hade T meckat ihop. Nam nam! Vart lite sinka på kvällen o karlarna eldade. S var vaken till typ 23.30. När vi kom hem satt vi uppe till 04 nånting och bara snackade, tog en öl och pratade. Mys!
På dagen hade vi ju städdag (vilket INTE syns och tvätten är fortf ovikt, FY!) och så bakade vi lite kolakakor, syster+M kom förbi på lek och S följde med dem hem direkt. Jag o L väntade in pappan sen for vi.
S lekte heeeela fm med barbiesarna jag tog hem, hon leker med dem nästan hela tiden. Måste ta hem lite mer o lite mer kläder framförallt.


Var ju irriterad skrev jag i rubriken. Minns inte riktigt på vad.. Eller ja, jag är irriterad på en hel massa grejer. Och folk! Men inget jag vill ta upp här. Inte nu.
Men det finns saker som stör mig nå fruktansvärt. Så är det väl alltid, mer eller mindre.
Bröllopsintervjun på tv, YEEEEEEEY! Skiter fullständigt i det jävla förbannade bröllopshelvetet! 20 mille. På vad? Är det värt det? Kan nån betala mitt bröllop oxå? Det kommer oxå gå på typ 20 mille!
Idioti!

När får jag flytta?
När får jag flytta?
När får jag flytta?
När får jag flytta?
När får jag flytta?
Vill nån hyra vår lgh? Nu?
Jag står inte ut. Skit i hur stökigt det är här.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
H.


Sol! Irriterad.

100517. Grattis Norge!

Soooool! Underbar dag. Gick ut 10.15 på promis med A, blev även lek så vi kom hem sent till lunch och allt :) Sen begav vi oss senare än planerat för lek hos C o F o grabbsen. Trevligt som vanligt och tjejerna leker så bra så! Blev pizza ikväll, bläää. Men imorrn ska jag börja deffa inför sommarn, sent som vanligt. Haha! Blir väl tredje gången för iår. Yeees!

Nu har L suttit helnöjd på golvet hur länge som helst. Och bara för att jag tänkt blogga blir hon skitsur då? Jaja. Ska ge na ett bad så kanske hon blir nöjd. Bara jag o girlsen hemma, gubben träning.

H.


Första natten.

100514.

Fredag. Regnet öser ner. Städdag idag, yeeey! Disk i massor, eller ja, jag sket i att diska igår. Tydligen funkar det inte så :( Dammsug, golvmopp o dammtork. 2 IKEAsäckar med tvätt att vika! Jippi, dagen är räddad. Var utbjuden till C på fm men jag känner nog att jag måste ta tag i städning. Och så har vi ju en annan grej.

Igår var vi och hälsade på mormorn o morfarn, måste ju börja försöka få L att gilla RG om hon ska sova där om några veckor. Mammagrisen nr.1 lixom. Här hemma kan hon sitta i timtals oich leka leka leka på golvet för sig själv :) Iofs kan hon sitta på andras golv med. Så länge hennes älskade morsa är med. Nån som kan ge mig tips på vad man kan göra? Visst att det är den åldern nu men.. Ska hon nånsin sluta vara mammagris? Inatt sov hon iaf första hela natten :D Först somnade hon 18.30 men blev väckt av sin söta (hrrrmm..) syster som var arg o trött. Sen somnade hon om vid 20.15 o sov till 6.30 (!!)
Har nu frullat och så, var trött trodde jag men hon suttit länge på golvet nu. Så blir hon väl sur när jag ska börja städa..

I onsdags var vi och hämtade kusin M på framtida dagis. Tog med honom hem och så fick de leka i parken här utanför. Han hade ju längtat efter vår lekpark. Och nu när S ligger dålig i vattkoppor så passade vi på :) Och vi kunde nog inte ha valt en bättre dag :)

Nähä.. Måste klä på lite barbie o ge liten lite fm-frukt innan hon ska sova. Sen städa. :(
Hämtade hem cykel-barbie, Ariel-barbie o barbiebilen igår till S stora förtjusning :P
Längtar tills imorrn när det ska bli sol och 20 grader!
H.


Snark.

100509.

Söndag. Tidigt, ja. Vaknade som vanligt 6.30 av en liten tjej som ville bajsa :) Som vanligt mao!

Satt uppe o lirade poker till kl 03 eller nå så jag är lagom pigg idag. Nej, inte ett endaste dugg. Men det gör inget, för vi hade en så trevlig kväll igår! Hade hem E med familj till S stora förtjusning :) Bjöd på fransyska, potatis, sås o sallad. Mums! Med en misslyckad chokladfondue, ha ha ha. Men, det gick ju att äta det å. Sen blev det lite sinka o så poker. Brudarna lekte o kollade film. Småbruttorna var vakna i omgångar. Jag tog ett par öl jag med, Lil drack ju välling :O

Igår morse vaknade vi rätt tidigt som vanligt, drack kaffe, åt frulle, diskade, pärlade, pusslade, bokmärkade o ritade. Och då var klockan knappt 08 när vi gjort allt det.

Nääääe. Nu får det räcka. Och Lil är vaken, jag som skulle sova en stund med henne. Nåja.
H.


Sofiero. Mums!

100507.

Yes! Har just öppnat en öl. Fan va gott! Men ack så längesen :) Annars har jag just ätit lite fruktsallad. Namnam. Tröttnar jag aldrig? Nej, tror inte det. Men jag äter nog lite väl mkt, massor av frukt o lite grädde. Varje dag? Kanske inte så bra.. Men what the heck- det är gott o bättre än godis o glass!

Karln har åkt för att hjälpa bror sin med en hylla. Han o S sov på soffan tillsammans, så otroligt söta! Jag hade då satt Lil i badet o hon ville resa sig o tyckte det var så roligt att sitta själv :) Sen fick hon lite gröt innan läggning. Vi åt wokat till kvällsmat, såå längesen o så gott! Var hos mormorn o morfarn på em o S ville då inte åka hem, så skönt! Hon har börjat bli sig själv men lite mer oblyg ändå sen hon slutade på dagis. Tänk att det kan ställa till så mkt! Hemskt, och där ska man lämna sina barn o känna sig trygg med det. Och för att inte tala om att BARNEN ska vara trygga o ha sin plats på dagis. Hua. Kyrkan på fm o hon hade så skoj med E o C. Lil pi tycker oxå det är så skoj att vara i kyrkan men det är jobbigt för hon däcklar alltid på hemväg.

Hepp, mer hanns inte. Nån liten som ropar :)

H.


Tråkmössa.

100506.

Dagen startade med sol idag igen! Var på väg ut på långis och vidare mot lekpark då jag ist ställde mig för att diska. Städade köket (vilket jag gör varje dag), plockade ordning i sovrummet (vilket jag gör varje dag, men idag lite extra. Donade i skåp o garderober), vek tvätt o sånt. Tog kids o dogs i bilen o släppte voffarna o sen åkte vi o handlade lite frukt o sånt som saknas. Går åt så mkt nu när man inte äter nå annat :)
Nånstans här på fm försvann det goda humör som infann sig när solen sken utanför fönstret. Efter det hjälpte inte ens solen. Hua!

Efter lunch gick vi för att möta J+tjejer i Kråkis. De UNDERBARA lunch-em-molnen infann sig även idag. Plus en massa blåst gjorde att det var nästintill olidligt att leka idag. Bläk! Tur att kidsen inte berörs nämnvärt iaf!
J hade lyckats köpa gammal kaffegrädde OCH gamla festis. Heja Furan!

Nåja, humöret lättades något när jag fick leka med J-girl! Tur det.



Sänder några tankar till 16-åringens anhöriga och undrar hur det kan gå så fel.
Usch, och så nära..

H.


Hej hopp

100505.

Gummisnopp! Jahapp.

Idag var det morgonpiggt. Blir så trött på S när hon inte KAN somna om och sova igen. Bättre vara trött o gnällig då! Nåja, upp o startade nytt soppkok. Tror den stod på spisen kl 8.20 :) Eller nå.
Kokade kaffe, skar lite frukt o ut i lekparken för att möta upp en gammal vän. Och en av hennes döttrar. Och bebismage :) Var så trevligt så! Tjejerna var väl lite blyga till en början men om vi träffas lite mer så. Och det lär vi göra!

Vi borde klä oss och fara ut till syster+familj. Vill verkligen men man ska orka packa ut och iväg oss oxå. Gör vi det? Blev sen lunch så S har fortf tallriken framför sig. Hon fick sitta framför tv'n eftersom det blev lunch mitt i favvoprogram :)

Är jag konstig som inte vill ut och festa i tid och otid? Är det mig det är fel på som inte vill att mina barn ska ha barnvakt jämt och ständigt? För att jag inte lämnade L hemma med flaska när hon var 2 månader för att sticka ut och festa satan?
Nej, ni förstår min poäng kanske.. Är jag konstig som tycker att familjelivet är alldeles underbart och för att jag helst umgås med familjen på helgerna? I mina ögon är det just det en familj gör och det jag vill göra.

Hej svejs.
H.


Tröttaste mössan.

100504.

Har slängt i 2 maskiner tvätt. Mer väntar. Jag HATAR att ha tvättstuga! Hatar hatar hatar. Ge mig mitt hus och min tvättstuga. Typ nyss!
Vill inte tvätta våra kläder med andras i de äckliga maskinerna. Kommer fan inte kunna ha mina kläder snart, blir sjukt äcklad av att tänka på att resten av packet oxå tvättar sina grejer där nere. Usch!
Jag vill ha min tvättstuga, min trädgård, mitt hus! Haha, så det kanske blir lite eko om man inte står på samma jävla kvadrat ;)

S vill åka och hämta sina kussar på dagis och det ska hon ju få göra oxå. Men med mig? NEJ, med moster såklart! Hon fick ju åka i deras bil hemf rån dagis sist vi var där så med mami vill hon väl inte åka heller.

S var vaken inatt, jättetrist för hon är så sjukt trött idag och jag med. MEn vi ska ju snart ut och cykla, då blir det full rulle. Eller ja, det är det nu me. Hon har bäddat till dockorna och pysslat.
Jag spillde en hel kaffekopp över frullebordet så jag blev mindre glad. Ibland är det jättejobbigt att brygga nytt. Men var ju tvungen :)

Lil pi har kissat och bajsat på pottan, som varje dag. Bajsar gör hon ju jämt på pottan numer, vet inte när jag böt en bajsblöja senast :) Lägger man bara lite mer energi påt så blir det nog riktigt bra. Det tror jag :P

Nähä, klä på oss och ner i tvätten o vidare ut och mysa :)
S går runt och sjunger; 'Keep on walking....' och nu är det Gloria på radion då sjunger hon det ist :)

Ha de gott igelkott.
H.


Vad är det för en dag?

100503.

Är det en vanlig dag? Ja idag är en vanlig dag men igår var S 3årsdag. Hurra hurra hurra! Har så svårt att förstå att min stora lilltjej redan hunnit bli hela tre år! För 3 år sen låg man alltså på bb med denna lilla gangster :)

Igår var hennes kompisar här och fikade, hade ju bakat prinsesstårta och allt! Och god var den, nöjd är jag för att vara första gången. Hon har fått; rosa klackskor, 3*Kitty-pussel, färgpennor, N.Nyfiken-film, pärlor+plattor, Kitty-necessär+Kitty-snoddar o hårspännen, 'prinsess-kläder', prinsesskamera, Kitty-solglajjer, snoddar, lek-mobil, simglajjer, Kitty-hoppboll, Barbie, Dock-matstol, Kitty-matlåda, dock-tillbehör, 2*spel, pussel, verktygslåda.
Och det kanske bästa av allt; en ROSA Kitty-docksäng.
Frågade henne för ett tag sen vad hon önskade sig; en docksäng, en rosa. Och med Kitty på. Eh? :D
Har nog glömt hälften. Men 2 kanon kalasdagar och en TRÖTT S. Och trött mamma.
Och en trött mammagris.
Vad gör man med en super-mammig 7-månaders? Jag blir smått tokig.. Skitjobbigt! Och hon blev ju 7 hela månader i fredags, herregud vad tiden går. Men åter till ämnet, vi är bortbjudna 29 maj och har förvarnat am barnvakt. Men vad gör man när bebisen typ vägrar vara hos nån annan än mig? Och VÄGRAR välling? Hon äter ju mat och jag ammar inget på dagarna, men kvällar och nätter.. Vill ju sluta med det snart! Och jag kan ju gärna inte lämna bort henne om hon inte dricker välling. Jaja, nog tjatat. Tips emottages!

Idag var vi i Kråkis o lekte med C+F o grabbarna, var mkt skoj o brudarna lekte faktiskt riktigt bra trots att de inte känner varann, de lär ju inte komma ihåg varann iom att det var 1 år sen de träffades :) På fm var vi ut o gick o lekte lekparken utanför.
När gubben kom från jobbet åkte vi till Vallewood o köpte en liten cykel till S, en Monark, svart o lila. Dötuff och hon blev såå glad. Pappan o hon var ut på premiärtur innan kalasgästerna kom och de mötte en glad cyklande S på sin nya bike. Hon var så nöjd och mallig, plingade och skrattade! Mitt älskade hjärta.

I lördags var vi ut till Munktorp för att försöka skaffa lite vattkopps, haha, men vi får nog göra nytt försök när lilleman är prickeprutt. Var jättemysigt och vi åt där o karlarna eldade och pulade med bil.

I fredags var vi på klapp o klang o det var så skoj tyckte S, hon o E sjöng och dansade av bara fan! Var så skoj att se.
Sen var jag ut o gick, gick förbi en gammal vän o kikade på hennes 'nya' hus, haha, 2 år sen de flyttade in. S o pappan var ute i lekparken.

Torsdags var jag o lämnade budarna hos mormorn o morfarn o for på gymmet, skönt men trist. Stannade på mat och mormorn hade ju plockat fram min o syrrans gamla barbiesar så S var ju sysselsatt. Min lilla pysselbrud! Innan det var A här på soppa o lek, mys! :)

Nu när vi är på väg bort härifrån är jag såå otålig och spänd. Vill flytta nu nu nu! Men känns som om det kommer dröja, ja, känns nästan som om det aldrig kommer ske. :( Men jag hoppas verkligen det. Eller ja, det är väl i princip klart om än lite luddigt. Men en hel sommar i denna jävla lägenhet kommer tära på än det ena än det andra. Fyfan, den är redan dövarm..... Nåja, humöret upp! Nån gång kommer vi ju härifrån :)

Imorrn står inget annat på schemat än mys med mina tjejer, ska väl till dagis o hämta grejerna. Cykling ska det bli oxå. Så nöjd med cykeln. Plus att 'jag' gjorde ett till fynd på blocket, en vagn till systeryster :) Henkade o kikade o det blev köp! Tänk att det kommer en bebis iår med :P

Nähä, nu blev det jobbigt.
Ska ta och sova snart. Jobbigt med kalas :) H.


RSS 2.0