Solen.

100531.

Sista dagen denna månad, jahapp, trodde det skulle bli en underbart bra dag. Det blev det, fast på en helt annan nivå.
Trodde lgh'n skulle sägas upp. Men tydligen inte.
Blev lek med Jgirl o brudarna. Vi åt plättar (jag- shake) pannkakor frukt o lekte i massor. Tog en promis till en annan lekpark o lekte lite till. Behövde prata av mig idag med. hela lunch-em har vi lekt ute. Skönt!

Brudarna har nyss somnat, trötta som tusan o lite väl tidigt men whattodo.. L knölade inatt, tror kopporna kliar. Innan 5 gick vi upp, hon flinade o flörtade med sin pappa innan jobb men inte jag, ha ha haaa! Vid 6 somnade hon om i famnen och jag nästan satt upp och sov. S släntrade in lite för tidigt som vanligt och kollade på tv.

Karln är o svetsar aga så det kanske går att brumma Ådi utan att skämmas :) Så jag ska göra en massa fruktsallad, med jordgubbar och massa grädde. Skiter i stranden och allt i år. Ska fan va fetast där! Orkar jag bry mig.. Nej.
Skulle faktiskt ha masat mig ner på gymmet ikväll men.. Bilen känns viktigare. Imorrn kväll kanske.

Men jag vet att jag hatar att bo i lgh, jag hatar det så jävla hårt. Spec när solen skiner och ungarna sover.. Finns det något mysigare än att påta o dona i trädgården om sommarkvällen? Eller bara sitta och prata en stund, ostört?
Majtuna hade vi ju ändå inte kunnat bo kvar, det är ju sålt.

Nåja, ha det gott.
H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0