Bf+4

090927.

Happ, övertiden fortsätter. Är det en lika envis liten bebis som sin storasyster? :) Börjar tröttna en smula nu, mest för att jag är så förbannat nyfiken o nu börjar jag tro att det inte är nån bebis där inne. Kanske är det en 'liten' klump som sist ;) Nåja, den kommer när den kommer även om jag tycker den borde vara färdig nu. Inga känningar att det skulle vara på g heller, bara litelite mensvärk. Var ju ut o käkade hos syster igår (bjöd mor o far på käk och tack för Thailandsresan) och hoppades det skulle sätta fart på bebis. Sist när vi var där på övertid med S (bf+9) satte ju värkarna igång och på bf+11 är hon född.
Träffade ju lilla valpen oxå, söt o busig. Precis som det ska vara. Jag o syster gjorde en deal, jag får låna valpen ibland om hon får låna bebis. Om den föds nån gång vill säga..

Sitter här med min tröttmössa i knä, kunde inte sova inatt så när hon vaknade för tidigt imorse var vi helt paj båda två. Somna om var det inte dax förrn efter 10 så sov vi till 13.15 :O skönt men jag känner mig bakis med huvudvärk.. Karln är o lirar fotboll, tänkte kolla på matchen men känns inte som vädret är nå vidare o jag har ingen lust heller. Ingen bil fick jag kvar hemma heller :S

Nåja, färdigskrivet, orkar inget mer o har en liten tjej på armen.

H.


0 dagar kvar.

090923.

Så, det 'magiska' datumet. 0 dagar kvar till bf. Har ju redan räknat med övertid men det är väl alltid lite moloket när datumet är här. Även om de senaste 2 veckorna vart pest. Sist var det så oxå, men när övertiden väl tickade på så var det lugnt, det rullade på.. Vi får väl se när det sker. Helst nu :) Så nyfiken jag är..

Annars så är S alldeles underbar mellan bråk o skrik, haha. Jag känner hur tålamodet tryter men försöker hålla humöret uppe. Hon har ju lite temperament o vilja min lilla dam! Men det är väl rätt så bra gissar jag. Men när man är såhär höggravid så kan det vara rätt svårt o jobbigt att hålla hormoner o humör i styr. Nåja, snart är det 2 st att ta hand om, herregud, vad har jag gett mig in på..? :S

Flytten har gått bra och vi trivs bra, även om det är PEST att bo i lgh.. Så är det ett rätt ok alternativ. Får funka så länge. Lägenheten i sig är det absolut inga fel på! Den är jättemysig o S har ju så gulligt rum. Väl lyhört är det ju men det var ju förra oxå. Vissa saker vill man INTE höra.. Men lugnt o skönt med typ bara gamlingar :)

Nej, jag hade så mkt att skriva men nu känner jag mig lite stressad o inte alls på humör för att skriva.
Ska ta o slänga ungen i badet o sen sängen så ska jag kolla på Idol o Grey's :)
H.


15 dagar.

090908.

15 dagar kvar till bf. Alltså, 2 veckor plus o minus. Det betyder lixom att snart är det dax, shit, vad har jag gett mig in på? :D Åh, vad jag längtar..
Har dock blivit sådär extremt i-slutet-av-graviditeten-trist-och-trött. Vill ingenting och ORKAR ingenting. Samtidigt som man vill passa på att njuta av sista tiden med 'bara' S och göra saker med bara henne. Och med mig själv, jag menar, utan en liten bebis på armen :)

Idag har vi flyttat, haha, till porten bredvid. Hyresvärden ringde imorse, kollade lgh'n, fick nycklarna direkt, och så började vi flytta. Ångrar mig dock att jag lät mig övertalas att flytta direkt, på en gång. Vart en jobbig dag för mig. Och för S. Med 'nytt' dagis o allt. Hon somnade 19.30 igår, vaknade efter 22 o var vaken o kollade Dexter med oss, fick väcka henne vid 08 imorse så hon var trött men det hade gått rätt bra ändå. Hon hade tom ätit hyfsat, potatis o fisk! Men men, det är skönt att ha det klart innan bebis kommer. Det är ju mkt kvar men det är inte så långt att bära :)
Ska passa på när S är på dagis så är det nog klart snart.. Städa ur den gamla så fort som möjligt. Är ju fortf lite kvar i J's lgh å.

Nåja, jag har inget mer att komma med. Är glad att jag har mina vänner och min familj! Det märks så tydligt att man behöver dem ibland..
Tack!
H.


9 månader.

090905.

Ja, nu har snart 9 månader gått. Ingen bebis i sikte. Men har 18 dar kvar till beräknad förlossning så nu är det verkligen när som. Det gick upp för oss igår.. Spec för mig, hade en konstig känsla när jag skulle sova. Mkt som ska ordnas, S ska till barnvakt o hundar till hundvakt. Shit, det är snart dax för en liten bebis. Pojke/flicka? Är såå nyfiken, var inte alls såhär spänd med S :) Vilket datum, 090909.. Vore nåt va!

Är inget aktiv här alls och det är tråkigt som fan! Vill så gärna ha o gå tillbax och kolla.. Idag har vi lekt med J+E, småtjejerna är så söta så. Så synd på dagis bara :(

Nåja, ikväll blir det hemgjord pizza, mums!

Och nästa vecka ska vi kolla lgh, lite större skulle ju inte skada :S Helst innan bebis..

Ha det gott igelkott. H.


RSS 2.0