Trippelsuck.

090326.
Dålig dag. Trött. Huvudvärk. Irri. Startade iaf dagen med en promis med min bästa A, har saknat henne så :) Efter det kom allt det andra o så har dagen fortsatt.
Idag gick det alla tiders på dagis, skönt! Fast favvofröken var ju där oxå! Igår fikade vi våfflor på drop-in. Hade ju inte vart nå skoj på dagis innan dess. Mammagrisen ;)
S sov 1½ h när vi kom hem idag, jag slöade i soffan framför VBÅ. Det bästa :D Även om jag inte fattade mkt när jag inte sett det på länge.. Sen har vi bara vart ute o lekt o badat o pysslat lite så. S somnade kl 19.45 idag. Underbart skönt att hon kommit tillbax i rutinerna så snabbt efter Thailand. Fast trött är hon. Men vem är inte det? Resan sitter i än. Det märks! +att man har ett kryp i magen som stjäl en massa energi.

Var hem till pappa J igår kväll o visade bilder från resan. Han var nog lite avis. Men vem hade inte vart det?

Nåja, dagen har inte vart nå vidare men jag är glad ändå. Egentligen.
Veckorna svischar verkligen förrbi. Kan inte förstå att i september har man en till att se till. Om allt går som det ska.
Och att S ska bli storasyster.

Känner mig inget bra på det här med bloggande längre. Men jag vill. Har så mkt jag vill skriva egentligen, men jag får lixom inte fram det när jag väl sitter här. Skit oxå!
Nähä, ett äpple o antikrundan? Haha. Vill ha godis.
H.

Borta bra men hemma bäst.

090324.
Dagen efter flygresan. Den långa resan. Lång transfer, lång väntetid på liten flygplats, lång flygresa. S somnade på väg upp bland molnen efter en natts dålig sömn. Vaknade till i drygt 2 h för att sen slagga hela vägen. Skönt! Men mindre skönt för kroppen med en 2åring i knät i 11 h på ett flygplan. Tur hon har en snäll mormor :)
Efter många om o men kom vi till Måby o väl i bilen somnade S om o sov hela vägen hem, gjorde en flarra välling o hon somnade direkt i sängen när vi kom hem 03.30. Trött som jag var, gjorde jag detsamma. Vaknade kl 07.30 imorse. Fattar inte hur mkt ungen sov egentligen men skönt var det!
Har lekt hemma, packat upp grejer och så. Var o åt hos J, han fick tröjan jag köpt o blev glad. Fick med vovven hem. Saknat honom. Har saknat J oxå.
S somnade innan 20 o drack bara nån klunk välling.

Nåja, resan har vart skön! Haft det alldeles underbart men 35-38 grader varmt o strålande sol. Nån dag har varit lite mulen, baaara skönt. Nån regnskur har vi haft oxå och det gillade kidsen, skoj att plaska i pölar :) Åskat har det gjort oxå, på kvällarna.
Har klarat oss från sjukdomar. Inget vidare förtjust i maten men det vart väl lite enformigt med bara vegetables ;) S har inte ätit spec mkt. Är glad att jag tog med 2 pkt välling, de tog slut båda 2!
Badat i massor, S fick flytkuddar så hon flöt omkring i båda havet o poolen o var så nöjd o glad så!
Nog för att hon kommit in i jordens trotsperiod o kan det mesta själv. Bara momma som skulle göra allting, 'momma köra vagn'. 'Momma bära'. 'Momma bada' 'Mamma sluta'. osv osv. Påfrestande.  Men hon har haft det kanon o vart världens mest underbara lilla tös för det! :)

Har varit 2 intensiva veckor. Hemlängtan de sista dagarna, det blev jobbigt. S söta utbrott var inget skoj att hantera. Alldeles själv. Hon är verkligen en bestämd liten dam som helst vill styra o ställa. Redan. Huga.
Var gråtfärdig i helgen. Men jag överlevde.

Resan ner gick oxå bra, S sov hela flygresan :) Efter galna upptåg på Arlanda.
Nähä, skulle bara bli en snabb-blogg ja, trött som satan.

Tiden går fort, saker o ting sker. Jag är superglad.  :)
Gonatt, H.

Hejdå Sverige, hej Thailand!

090308.
Jaha, dagen D är här. Har längtat i ett års tid. Nu är det snart dax. Snön yr utanför fönstren, känns märkligt att om ett dygn är jag på andra sidan jordklotet (typ) o lapar sol o har det bra :)
Nästan allt är packat, packade igår kväll, var på kasst humör . Hittade inget att packa, det fanns bara byxor- inga toppar. Det får väl bli bikini+pilotbrillor hela dagarna :)
Nåja, blev uppmuntrad iaf.

Skulle ha åkt till A en sväng men allt blev så sent så vi ska ev ta en snabbfika idag.


Jahaaaaa kära vänner.
Ha det underbart! Det ska jag :D
Cheers, H.

Friday, Im in love.

090306.
Fredag kväll. 2 dagar kvar tills vi beger oss mot sydligare o varmare breddgrader :) Har väl inte riktigt fattat att vi ska åka, känns bara jättekonstigt. Kollade igenom lite kläder igår, äh, jag gav upp typ direkt. Har ingen känsla alls. Märkligt! Men men.. Väl framme lär jag väl bli på solhumör, åtminstone ;)

Dålig dag idag. Varit på askasst humör, grinig o sur. Haft en överjävlig unge som bara trotsat. O skrikit när hon inte fått som hon vill. Gah!
Nåväl, dagen startade vi 07.45. Gick med dogsen. Hem o gjorde oss iordning o packade oss iväg till J+E för fika o lek! N+M kom oxå upp o lekte. De lekte bra men det var konstigt att träffa dagiskompis E på ett annat ställe :)
Lunch hemma o bara lugnt resten av dan. S somnade en sväng på em o sen var det full rulle. Hon har vart helt galen med mormorn o morfarn :)
Bubblade lite med mig sen ville hon bli hämtad så då gapade hon efter 'momma momma'. Då fick jag egentid i bubblet, skönt som fan!

Annars lugnt, S sjunger blinka lilla stjärna nu. Gjorde det i tisdags första ggn. Så sött så! Men bara när hon själv vill ;) Bestämd liten dam som vet vad hon vill. Tuff som få o har en vilja som heter duga! Speciellt när det gäller kläder, allrahelst vilken overall hon ska ha. Och mössa!

Nähä, imorrn står lite packning på listan. Inhandling av det sista, om det är nånting mer. Usch, jag vet inte ens vad jag ska packa. Sen blir det nog bara lugnt. Ska ev hitta på nånting med A. Längesen vi sågs :( o jag  blir ju borta i drygt 2 v..

Häpp, ha det gott igelkott.
H.

090304.

Onsdag.

Regnig, blöt, grå o trist dag. Var lat o åkte bil till dagis imorse, det regnade o vi blev lite sena. Annars har vi gått o Ozzy fått sitta utanför en stund. Perfekt morgonpromis för honom nu när han har ont i klon. De flesta har blitt galna i honom, ungar som fröknar :) Såklart, snyggaste killen!
S har sovit (!!!) både idag o igår när jag hämtade henne. Lite småchockad o synd att hon somnat så sent, bara en halvtimme igår o nästan en halvtimme idag, vaknade när jag satte henne i bilen..
Igår var vi ut till syster+kids för fika o lek. S lekte bra med kusinerna, även om lillfisen var på gräl-humör ;) Vi skulle tala om Thailand men blev inget klokare av det.. S åt hos pappan o tvärdäckade där i soffan 18.50. Han väckte o körde hit henne, hon somnade 19.30 o sov till 07.45 imorse :)
Idag har hon vart på superhumör, busig o lekt en massa, fast hon sovit en knapp halvtimme bara :) Slocknade direkt i sängen 19.30 ikväll. Innan dess åt vi varsin piggelin, skapligt längesen o duktigt gott!

Imorgon står Vås på tapeten, S slutar dagis 12. Efter det åker vi med morfarn o handlar stövlar, kamera o morfarn ska köpa nånting till datorn. Sen har jag ett möte inbokat. Hjälp.
Var på stan idag, införskaffade lite apotek-grejer till stumpan, ska dit imorrn igen o köpa hög solskyddsfaktor till henne, fanns där först imorrn. Skulle ha bikinitrosor till mig å men jag får väl sola utan :)

Thailand på söndag. Känns.. Overkligt, konstigt, långt långt borta. Nåja, blir nog bra när vi väl är där. Ska njuta o umgås med mitt hjärta! O family såklart.

Ozzy är världens mest underbara hund, innan han gjorde illa sig hade jag honom lös nästan hela tiden på promenaderna, jätteduktig o mysig. I söndags var jag ute o kostade pinne med honom, monsterpinne. Han njöt i fulla drag och livsglädjen på topp. Kommer sakna min lilla gangster, ska vara utan honom i 2 hela veckor ju. Kommer kännas sjukt skumt. Mammagrisen nr.1 lixom :)


Hade mkt att lätta från hjärtat men mer än hälften stannade kvar.
Nåja, så kan det gå.
Sov gott. H.

Bad, I know.

090302.

Dåligt av mig, att inte blogga alltså. Hört det från folk.

Mkt har hänt. Flyttat. På söndag far vi till Thailand, med blandade känslor. Men det ska bli skönt att fly verkligheten ett tag.
S går på dagis, mån-tors 9-13, tors 9-12. Går alla tiders! Hon är en riktig dagistjej än :) Och hon pratar på! Börjar sätta ihop flera ord o det poppar upp nya ord så gottsom varje dag :)

Var till vet med vovven idag, en sprucken klo. Vet ryckte loss den, när han sov såklart. Jag var tvungen att titta på. Killen är helt slut nu, har inte gjort annat än att ligga hela kvällen, och toksova. Inte ätit o inte druckit, det senare gör mig lite orolig. Men men, det löser dig. Han ska sova med krage, han hatar det, ska ha honom i sovrummet. Tror inte han slicker på klon men vill inte riskera något. Pillren sväljer han bra, 1 morgon o 1 kväll. Antibiotika. På apoteket sa tanten 'oj, det är en stor hund du har va?'. Det sa vet med (gillar honom verkligen) att 'den här besten får riktiga doser av ......'
Hoppas det läker fort, känns inte bra att lämna honom om han är halvskaplig.

Hade en annan grej att göra men fick avboka. Är sjukt irriterad på allt det här nu. Kärringj*vel.

Nåja, snö har det kommit. Dock inte till min stora förtjusning. Blötsnö kan jag vara utan. Och nu längtar jag efter vår. Fast först blir det 2 veckor av nästan sjuklig värme :S

Dålig updt. Men så kan det va.

Gokväll.

RSS 2.0