Utmaningen.

101128.

Ja, utmaningen som jag skulle göra såfort jag fick dator. Blev utmanad av E!

4 saker jag gjort idag:
-Druckit glögg
-Tänt 1-adventsljus
-Hämtat 'ny' kökssoffa (fr år 1871 närmre bestämt)
-Ätit lunchpannkakor hos min mamma

4 saker jag ser på TV:
-Våra vänners liv
-Idol
-Så mycket bättre
-How I met your mother

4 saker jag längtar efter:
-Ullared på fredag
-Spa den 17de
-Julafton
-Ett jobb



Skickar vidare detta till Cindy, Jessi o Angelica!

Gonatt. H.

Jag glömde.

101127.

Glömde ju berätta att nya bredbandet kommit, blev 3 mellan. Trådlöst med router.

Idag har jag o tjejerna vart till Vås med mormorn, IKEA först, fyndade en Expedit till hallen (precis vad jag sa till J igår att jag ville ha) för halva priset :D Blev även ett par badrumsmattor, toaborstar, skål, ljus, fynd-blommor!
Sen blev det ett par stövlar på SKopunkten, ångrar att jag inte köpte de där andra skorna jag hittade å. Nåja, får väl bli en sväng till. J behöver skor han å.

Galet väder att ge sig ut i, otäckt halt men såå fint med massa minus o snöande hela dan :) Åkte förbi en lastbil i diket på e18, det hade precis hänt. Usch! :( Sen var det massa bilar som låg i diket o i vajerräclet o usch! När vi åkte hem 5 timmar senare var det ju fortf stopp o lastbilen obärgad :S

Nänä, nu orkar jag icke mer.
Hoj. H.


Nääääää!

På riktigt.................... Jag tänkte väl det, ingen ser hennes egentliga talang.. FYFAN! Jag har röstat, det har jag gjort.


Men! Nu blir det Jay o Olle i final iaf. Och Linnea, hon har nog redan skivkontrakt på g :)

H.

I....

told you so......


Och skrikapan åker. I love Jay! och Linnea och ikväll Olle. Hans röst har alltid var helt fantastik men ikväll var han bara såå bra. Och underbart bra låtar :)

HEJJA LINNEA NU! :)


H.

Åh vad dåligt!

101126.

Ååååh jag är så dålig på detta. Jag vet, jag har såå mycket att skriva om, och tänker så mycket och att jag ska. Men alltid är det nån liten sötnos som stör mig eller så är det nå annat. Och jag tänkte alltid att 'det är nog lika bra, annars slutar jag aldrig, jag har såå mycket att skriva om..' Nåja, det får bli en liten updt.

Idag har vi;
Städat, handlat, bjuckat mormorn o morfarn på lussebullar, fredagsmyst med tacos, salta pinnar o Idol. Båda brudarna somnade i tid ikväll, vilket typ ingen av dem gjort senaste veckan. Men det är klart att allt med stanken sätter sina spår. Herregud, som J sa häromdan när vi skulle sova, 'jaha, så bor vi då i vårt drömhus..' så skrattade vi lite. :) Ja, vi har hela vardagsrummet fullt av sängar och är mer än gärna nån annanstans är i kidsens rum och leker. Har ju en mus som gått o dött i väggen i sovrummet nånstans. Där inne går det inte att vara och vi använder heller inte 'sovrumsdelen', sover som sagt i v-rummet och så har vi gjort ordning uppe med en billig soffa o tatt upp platt-TV o så.. Tillbringar mycket tid här, gjort myshörna o fått hem symaskin till syrummet, haha, kommer väl aldrig hända att jag syr men vafan...

Jaha, skulle ju bara skriva litegrann ja.. Hrm, har även julpyntat litegrann, önskar jag hade alla ljusstakar här men får väl hem dem imorrn. Skulle ha badat idag men det blev uppskjutet, trist men rätt skönt, har haft nån jävla huvudvärk hela dan :S

Lika bra jag skriver detta nu; tror det är Minnah o Linnea som hänger löst. OcH Minnah L Ä R åka hem idag! Tål inte skrikapan. Jay är ju så jävla bra och så gjorde han en av mina favvolåtar (jaaaa, jag vet), Linnea är såå bra hon med men hänger nog tyvärr löst.. Och Olle, OLLE VAD FAN HÄNDE DÄR? Äntligen exploderar han o är såå närvarande och så jäääävla bra! Jay o Olle i final. Minnah vill jag inte ens skriva om.

Igår hämtade jag S tidigare på dagis så for vi hem till hennes kompis C o mamma o syster. Jag har saknat E o det märktes på stortjejerna at de saknat varann. God damn vad de lekte, de for iväg direkt vi kom dit och så höll de igång 4 h :)

I onsdags; Lussekattsbak :) Innan dess en eeeefterlängtad lurre på Latte, tog en lasagne och det var inte igår, såå gott! Och L hon höll låda och flörtade med allt o alla. Spec A ;) Lallade runt på stan och handlade lite.

Tisdags; Promis i blåsten med A, hundar o L. 6 km var 'långrundan', precis som jag trott :)

Måndags; lek hos syster o kids <3

Jag är fortfarande kär i Robbie Williams. Jaaa, jag erkänner det. Har lixom tyckt, hmmm sådär, om honom på sistone och spec sen jag hört att han gift sig med nån annan än mig (hmmmmpf!!) o återförenats med TT men ikväll såg jag honom på Skavlan, att se honom räckte men att höra honom, för det var bara honom man såg o hörde trots att det stod 4 killar till där, jag mindes Ullevi -06 och inser nu hur MAGISKT och hur underbart det var. Jag hoppas hoppas hoppas (även om jag har svårt och haft väldigt länge att tro det) att han kommer tillbax, han, pure Robbie, på värdsturne, till Sverige. Då, och det lovar jag, ska jag stå längst fram. Vid kravallstaketet,

Nääe, måste kolla upplösning av Idol.. Olle vidare, yeeeeeeeyyy! :)

TRist blogg, I know.
H.

Internet!

101119.

Jaaaa! INternet igen, men är inget nöjd med det.. Har noll täckning här ute o har ringt o krånglat o kommit fram till att det nog är så.. Fast just nu har jag hittat en kanonplats o när det funkar så funkar det B R A! Riktigt bra!
Konstigt att blogga 'normalt' igen..

Idag har jag o brudsen vart i Vås, köpte 2 par skor till S o ett par till J. Jag själv blev utan ;) Även om jag verkligen skulle behöva 2-3 par.. :S Var även på Maxi*2 o IKEA. Köpte en del till kidsens julkalender o så till S rum. Ska bli så skoj att se hur det blir imorrn, blir nog kanoooon!

Nähä, jag får återkomma. Har ju Idol nu! Har även laddat med glögg, mandlar, russin o så köpte Månsas julskiva :D

Ha det gott. H.

Detta väder

Är inte bra för själen.. Vart är de där 10 minusgraderna och den mysiga snön? S gillar inte detta och säger väska dag att regnet tar bort snön som vi ville ha kvar ju! Nåja, igår var vi och firade pappsen med lotter o barnbarngos :) köpte 2 st skitsnygga tröjor till pappan här hemma, kunde inte välja vilken färg som var snyggast så det blev 2 :) i lördags hade vi en riktigt latdag, gjorde inte mycket vettigt alls.. Kollade en bra film på kvällen, karln somnade i soffan i vanlig ordning. Fick sällsis av L i en timme.. J o S var även de vakna på natten. Dumheter! Fredags var det Idol o så bakade vi lite på dan. Idag ska vi ev leka med C, F o grabbarna. Nu plock o städ! Suck! H.

Blaha blaha

Shit alltså, L förstår så mycket av det man säger och leker så 'vuxet', märks att hon är lillasyster! :) på tisdag har jag en intervju, den måste jag försöka boka om, ska ju jobba på dagis då. Perfekt med lite 'inskolning' för L. För nu är det ju faktiskt snart dax för det, tänkt börja skola in i dec, hjälp! :) fast nu när man lämnar S verkar hon vilja stanna kvar o se vad de gör faktiskt! Hoppas det går någorlunda smärtfritt med mammagrisen ;) fast hon har ju storasyster och 2 kusiner där! Den 17 dec ska jag o syster på spa! Det ska bli såå skönt, en heldag att bara rå om sig själv. Undrar om gubbarna kan slå den julklappen iår :) hepp, lite mer Lil-gos innan stortjeja ska hämtas! H.

Vinter!

Jag älskar vinter och snö! Sol o -3, underbart. Fast för mig får det gärna vara -7 så det inte försvinner. Låt mig drömma lite..

Iallafall

Minns nu inte vad jag skrivit inlägget som försvann men jag o brudarna åkte till Åsby igår efter dagis för jag var så less o uttråkad. Fikade och kollade runt. Var ju så mycket fint nu när de börjat med julsaker, jag ääälskar ju tomtar men ska ju snart till Ullared :) köpte iaf bokstäverna.. blött o trist med plus var det igår men idag är det sol o minus :) mer snö kom det inatt så nu är det väl 15 cm på backen. S är helt lyrisk över detta och blev lika glad imorse som igår när hon tittade ut. Snabbt ut och väntade på mig o L :) satt och drack kaffe imorse och frågade L om vi skulle klä på henne. Då hämtar hon sina skor, hur sött!! :D nä fan, lillan sover nerbäddad i vagn. Eller inte! Ligger o tokpratar, suck, jag som skulle duscha o vila. Har inte sovit varken mycket eller bra de senaste nätterna. Ut och hämta tösen då :) H.

Äsch då

Detta skulle ju med i det andra inlägget. :) köpte iaf dessa och meckade upp snabbt innan sambo jon hem igår. Till kvällsmat blev det korvstrogge o till mig ratatouille o liiiite pasta o fetaost. Gah! Hela förra inlägget försvann ju, fan va trött jag blir. Nåja, får skriva mer sen. Dax för dagis! H.

Dax!

Ja nu får det vara dax för ny dator! Less på detta, drygt ha internet i hemmobilen.. Tänk att de hade rätt om snökaos för en gångs skull! Annars brukar det ju sjåsas upp oxå blir det inget alls. Jag älskar snö och tycker det är tokmysigt, trist dock att det är såpass varmt :( var o handlade igår, sen skulle jag lämna usb hos mor o far, vi blev visst kvar på mat å! ;) S ville aldrig åka hem, men vid 19.30 for vi, båda tjejerna somnade i bilen, det tog ju iofs lite tid att ta sig hem :) på fm var jag o syster ut o gick i blåsten, som sen bara tilltog i styrka! Var rejäla drivor på sina ställen på kvällen.. Idag var det absolut inga problem att få med S i tid till dagis, hon var klädd innan frulle ni innan 8.30 sa hon, 'jag är klar att åka nu, mamma.' :) spännande med snö och hon hade inte tid att säga hejdå ens! Jag o Lil tog en promis med dogsen, höll på att ramla ett antal ggr och hundarna var helt galna! Rätt lätt med 2 stora snömonster på hal snöväg ;) nä, nu måste jag göra lite lunch och lägga Pi. So long. H.

Helgen!

Ja, i fredags åkte J och köpte min prelle, en mocccmaster! Äntligen kan jag brygga en kopp kaffe igen. Men nu finns det alltid pulverkaffe hemma ;) tack mamma och pappa, jag älskar den! Så snygg och så snabb. Har gjort en creme-hörna, kommer en bild sen! :) I fredags var det fredagsmys o Idol, bästa A kom med hemkörning, haha, vi som börjat med nyttigt liv.. Sen gjorde vi jordens största grönsaksdip men ingen orkade äta :p hatar att Weise är kvar i Idol! Lördagen var jag trött, ja fredagen med.. Men på lördagkväll åkte jag in till A med öl o sinka. Var alldeles för lättdrucket, haha. Kalhuadrinkar blev det å. Gick vidare men skjutsen kom tidigt :) hade iaf en supertrevlig kväll! Snart igen hoppas jag. Upp kl 6 med L igår, inte ok! Hade ju en liten förhoppning om att hon skulle somna om. Kunde ju jag tro! Igår mötte vi en död ko hängande i en traktor, trodde S skulle reagera som fan men det gjorde hon inte. Var nog jag som blev mest chockad :O nä, nu skulle vi visst spela lotto! So long. H.

Rivstart.

Ibland kan livet ta en oväntad vändning. Ett beslut man tar, ett beslut man inte tar. Men ändå kan man sakna de där små sakerna. Det som varit.. Sånt som inte spelar nån stor roll som kanske rent av känns fjantigt. Men nu, nu ska jag klä mina underbara barn och fara till dagis. Sen får det bli en promis och så lite sim. Nu jävlar, no more julegris till jul! ;) provade min nya skjorta häromdagen och beslutade mig när S frågade, 'men mamma, är det där min skjorta..?', att nej, nu får det räcka. Pulver o lite att tugga på, tex en liten knäckemacka eller en morot.. Idag tog jag en smoothie till frulle och blev proppmätt, ja nästan illamående :s nej nu är det lite bråttom. Som vanligt. So long. H.

Hysteriskt

L har sovit hela natten i sitt rum, så skönt. :) men då ska ju S upp på toa kl 05, för att sen behöva gå igen och skita kl 05.30. När man lagom lagt sig igen så vaknar L såklart. Då blir S helt hysterisk och skriker o grinar en kvart för att jag lagt L i mitten av sängen med välling. Suck. Man undrar ju vad som rör sig i skallen ibland ;) och nu skriker de ikapp igen, aaahh! Tack att det är dax för några timmars lek på dagis idag. Naturstig brukar ju va poppis! L har ett jävla humör och hävdar sig mer o mer och bråkar med sin syster och tar grejer av henne. Men det är väl syskonkärlek på hög nivå ;) allt som oftast är de söta och snälla! S har blitt så gosig och vill kramas och gosa. L pussas och är så gullig hon med. Ibland :) nähä, 6 koppar kaffe och så ska håret flätas. Igår kväll tog jag o syster en kall mörk promis, skönt! Idag kommer A på besök :) H.

Förresten!

Sålde ju stora emmaljungan i fredags! Mycket nöjd med priset och de ska nog vara nöjda med vagnen. Ok, 3 år gammal och VÄLanvänd men i jättefint skick och verkligen en kanonvagn :) skönt bli av med den även om det känns lite knäppt, haha, S bebisvagn ju! Jaja, har vart vaken i 4.5 h men är knappt vaken eller ens lite pigg för det.. Ut o gå? Får se vad som orkas med. Kidsen sitter i badet efter en monsterblöja från liten o då måste ju stor oxå bada, annars blir det ju orättvist. Lägga L o nåja sovrum kanske? Hej. H.

Mitt i natten

Ja en blogg i vad som känns mitt i natten. Vill absolut inte va valen nu men minsta dottern har inga planer på att somna om, nu kom även den stora t:) suck. Kommer bli en lång dag. L vaknade för ett bra tag sen och vägrade somna om. Skitarg verkligen. Igår målade vi så tjejerna var hos mormorn o morfarn sen fick de skjuts hem :) vet inte vad dagen bjuder på. Jag vet att jag vill sova iaf.. Gosa ner mig i sängen och bara ha det gott. Nån som vill va barnvakt kanske? ;) H.

RSS 2.0