TGIF!

100528.

En promis och en dusch senare, fortf lika trött o hängig men känner mig lite nyttig iaf. Men så är det fredag och då blir det svårt, är inte godissugen, däremot en öl o nånting till en film är ju inga fel. Jävla helg lixom! Men men, ska försöka vara nyttig även i helgen. Därav min lite ironiska rubrik..
Ska ge S sina plättar och mig min shake. Helst vill jag lägga mig här på soffan och vakna när det är dax att flytta. Jag orkar inte med det här bubbandet och hålla påandet när man ska ut till bilen, in från bilen, ut på promis, in från promis. L sover faktiskt vidare idag, och har gjort sen kl var typ 10 men det är inte vanligt. Det beror nog på kopporna för hon brukar vakna på väg upp i hissen. Ja, vad konstigt. Ska in S, 2 stora hundar o så jag o Lil i den där trånga låtande hissen. Nej fy, vad jag blir mer o mer anti för varje dag. Och nu känns det inte lika ljust längre heller. Är bara irriterad och trött. På många saker.
Hade sett såå framemot denna helg, få komma iväg från det här, andas lite storstadsluft och leka med min bästis. Men, vad hade jag väntat mig då? Att vi verkligen skulle komma iväg? Ja, jag hade iaf hoppats det. Nåja, det går fler tåg och jag hoppas det gör det inom en snar framtid.

Och den underbara tiden verkar ha börjat, med äckligt hundhår i hela lgh'n, överallt, hela tiden. Dax att börja dammsuga minst 4 ggr/dag. Fan, idag är jag anti. Men jag vill inte. Vill inte ha mina kids krypandes i hundhåret. Vill inte ha hundarna här. Vill inte ha kidsen här. Vill inte ens ha mig själv här. Hur i hela friden ska jag stå ut denna sommar? Nu är ju det roliga beskedet som bortblåst, känns ju knappast som att det kommer hinnas med.

Och så börjar jag tröttna på att ha S med överallt. Alltså, missförstå mig rätt, hon vill inte sitta i vagn i en dryg timme, och det förstår väl jag det! Men vad ska jag göra? Hundarna måste rastas och jag måste rastas. Dagis hör jag heller inget ifrån. Vore så skönt att veta om/när. Men ingen panik ännu. Det är så mysigt att ha henne hemma med såklart.


Näääe! Tur att jag hittat en ny favvolåt. Vet inte ens varför, inte min smak öht men den har verkligen fastnat!
http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4


Nu vill min lilla hängiga S ha plättar och det ska hon få!

Ha det.
H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0