Tappat.

100428.

Mitt ord och min papperslapp. Tror jag, verkar ju så i bloggen iaf. Illa!

Nåja, idag är ännu en strålande morgon, även om det börjar dra in lite moln.. Ska ta o dricka upp kaffet och ta en dusch sen fara iväg med tjejerna och uträtta lite ärenden. Blir nog lätt att handla prelle när S själv är med :P

Igår var vi ute o lekparken med E. Efter ett tag kom även C i cykelkärra :) Varmt o skönt!
Dagen innan var vi och lekte med C i Kråkis. På fm var vi ute o gick med en kompis och twinsen. Tror inte vi setts på ett år..
Helgen var vi och hälsade på mormorn o morfarn :) J hjälpte till med bil hos systerfamiljen och i fredags var vi i kyrkan och sen hos bror. Lirade poker på kvällen, mkt skoj. Längesen!


På söndag fyller alltså min stora lilla tjej T R E år! Kan inte riktigt tro det, vart har dessa 3 år tagit vägen?
Och på fredag är det 7 månader sen lillgangstern föddes. 7 månader redan, ja herregud!
Snart är mina tjejor tonåringar ju.

Skulle ha åkt till syster+kids idag men M har vattkopps så vi låter nog bli såhär i kalastider.
Kalas, just ja, måste ju googla tårta :)
Och apropå tårta så äter jag bantarsoppa, mums! Så nån tårta får jag väl inte? Kanske får göra mig en stor fruktsallad ist. Är ju torsk på det. MMMMMM!

Fan, vilket trist och rörigt inlägg. HA!
H.

Oj!

100421.

Vad längesen jag skrev. Mkt som hänt? Ja I's lilla bebis är född! En liten pojke 3365g o 50cm, Liam fick han tillslut heta. Är så nyfiken på honom och vill höra allt! :) Ska sticka och handla en liten prelle när vi ändå ska åka o storhandla.
Dan innan på självaste BF-dan var vi ute och gick, under tiden hände nånting, märkte ju det. Och mkt riktigt så satte värkarna igång och dan efter är han född. GRATTIS min kära vän!

Annars har det var sjukt och trist. Lekt en massa och fått en del sol å.
Orkar lixom inte tjata upp allt vi gjort här. Men i onsdags var vi iaf i Kråkis i drygt 5.5 h med moster+kids. S var fortf lite hängig men tyckte det var skoj :)
I fredags var vi på KoK, S väntade på C och frågade och tittade efter dem. MEn de hade blitt sjuka. Efter det blev det lunch och sen for vi ut mot syster+kids och lekte (läs; bråkade) sen kom pappan ut och vi grillade o karlarna pulade med bilar. For hem vi 00.
S o S var så jävla tråkiga alltså! De bråkade, bråkade och bråkade. :(
Torsdagen var vi och hälsade på mormorn o morfarn.. Lyxade med käk o allt.
Hälsade på dem på lördagen med när J var på äventyr.

Annars är allt under kontroll. Ska fara ut till syster o vidare på uppdrag efter lunch.
Nu ska vi göra oss ordning för handling. Men L sover ju faktiskt :O
Ha det gott!
H.


FITTDAG!

Hatar att bo i lgh. Hatar den här lgh. Hatar alla kärringar. Hatar dessa jävla tjuvtvättande kärringar. Hatar allting. Dåligt jävla humör är jag på oxå. Jävla bajsdag! Jävla bajshus.
Hoppas jag snart slipper det här!
Hatar att ha sjuka barn. Hatar att vara instängd. Hatar att inte vinna på lotto.


SKulle kolla på film, vet fan inte om jag har nån lust.
Och S har sovit kanske 3 min och sen vaknat. Nu är hon ledsen för hon slog sig lite. Sjuka trötta mössan.
Hennes kusin har vart på akuten idag, stackars liten.

Nåja, gå och lägga sig kanske. Eller hänga sig.
H.

Idag är ingen vanlig dag.

100410.

För det är Sveriges vanligaste födelsedag! En massa semesterbebisar som ploppar ut minsann.
Hoppas att I's bebis oxå kikar ut snart, så nyfiken ju :)


Har ett gäng sjuklingar hemma, 2 kraxiga och väldans hängiga små tjejer. Sovit så illa inatt, ja alla utom sambon gissar jag. Han kan ju sova bredvid ett sågverk tror jag :P
Jobbigt och tråkigt! Hade en massa inplanerat idag ju. Typiskt! S blir bara värre o värre, nu halvsover hon på soffan. Och L vaknar så fort jag lägger ner na när hon äntligen somnar.. Får absolut inget gjort. Inte för man kan göra så mkt heller men ändå.
Blir så rastlös. Har iaf lyckats diska. Vi väntar på sambon, han har vart i Vås o hjälpt till med bil sen lunch ungefär.
Ska lämna in min o J's lotto-rader, vi ska ju fan vinna storkovan! Så vi kan bygga varsitt hus bredvid varann, så bästisarna får nära till varandra :)

Var ju bara hemma igår med iom sjukan.. Tvättade, bäddade rent i sängar och tog en promenix. Lagade en pizza på kvällen och det blir nog hemgjord pizza ikväll med. Enkelt och så gott!

Ikväll får det bli film tror jag. Sjukt filmsugen.
Jaja, i torsdags började det kännas bättre. Måste ringa ett samtal till. Känns så avlägset men nu känns det ändå som om det ordnar upp sig och att det är nästan klart.
Jag vet, jag hatar oxå folk som muppar och skriver för att göra andra nyfikna men det är absolut inte så jag menar. Jag vill bara ha det dokumenterat och vill inte gå in närmre påt :)


Man tror man känner nån. Så visar det sig vara helt fel.. Vad tråkigt det är.
H.

TGIF.

100409.

Grå dag. Trist! Tar mig inte för nånting.. Så mkt att göra, detta STÄNDIGA jävla städande, får smått panik. Detta grus, grus, grus. Och tassavtryck överallt. Dammsuga 3 ggr/dag, rätt skoj. Nej. Hatar lgh, hatar, hatar, hatar! Tacka vet jag Majtuna. Även om det inte var så stort eller så. Men det var ett hus, med en trädgård. En liten hall att lägga hundarna en stund. Där gruset kunde samlas i en hög.
Jag HATAR att bo i lgh. Jag HATAR att inte kunna släppa ut kidsen på gården. Jag HATAR att inte kunna släppa ut dogsen på gårn. Jag HATAR att inte kunna ha L sova ute i vagn. Jag HATAR att tvätta i en tvättstuga med en massa andra äckliga människors äckliga kläder. Jag HATAR att vi sålde tvättmaskin förut. Jag HATAR att bo så trångt.
Sa jag att jag inte trivs i lgh? Dåligt mamma/matte-samvete.

Har iaf vart ute på en liten promis, under tiden tvättfan var i maskin. Bädda rent i sängar. Har 2 sjuka ungar, L sover i mjukliften faktiskt, den fick göra en liten comeback nu för jag tänkte ju att hon skulle somna och då var det bara att bära upp. Mkt riktigt, men nu måste jag nog tyvärr gå och störa henne och ta av overaxen helt, hon blir ju så sjuuukt varm när hon sover, spec. nu när hon har feber kan jag tänka mig..
Potatisbullar har vi ätit. Med äpplemos, mmm, en ny smaksensation ;)

Igår var vi till J, E o T för lite lunch och lek, var ute och gick en sväng men S ville mest sitta i vagn. Väl utanför huset somnade hon :O Fick nätt och jämt med henne upp innan hon tvärdäckade och sov 1 h.. Märktes på henne att hon var krasslig.
På kvällen åt vi gulaschsoppa och jag veggryta med ris och chapati.

I onsdags for vi till moster+kids för korvgrillning och lek. Var superkul och galet uppskattat. Hundarna fick ju busa oxå :) På fm lämnade jag L som vart lite ledsen hos morfarn sen for jag till gymmet (såå skönt) och till bm för cellprov. Skönt med lite egentid. Ska ju komma igång med gymmet nu oxå! Hinner nog inte idag vilket är synd..
Det blev stuvade makaroner o falukorv, qournbiffar.

I tisdags vart vi utbjudna på pannkisar och lek hos E, C o S. Så trevligt så! S lekte som f*n trots trötthet, vart kvar en hel massa timmar :)
På kvällen åt vi pannbiffar med mos o gräddsås.


I helgen ska vi ev. leka med moster+kids och bästis+familj. Men just nu är vi ju krassliga :( Är så sugen på tacos, film ikväll. Fredagsmys. Men karln lär väl somna i soffan ;)
Förresten, jag ska bli moster igen ♥ SÅ roligt! :)

Nu ropar Lil.
H.

Ska vi laj?

100406.

Oj, vad längesen jag skrev! Illa. Vad har hunnits med? Påsk, påsk, påsk, mat, godis, ägg, lek. Lite klähandling, köpte så söta kläder till S igår. Med den där katten på såklart!
J sulade på sommardäck (hrm..) på Beemern o jag o tjejerna tog en prompa med mormorn, plockade lite kvistar och lekte i lekparken. Blev fika med god påskkaka (hmm..?) whiskey. På dan storstädade vi, för ovanlighetens skull, och fikade med mormorn o morfarn. J fick en försenad prelle. En välbehövlig sådan!

I lördags var vi hos mormorn o morfarn på påskmiddag, blev en massa utelek och innelek för barnen. Åkte hem vid 23. Skönt det. Var trött o somnade rätt omgående hemma, när L väl kommit till ro förstås.

På den långa fredagen var vi och kollade på fotboll på Krillan, kallt som fan och tråkigt. S tyckte det var rätt skoj men kallt efter ett tag. Gick dit och hem, L sov i 2 h.
Efter det for vi till sötaste E som fyllde 3 år! Tårta o godis.

Den rosa torsdagen var S hemma från dagis, hon har sovit så konstigt och alldeles för lite. Jag o L var ner till biggan och jag fick mig ett par nya joggingskor, äntligen! Handlade prelle till E och godis till påskägget.

Oj, nu är klockan mycket. Ska ta en prompa med L o dogsen och hämtade upp stora hjärtat på vägen sen ska vi fara till C för lek o pannkakor :)

Lite updt iaf. Hatar fortf lgh och hatar fortf att dammsuga 67 ggr/dag. Hatar detta jävla grus nå fruktansvärt. GAAAAH!

Hejdå hejdå.
H.

Argh.

100401.

Blir så jävla irriterad på alla jävla glidare, 'det löser sig'. Och tänk, det gör det. Vissa är fan födda med en jävla silversked i mun. Skulle jag vilja det? NEJ! Verkligen inte, vill faktiskt känna att det här har jag åstadkommit helt själv men lite tur ibland vore ju inga fel.
Nu hade vi ju en riktig tur med J's jobb. Men ändå, det är så irriterande med folk som inte ens behöver lägga manken till. Som kanske SKULLE BEHÖVA DET. Fatta att allt inte bara är en jävla lek.

Nåja, S somnade 21.30 igår, vaknade 7.15 idag. Varför kan hon inte sova lite när hon behöver det? Tröttmössan är ju fan på dagarna i ända.
L vaknade precia efter o väckte med en bajsblöja. Nu ligger hon nakenfis och kvittrar på golvet med S låtsasskruvmejsel. Talar av bara fyfan :) Krypa försöker hon med. Finns det nå härligare?

Igår åkte jag o lämnade Lil hos morfarn efter dagislämning, blev kvar på kaffe o L fick gröt (ville ha mer) sen for jag till gymmet. Blev en snabbis men skönt som fan! Nu jävlar kör vi.
Tillbax till papi och drack ännu mer kaffe. Hämtade S, lämnade henne där o for för att kolla skor. Fyndade ett par fotbollsskor till J, hade kostat 1000:- nedsatta till 200:- men fick dem för 150:- för jag kände the seller. Man blir så nöjd när man hittar precis vad man behöver och så sitter de som en smäck! Vilket klipp.
L somnade så hon fick sova i vagnen hos morfarn, och S var en RIKTIG morfargris.. Hon har vart lite sådär med just morfarn på sistone men det gick så bra så och morfarn skulle vara med överallt och inte jag :O Blev faktiskt jätteglad och morfarn leker ju och gör det mesta för lilla S :)
L sov i 2 h o S var ute o lekte o skottade snö med morfarn.

Hem o lagade lite mat och så. Efter det blev det en rask prompa med J, mkt skönt! Nice att komma iväg lite utan kids :) Regnet började dock ösa ner när vi nästa var hemma så det var ju tur :)
L hade vart jättelessen men pappan fick bära bära bära så det gick bra.

Annars så tycker jag inte att jag gör mkt annat än plocka städa och fixa i denna lgh, jag hatar den. Jag hatar att städa, plocka och ha mig. Det är fan ingen ordning. Varför? Om man städar hela tin så borde det väl va fräscht. Nej jag kräks tamejfan!

Nu blir det morgonkaffe o gröt. Mys med mina tjejer.

H.


RSS 2.0