Vinterrust!

Idag har jag och syster och Märta vart på äventyr :) först började dagen i Folkets hus på klädbytardag, jag var inte ute efter något särskilt och hittade inget spec heller, 2 par stövlar, ett par fodrade, till S o ett par tuffa vinterstövlar :) en vindjacka till L o en skjorta o en fleece till S. Hade vi vetat den kön så hade jag ALDRIG stått för de sakerna, aldrig aldrig aldrig! Helt galet ju. Vidare till Rg, mamma ville visa Ullaredfynd innan hon slog in julisar, bra grejer till brudarna :) sen bar det av till Arboga för att hämta overallen jag hängt undan till S. Skitsnygg var den!! Kunde ju inte låta L vara utan så nu är de vinterrustade och klara! Varsin fin didrikson blev det sen köpte jag ju en till S förra veckan på pops och L har arvegods :) blev en heldag, supermysigt och skönt att komma hemifrån ett tag. Nyttigt för pappan å ;) nu ska vi snart fara 2.5 km och äta! Ang bamse så är knölen skickad på analys och jag bönar och ber att det inte är något allvarligt.. Hej hopp. H.

Oj.

Vad dåligt med bloggande. Jag skäms, förlåt! Nåja, har inte haft ork eller lust eller tid. Ls rum är färdigmålat, efter många om och men :) där väl skicka in ett kort och visa slutresultatet. Kanonnöjd! Hon med, hon har sovit där 2 hela nätter :) och imorse försov vi oss, vaknade 8.20, efter välling vid halv sju. I helgen ska vi ta tag i S rum, kanske jag målar imorgon o fredag :) fast imorgon ska vi och bada, Bamse ska ju in på op så vi ska besöka badhuset, kul med vilda vattendjuret L.. ;) och så blir man ett år äldre. Suck. På fredag em ska jag o brudarna jobba lite på dagis :) Annars är jag rätt less o irri på allt med jobb och skit. Fan! Jaja, hej! H.

Va!

Vart tar moc inlägg vägen? Va!! Sne jag blir. Men orkar ingen updt nu. Idag har vi bara vart hemma, haft besök av mormor o morfar. Igår var underbara A här, Idol, grönsaksdip o mys. <3 det snöade lite. Och på dagen hade vi syster+kids här, lite barnvakt sen lek :) nu soffläge. Hej. H.

Om jag börjar nu..

Alltså klä på ytterkläder och sånt så kanske vi är på dagis kl 09.. Det är ju alltid tjafs och bråk och tar sån tid på mornarna. Nädå, men vi brukar kunna bli lite sena för allt tar oftast sån tid för S :) snutta, allt är ju roligare än klä sig. L ville inte sova igår, inte S heller men det är inte ofta S somnar före L :O men hon måste väl få ha sina kvällar oxå.. Igår natt sov hon 19.10-07 :) inatt - inte lika bra. Bokade tid igår, lite nervös men det går nog bra.. Hoppas jag :( nu ska jag ta min andra kopp kaffe sen göra oss iordning :) Annars vet jag inte vad dagen bjuder på. H.

So far

Trött trött trött. Jämt och ständigt! Minns ju nu vad jag skulle ha köpt igår när vi handlade! Skit oxå. Var på bvc med L igår, stackarn fick 2 sprutor, 1 i vardera lår. Gör rejält ont i mammahjärtat! Vikt: 9945g, mitt på kurvan. Längd: 74cm, något under. Hattmått: 47. Efter det handlade vi som sagt, stumpan somnade ju i bilen, hämtade S hos syster o L sov ända fram till maten. Riktigt vaken var hon inte då heller :( sen fick de åka till syster igen, hon börjar träna som dagmamma, så for jag o T på föräldramöte. Han lurade med mig så jag fick åka med nån annan hem :S tog en kopp te hos syster när jag hämtade bilen, så tyst och lugnt, he he he. Imorse tog vi en promis precis som igår fast från henne! Stannade länge som vanligt och efter dagishämt fick vi lekbesök :) kollade på kossor och lekte ute tills vi frös som fan! Lagade mat till 3 hungriga och en hungrig karl, allt tog slut :S sova lite snart, haha. This week so far.. H.

Ny vagn!

Var till Örebro idag, köpt ny vagn. Har ju vart ute efter en mindre men med samma kvalitet. Har kollat efter en billig Emmaljunga scooter häromkring, de verkar gå som smör men hittade en 09a billigt och slog till, jungle-pink var färgen och jag har alltid velat ha en rosa vagn ;) tjänster o gentjänster, hämtade ett babyskydd till honom :s annars har vi bara vart hemma idag. L sov 2.5 h idag på fm sen gick vi till Tränsta och mötte upp kusiner för mellis och lek. Uppskattat av alla utom L, frusen, ledsen, trött, tänder på g. Mammas lillalilla hjärta var inget pigg.. Somnade en sväng på hemväg å..... Nehe snart dax för pensionärsparet att lägga sig.. H.

Ursäkt.

Måste be om ursäkt för mitt röriga inlägg igår, jättejobbigt blogga från mobilen.. Men vill ju inte sluta för att datorn är paj :) nu är det målat o klart i hall, skitsnyggt faktiskt! Har hälsat på mormorn o morfarn idag. Pi är gnällig o trött, måste hitta rätt rutiner igen! Hittat en vagn jag verkligen vill ha, hoppas den finns kvar :) gosa med kidsen då. H.

Bastu

Ja ikväll igen ligger någon här i soffan bredvid och snarkar :) igår kväll somnade han vid Idol och sov i soffan hela natten. Jag o brudsen hade då hela 2.10-sängen själva, jag sov dock som en räka, allihop på 80 cm lixom.. Sen väckte hundar mig. Och Lil har sovit riktigt illa. Bara för att hon ännu en gång börjat sova hela natten. I SIN säng :) hela veckan har hon vart såå gnällig, trött o mammig.. Jobbigt som fan, hela morgon/fm så glad och sig och leker men efter lunch o efter sömn vänder det. Man kan inte göra nånting.. Idag - något bättre! Förresten, innan jag la mig igår kollade jag en film på ettan, popcorn o en sofiero. Kvalitetstid? Jatack! Idag kollade vi the expendables, J lovade att han absolut iiiiiinte skulle somna för denna film ville han ju verkligen se. Ha ha haaa! Annars har dagen bjudit på lövkrattning, kryddplantering, besök, målning, tacos o bastu. Ja jag gillade bastun idag, dessvärre ville gubben gå ut tidigt. Eh? Jo för han blev ju så trött annars.. ;) Jag borde verkligen sova, har varit så trött hela dan, bristen på kaffebryggare gör det inte bättre, tacka vet jag pulver! Men denna stund uppskattar jag, vore dock skönt utan mobil, blogga lite och ta en kall sofiero i min ensamhet :) Lil går mer o mer. Hon gillar att krypa men upptäcker hur mycket hon faktiskt kan gå :) underbara ungar jag har! Älskar dem mer än nånting annat. <3 Har lagt ut enkelvagnen på annons, Emmaljunga cerox, hör av dig vid intresse! H.

Freitag.

Idag började dagen med tröttmössa, sängklädes- o handdukstvätt, lek, mys. Sen en promenix på 2.5 km (är det inte underbart!!!) till min syster, vi möttes halvvägs sen vidare till dem för lunch o lek :) tog lite kort på bebis-M o fika o blev kvar rätt länge. J hämtade kids efter jobbet o jag tog en raskis hem, exakt 25 min, gick 16.51 hem 17.16 ;) helt underbart att ha syster så nära! Nu Idol- heja Jay, Linnea o Olle!! H.

Inatt

Jag drömde något som jag aldrig drömt förut.. Hahahaha! Nu har vi frullat o ska till dagis. Sen till kära syster och familj. Igår var vi och handlade, storhandlade. Och målade och promenixade, med mig partner in crime, Agirl. :) so long. H.

Pensionärvarning.

Haha. Ja vi har gått och lagt oss så tidigt 2 kvällar i rad så det är nästan varning påt! :) fast skönt är det. Även om jag inte känner mig piggare för det.. Igår var vi ju in till stan, upp på banken och så köpte vi en söt liten body och en babyfilt till nyaste kusinen. <3 Med Kitty på såklart :) svängde förbi på hemväg med grejorna och S var såå fascinerad av att hon var så liten och hade så små fötter :) väl hemma fick vi lekbesök, efterlängtat av S. Av mig med såklart :) L fick en present fast vi ställt in 1årskalas, en liten Lilydocka fick hon! På kvällen åkte vi hela familjen till syster och åt pizza och snusade bebis, tror J höll i henne mest ;) Idag har min bästa A vart här, L fick ännu en present, undrar om vi 'vuxna' nynnade och skrattade mest åt den ;) fast kidsen gillade den skarpt! Barnen ville inte sova ikväll och S har vart tråkig hela dan, fast naturstig på dagis är ju alltid roligt :):):) här hemma här L börjat installera sig mer o mer för varje dag. Även om hon kan vara gnällig och mammig emellanåt :) imorgon står målning och promis med A på agendan. Och dagiskort för S :) nu är det läggdax för längesen. Ha ha ha! H.

Så trött!

Så trött och less på nyfikna, avundsjuka, sura, skitsnackare. Ja alla såna jävlar. Varför kan man inte uppskatta det man har och vara glad för andra.. Nåja, ska göra oss redo för en stadstur, till banken och så köpa nån liten prelle till bebisbruden :) får hoppas man där snusa lite! H.

Välkommen Märta!

Ja, igår kl 14.58 är min lilla systerdotter född, moster för 3de gången o tjejerna fick en liten kusin, 6e i ordningen! Grattis syster och man. Hade skrivit ett inlägg på Lilys 1årsdag men det här tydligen försvunnit.. Igår hade vi iaf partaj för Pi, blev ju inte så många som det skulle men det blev ju bra ändå :) ska aldrig mer dricka jäger.. Var kass på sinka men ölen var god :) Lil fick mycket fina prellar och är nog nöjd! Skulle ju handla i Ullared till henne men det blir ingen resa, inte nu iaf. Nu ska jag snart lägga trötta barn. H.

RSS 2.0