Tråk!

100128.

Tröttmössa. Känner mig så tråkig nu, i bloggen och allt. Har lixom ingen lust.. Nåja!

Igår åkte vi pulka och lunchade med syster+kids. Var mkt trevligt även om mitt humör kunde ha vart bättre. Iaf från början, så måttligt skoj med trots ibland. Shit, säger jag bara.
Jag åkte både pulka och stjärtlapp uppifrån Himlabacken, thats the shit! :D
På morgonen var jag o A till gymmet, heja oss! Så jävla skönt att vara igång.

Idag har jag S hemma, hade inte mage att tjata upp henne för att åka till dagis, hon tycker ju lixom knappt att det är skoj längre. Vad fan ska man göra?
Jaja, kan vara rätt mysigt att ha henne hemma idag :) Fast det börjde ju roligt. Spårade ur totalt direkt men har vart glad sen dess iaf. Hon är så duktig på att leka själv!

L sover, hon väcke mig 6.30 imorse, skapligt paj jag var. Vi var vakna en timme sen somnade hon lagom när man skulle gå upp, men jag försökte lägga mig och vila en stund när jag väl beslutat att S skulle va hemma. Vem vaknar då? S såklart :) Ibland är det skoj. Hehe, men det är det vääärt!
Så var L vaken när vi åt frulle och så. Det har hänt så mkt på bara någon vecka, hon greppar saker och studerar sina händer och fötter, tar tag i fötterna och smakar lite. Gör de sötaste små ljud och skrattar och flinar jämt! :)
Mina tjejor.

Nu har vi kvalitetstid med Larsa på. J är o tränar.
Och nu satte S på Tom o Jerry, hm, gillar't inte! Tv mitt på dan? Nej.
Vad göra då? Pulka, badhus?

Måndag- gym
Tisdag- promis 1.5 h+simning
Onsdag- gym+ pulka 1.5 h
Torsdag- ? antagligen promis
Fredag- gym





Jag får lixom ingen ordning på mitt liv
Det kan var så förfärligt
Det kan var så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mkt förstånd
Det kanske var pundigt
Det kanske var bra



H.


Tröttmössa.

100126.

Vilken dag! Aaah, är glad att den snart är slut. Can't wait to go to sleep.. Började ju bra men efter lunch har det gnällts, gnällts, gråtits, gråtits och trotsats och trotsas. ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ TRÖTTA UNGAR. Hur gör man för att få rätt rytm? Alltså, hur länge de ska sova och hur mkt? S är ju trött för jämnan känns det som..

Nåja, startade dagen med en långis (1.5 h) till dagis och vidare, med A. Hem o gjorde en smoothie på frukt, bär o lite turk.yogge. Diskade och donade, J hämtade S på dagis så åt vi lunch. Sen for jag o A och simmade och det var så skönt! Div. taikons men det får man väl räkna med.
Sen har det bara vart fel. Lillan har vart ledsen (hostar o rosslar) och inte kunnat sova ordentligt. Men nu har hon faktiskt sovit länge, i vagnen! Men har heller inte velat ligga själv.. OCh det brukar ju inte vara nå probs. Och stora tjejen har vart astråkig.. Vissa dagar vill man bara det ska bli kväll.
Jag tycker så synd om henne när hon är såå trött.. Kan ju inte vara roligt.
Idag har vi irriterat varann allihopa :@

Igår fick jag lixom locka upp henne från sömnen med rostmackor och varm choklad, då somnade hon strax före 15 när vi hade vart ute o åkt pulka. Men hann inte somna ordentligt.
Efter dagislämning var vi och gymmade igår, så skönt!

Den timmen man är iväg är värdefull! Som mamma behöver man lite egentid. Bara få rå om sig själv och inte tänka på andra än sig själv.
Nog för att jag blir lite stressad ibland och undrar hur det går med L men jag vet att hon och J löser det galant! :) Mamma är inte oumbärlig längre lixom.


Vad har hänt med bolibompa? Gudashow lixom.. WTF? Gillart INTE! Inte S heller tror jag, hon däckade precis i soffan ♥
Imorrn bitti - gym!

Bajs.
H.

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

100124.

Söndag. Gillar inte söndagar, inte alls faktiskt! Men idag hade jag ju ljusparty inplanerat :) Hade bjudit en hel hög men var många som inte kunde. Men iaf var syster, mamma och A här. OCh så J o T som hade visning såklart!
Syster satt fast på E18 bakom (som tur var) en krock! S väntade och väntade på att S o M skulle komma och åka pulka. För det skulle karlarna o barnen roa sig med medan vi luktade och fikade.
Varenda gång det ringde på dörren sprang hon dit och trodde det var kussarna. Snutt! Till slut kom de och ut i backen.
Hade riktigt roligt med nya dofter. Typ bakplåt och gammal skinnjacka från Turkiet. Eh?
Får se om syster o mamma hamnar i träsket. Mamma- njäe, pappa är så känslig.. Och mamma var mest intresserad av bäbisarna. Såklart! :)

Blev pizza till kvällen, bläk! Hade tänkt laga pyttipanna men det blev så sent :S Jävla krock! Inte bara otäckt utan stjäl en massa tid oxå.

Bakade ju kakor igårkväll så nån bakplåts-lavendel-kaka behövde jag inte beställa..!
Dock beställde jag bambu, havsbris, mango/mandarin och svarta hallon - mums! Och mer blir det. Vill ha de där fina ljushållarna men de finns inte längre. Trist!

Jaja, så kan det gå. Jag har faktiskt ingen lust med det häR!
Får lixom ingen ordning på mitt liv :)
Peace out. H.

Kvalitetstid!

100124.

Vart ju natt! Jaha, har välbehövlig kavlitetstid! Karln är och grejar m bil, ja herregud, och båda mina töser sover :O Så skönt när L börjat kunna sova för sig själv! Även om det är i min säng så sover hon ju ändå när en annan pysslar med annat! Och nu hann hon inte få på nån pyjampa så det är vanliga kläder hon sover i idag. Sötnöt!
Så jag sitter här i köket med tända ljus och Larsa i bakgrunden :)

Idag har vi hälsat på mormorn o morfarn, var ju inte igår! Åkte dit vid 12.30 och så blev vi kvar ända till 20 tror jag.. Bjöds på mat och sånt lyx. Karln var ju ändå och grejade m bil och det går ju tydligen, hrmm, sådär.. Jaja, så kan det gå!
Jag o S var ute i lekparken en stund och jag blev arg på några barn! Haha. Tänk om nån stackars unge skulle få för sig att reta/mobba nån av mina tjejer, den ungen skulle det fan bli synd om! Jag känner lixom, minsta lilla så tänder jag. Mina små fina tjejer ska lixom ingen sätta sig på. Och barn kan ju vara vidriga ibland. Och som det ser ut i detta samhälle nu och det bara blir värre och värre så känns det sådär tryggt inför barnas uooväxt och framtid. Ibland undrar man ju helt seriöst vad det är för en sjuk värld man sätter barnen till.

I fredags vart vi kvar hos syster min hela em+kväll. Fredagsmyyyyyys! Hehe, tacos o kladdkaka, mmm! Och finfina groggs dracks det. Eller hur var det? Uäk.
S var skitdryg, kände inte igen henne. Hon var på och jävlades med S och sa hela tin att han puttade/slog henne..
När vi gick in så bråkade de som fan hela tiden om allt och S sparkade mot och puttade till S. Har hon aldrig gjort förut. :( Nog för att hon brukar kunna få sina tjuvnyp av sin kusin men ändå. De tjafsade om det mesta hela dan, haha, och däremellan toksöta! De har nån slags hatkärlek sinsemellan.
Innan vi åkte dit så simmades det, och tänk så skönt det var! Vart väl 45-50 min iaf.
Hade gått bra med tjejerna å! L sov så sött hos pappan när jag kom hem. Så skönt att kunna komma hemifrån och tänka på mig själv en stund! Det behövs.. Man spenderar rätt mkt tid med kidsen




Annars rullar det på.. L rullar även mage-rygg nu, snuttan! hon har rosslat en del och hostat igen :(
S är så stor! Hon bäddar sina älskade gosar och dockor, en riktig liten dockmamma! :) Duktig på att leka själv och väldigt pysslig. Älskar att bygga med lego och klossar. Vill ha ordning och reda omkring sig och är förbannat bra på att lyssna och snappa upp (alldeles för bra, vi får ofta snacka english, helt sjukt). Bestämd som få, envis som en åsna och vill ha koll på allt!


Just ja, älskade mostern var ju och hämtade S på dagis i onsdags. Hon var ÖVERLYCKLIG, snutta! Hon pratar om när de åkte runt och letade efter pulka och berättar det för alla. Att moster hämtade henne, kusinerna i bilen och att pulkorna var slut. Men, hon fick ju en stjärtlapp :)
Hon ville inte hem till mamma heller! Hon älskar verkligen sin moster+familj. Och det gör jag med!


Imorrn har jag ljusparty. Coolt.
Sängen kanske.. Är dock inget trött, borde nog vara't. Somnade 02 o så vaknade L kl 05.30 och dampade fram till 09 el nå och då var det typ dax att stiga upp :S
Gonatt skogskatt.
H.


Singstar.

100122.

Fredag. Idag står simning på schemat, nice! Måste leta rätt på en bikini bara. Haha! Och hoppas man fortf kan..
Vaknade tidigt i jämförelse när damen somnade igår, efter 22 o upp strax efter 7.. Tvärdäckade i soffan 15.45 eller nå o sov till 17. Fick inte liv i henne, vad ska man göra lixom?

Nåja, minns inte riktigt vad jag skrivit om eller ens vad jag gjort för något.. S har haft dagis mån-tors 08.30-11.30. Helt jävla värdelöst och helt jävla fucked up!

L ligger i babygymmet o sprattlar och har sig, hon var nyss toktrött men nu pratar hon och skrattar! I söndags kom hon på hur man får med sig armen när man vänder sig mage-rygg så nu är det fullt upp. Hehe. Hon snurrar direkt på skötbordet och så ligger hon o råkar slå skallen i 'sidan'. Sötnöt!
Var på bvc i måndags, hon hade bara gått upp 640g på 6 veckor.. Men vi hade en ny tid om 3 v så vi får väl se då. Hon är rätt lång iaf, 62.5cm.
I måndags hade ju jag o A en heldag. :) Vi var igång hela dan med div. förberedelser och dagis-lämning/hämtning. Sko-köp och pannkaks-gräddning och ätning :)
Tyckte såå synd om S när jag hämtade henne på dagis då. 'Det blir pannkaka, mamma. Vi måste stanna kvar och äta.' :( Jävla idioti med våra sk. '15 h-barn'!!!
Jag fixade ju pannkaka hemma då men ändå..

I onsdags åkte vi pulka och lekte med kusinerna i 2 h ute :) Innan dess korv m. bröd o mos här hemma. Var nog den absolut bästa dagen på länge!! På morgon var vi ju och mjukstartade på gymet, så skönt så!


Nähä, nu är det inga glada miner i babygymmet längre ;)
Sinka-sugen! Därav rubriken.
Hej hopp gummisnopp. H.

Måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag.

100121.

Nynnar på bolibompas 'namnsdagssång' eller vad det är :)
Har inte riktigt vant mig vid ett nått årtionde, hehe.

Jaja, idag har jag vart ut o gått, till dagis sen vidare på långis. Med A förstås! Riktigt skönt att vara uppe o ute i tid!

I måndags- Dagis o långis.
Tisdags- Samma.
Onsdag- Mjukstart på gym. 2 h pulka i himlabacken :D
Torsdag- Dagis o långis.
Fredag- Simning/gym.

Känns fan riktigt bra. Förutom på kvällarna, hahahahahahaha!

Nähä. Ta en dusch innan lillskrutta kommer hem och ska underhållas?

Ha det gott, igelkott! H.

Gym!

100120.

Har vart på Nauta idag, med A! Så jävla skönt och duktigt att ta tag i det! Känns asbra :) Promisar blir det typ varje dag och simning ska vi klämma in! Imorrn- träningsvärk! Haha.


L var hemma med pappan, sov mest och försökte äta lite ersättning, snutt!
Nu kommer snart syster+kids, de hämtar S på dagis :)
    

Nåja, mos var det!
H.

Slacker.

100117. Senare.

Skulle vika tvätt nu när S däckade i soffan 18.30 :O och L ligger och sover. Karln är och tränar och jag har egentid. Orka. Nej. Jag känner mig som en riktig slacker. Fast jag har iaf diskat och skalat potatis idag. Vart ute på en kort promenad och så har jag åkt pulka med mina underbara tjejer :)

Nåja, har vart så galet trött idag. Höll på att somna flera ggr med L innan maten och nu med.
S däckade som sagt tidigt i soffan och det var ju skönt, tror tröttmössan behövde det!
Hade så många idéer till blogg idag men nu när jag väl är här så tryter det. Trist.. Kanske dax att lägga ner igen då. Eller ta en paus..
Fast det vill jag inte heller, jag vill blogga, vill kunna gå tillbax och läsa sen. Ångrar mig som fan att jag tog bort den gamla bloggen. Är ju galet skoj att kunna läsa i efterhand.
Men, lite inspiration tack!

Imorrn ska jag ringa till bvc, har fan inte vägt L sen i november. Sist när hon fick spruta var vi ju på VC och där har de inga vågar. Inte för att jag är orolig på något sätt att hon inte går upp utan mest för att det är lite skoj att veta vad hon väger och kolla vad S vägde då och så. Med henne tyckte jag att vi jämt var på bvc.. :S

Waaaaaaaaaah! Imorrn är det dax.. Haha! Eller vafan, jag har ju inte ens köpt några skor än. Attans! Vad gör man dådå?

Just ja, hade ett kort besök av mormorn o morfarn oxå! Bjöd på kaffe och så hade de vart och fyndat till tjejerna. S fick en fin svart tröja m. stjärnor på o ett par lila brallor och L fick en rosa tröja m. röda stjärnor och en body m. trummor. Så sött så :)

Karln har faktiskt tvättat idag, och han verkar ha lyckats :D
Sänder några tankar till det katastrofdrabbade Haiti. Finns inte ord som kan beskriva vad man känner när man ser bilder. Vidrigt!
Hejåhej. H.

Lill-blogg.

100117.

Sitter i soffan med en kopp kaffe och 2 nyvakna tjejer. Visst är väl livet underbart? Ibland. Kärleken för mina döttrar är obeskrivlig. Helt otroligt hur man kan älska något så mkt!

Igår var vi hembjudna på tacos hos E m. familj. Var riktigt trevligt, tjejerna lekte kanonbra hela kvällen och var så snuttiga så! Mammorna leker ju alltid bra och gubbarna lekte bra å. S ville inte åka hem. Vi hade inte tänkt bli sådär jätte-långvariga men när vi satt oss i bilen var kl. 23.30. Hade en riktigt trevlig kväll!
På dagen gjorde vi inget, skulle handla ny pulka och ut och åka men S lekte så bra inne och var lite trött så vi plockade och donade hemma ist.

I fredags for vi ut till syster+pojkar för lite lek och skitsnack efter lunch, blev kvar på mat oxå! T hämtade upp J på hemväg från jobb och det är ju alltid lika trevligt. MEn sinka verkar vi aldrig få till längre, suck. Beställde lite grejs från nätet oxå.

Nähäpp, nu ska jag ge S o mig lite frulle :)

Ha det gott igelkott. H.

Bitterfitta!

100114.

Ja, så känner jag mig emellanåt. Nu oftare än vanligt. Så jävla tråkigt! Vill inte va nån sur gammal bitterfitta.
Känner mig grinig, trött, less o uttråkad..
Inte blir det bättre av att man inte hinner med nånting om dagarna. Vi föräldralösa och arbetslösa har ju inget liv ändå. Eller, vi får väl kanske inte ha det..

Nåja, imorse var jag ut o gick med A (nähäää.. ;) och sen hem o plockade lite, slängde in en ugnspannkaka i ugn och inväntade lunchsällsis- E med tjejerna och så ringde J och berättade att hon o tjejerna mottog inbjudan de å :) Fullt av tjejer här hemma (9 st närmre bestämt) så J drog :P Han hade ändå en bil att fixa.
Men vi hade iaf mkt trevligt och tjejerna lekte bra! S var dock galet trött och sådär leksugen.. Hon har ju vart morgonpigg igår (06.30) och idag (06.15)..
Men det är ändå så kul att hon börjar få 'egna' kompisar. Och att man funkar bra ihop med mammorna är ju bara ett stort + :) Jag behöver lite vuxet sällsis!

Igår gick vi iaf ut och åkte pulka, J skulle kirra bil, ringde kommun innan men hon var på möte :@ Med oss hade vi bästaste A, är så glad att jag har henne. Och hon är så gullig mot S och L oxå! Och S gillar henne skarpt. ♥ ♥ ♥
Och på måndag ska vi ju köra igång, wooop wooooooop!
Waaaaaah, jag kommer va som en yr höna, haha.


Nu har jag nyss lagt S o L sover i mitt knä (så ovanligt) Väntar på att karln ska komma hem, lite trött på'n. Haha!
Förresten så ska jag ha ljusparty den 24, waaaaah! Vill du komma?
Svammel svammel och goodbye. H.

Vit dag.

100113.

Vaknade 06.30 idag, S satt inne i säng och ropade på pappan för fulla muggar, men gick ju lika bra med mamma såklart. La oss i vår säng och gosade, gick väl upp 07.15 tror jag.
Var alldeles vitt ute!

Träffade tomten på dagis, julgransplundring. Godis hade hon fått, och inget blyg för tomten denna gång heller. :) Och igår berättade hon att de hade gjort hattar som de skulle dansa i, en rosa med glitter på. Så fin så!

Igår kväll (efter världens längsta och sämsta dag) gick jag och la mig i sängen framför tv'n kl 20.45 (!) Skulle kolla upp lite grejer på datorn, blogga och så slökolla lite på tv men L dampade fram till 22-nån gång så det gick väl sådär. Somnade iaf 22.15 :O och det var så skönt! Jag var så trött, less och grinig hela dan så det behövdes! Karln kom hrm från träning precis när jag somnat. Var faktiskt riktigt skönt att bara vara..
L vaknade 01, 04, 07 :)

Idag skulle tjejligan ha vart på besök men S är såå trött! :( När jag hämtade henne på dagis var hon helt förstörd och nu leker hon på sitt rum, får se om hon orkar med ett åk i pulkabacken.. Hon är så duktig att leka själv nu, bäddar och donar med dockor mest hela tiden! Och lagar mat :) Jag skulle få en matlåda för jag skulle jobba, sa hon.
Nåja, imorrn gör vi ett nytt försök, tänkte va schysst och laga lite p-kakor/plättar eftersom det inte serveras nån jävla mat på dagis.....................
Apropå dagis så hade S blivit biten i måndags igen.. Känns ju sådär. Eller ja, det känns förjävligt. 3dje ggn det händer. +att hon fått rivmärken o slag med leksaker oxå.. Denna gång berättade hon det själv. Hmm, jaja.
Ja just, ska ta och ringa kommun nu medan jag kommer ihåg!

Imorse var jag o A ute o gick, både jag, hon, den vita hunden och vagnen var alldeles vita av frolle. Helt galet och skumt väder :S
Igår var vi oxå ute o gick (såklarT) och då var det inge muntra miner från min sida iaf. Haha, stackars A, får höra och stå ut med mitt tjat och gnat :D Men det är väl bla det man har best friends för?
På måndag ska vi till Nautilus och skriva in oss, ska bli SÅ skönt att komma igång ordentligt! Nu jävlar, lixom. +att det blir promisar och simning o kanske nån grpträning..
Var och handlade idag, ska ner på Lidl idag el imorrn för de hade ju så billig frukt och den är ju oftast fräschare än npn annanstans å. Ta sig ett päron ist för en mazarin. Hähä, på tal om mazariner så var det ju 2 för 20:- på ICA, hmm, ligger nog 2 pkt i skafferiet :P

Nu ligger L i babygymmet och är HEEELT VILD! Hon sprattlar som aldrig förr, skrattar och fäktar och låter och gurglar. Pratar som en tok, mitt lilla tokfräte!
Önskar jag kunde spela in henne på en lyssna-blogg :)
Stora tjejen spelar speldosa för dockorna som hon bäddat ner och leker i sitt rum, så underbar! Nu kommer hon med klosslådan och ska bygga ett torn åt mig. Poppis julklapp :) Tappade ju bort de andra i flytten eller något..


Nåja, idag har jag klickat hem lite hundmat. Äntligen! Magnusson's blev det, -Lätta till Baboo och -Aktiv till Roppe. 1500:- för 5 säckar á 15 kg, totalt 75 kg. Helt klart värt! Och ett bra foder är det oxå!
Mina gullhundar, de är ju för goa!

Nähä, nu vill S att jag leker lite med henne. Pulka eller ej? KAnske lite.
H.

Jahaja.

100112.

Andra dagisdagen. Förjävligt. Klump i magen, ångest och allmänt skit.
08.30, då sitter barnen och äter frukost.
11.30, ska barnen äta lunch.
Nej, jag vet inte vad fan man ska göra. Tycker så fruktansvärt synd om S (och alla andra sk. 15 h-barn såklart!) som måste vara med om detta. Jag själv mår dåligt av det. Vad gör då inte barnen?
Det att sitta ner med barn i sin egen ålder och äta är väldigt viktigt. Och på knappt 3 h är väl inte barnen färdiglekta heller? Så jävla korkat och idiotiskt! Hur kan man ens komma på något dylikt? Vavava?
Har ingen möjlighet att ha på annat sätt heller då jag kommer vara mammaledig även om karln får tag på jobb. Känns så äckligt jobbigt alltså.
Sen då, AF kräver att man har barn på dagis. Men man får max ha 3 h/dag, hur i helvete kan då AF kräva att man ska söka jobb 8 h/dag? Hur går det ihop?
Mår skit över det här. Asjobbigt att hämta/lämna.

Annars så åkte vi pulka igår med M o S (Stora M o andra S var oxå med såklart, haha!) Vovvarna busade o ungarna åkte.

Nähä, nu är lillan sur.
Be back! H.

Illa!

100108.

Längesen.. Illa! Vad har vi gjort i kylan då?
I söndags var vi hem till E m. familj och hälsade på, kidsen lekte o mammorna pratade. Bebisarna sov :) Skoj som alltid.

Måndags var vi och lekte med kusinerna :) Är alltid roligt att leka med dem och snacka skit m. syster. Långpromis med A på morgonen.

Tisdags var vi och hälsade på C m. familj, mkt trevligt! S o C lekte jättebra o bebisar sov. Jättefint hus och trevligt sällskap! Långpromis i kylan m. A på morgon.

Onsdags skulle vi fixa hemma, åkte till syster för att kolla hyllor till S rum, där var även mormorn o morfarn så det blev fika o lek och så for karln o T hem till oss med kökssoffan (YEEEEEEEY!!) och köpte med pizza. Heldag mao o inget gjort hemma. Attans! Men det gör ju inget. :D
Joggade med dogs på morgon. Och lekte. Kallt!

Igår hade vi besök av kusinerna (nähää?), skulle åka pulka med kusin S var jättetrött o frusen o då vart S inte heller på humör så vi gick in o fikade o lekte/bråkade. Stackars M fick inte åka mer..
J o E var till tippen med vitrinskåpet och hämtade en skänk i ma o pas garage. Ny matta blev det oxå, skitsnygg! Det blev kanon i v-rummet!
På kvällen joggade jag en liten runda med dogsen :)

Idag skulle vi ha åkt till syster men S är såå trött så det kändes inget skoj. Och du vet såna där dagar som det lixom inte händer nånting på.. Man blir aldrig klar, en sån dag har vi haft.. Man bara möljar omkring och orkar inte ta tag i nånting.
Karln är och fixar en bil sen ska vi nog få upp hyllor på S rum och så lite småtjafs.
Nu vill jag ha nånting till väggarna i v-rummet.. Vad?

Näe, fan, det här var inget skoj och inte lätt med barn omkring och på en. Måste underhålla S så hon inte somnar. Apropå sova så har hon sovit 3 HELA nätter i rad, i sin säng. Är helt chockad! När hände det sist? Så skönt! Sen att lil Pimhåller en vaken istället här ju bara till. Right? Hahahaaa.
Ha det gott igelkott!



All kärlek till mina tjejer! Så otroligt underbara ♥
H.

Lugn skön kväll.

100102. Senare.

Jahapp, båda kidsen sover, skönt! Och tro på fan, L sover själv. Alltså, inte i min famn som annars. Läs alltid nu när hon är krasslig.
Senaste nätterna har hon hållt sig vaken till typ 02, hur drygt?
Dan innan nyårsafton gick jag för att sova vid 22.15 men L ville inte sova förrn 02. Då vaknade den andra tjejen, haha! Men hon somnade FAKTISKT om typ direkt. Skönt det.

Nyårsafton innehöll snö (pulka, bastu, korvgrillning, pinnbröd), spel (sinka- såklart, musikalias- blev stående på köksbordet), mat (potatisgratäng, ff, bea, sallad, korvgrillning, pinnbröd), dricka (bubbelvatten för mig dock, öl o snaps o groggs o ubåtar för karlarna, fanta för barnen).
12-slaget skålade vi i Asti Cinzano, mumma! Och härjade. Janne Malmsjö lixom!
S var toktrött heeela dan o kämpade sig vaken till 23.50 (!) Dock vaknade hon till vid 00 och kollade lite fyrverkerier :) Tidigare på kvällen när hon såg de första raketerna blev hon heeeelt tokig, hon satt och hoppade och skakade och var helt lyrisk i famnen på mig. JAg började nästan gråta av att se glädjen.
Fan vad jag älskar mina barn!
Mor o far var bortbjudna och ville vi skulle messa när vi åkte hem och få snålskjuts. När vi svänger av e18 kl 03.55 fick jag ett mess (!) av mor om vi var på g hem. Vart lite chockad för jag trodde de åkt hem när jag inte fick något svar på messet vid 02. Nåja, de åkte hem med oss efter 04 iaf :)
Tror jag o karln somnade vid 06 o steg upp 13 nyårsdag :O Jag o S vaknade 10.10 först och fick en smärre chock när klockan visade 12.49 nästa gång vi vaknade..

Gårdagen städade vi undan julen och mkt mer hanns ju inte med.. Ångrar dock att jag tog bort ljusstakarna o stjärnorna. Är ju så mysigt. Men det är skönt ändå! :)

Idag åkte jag, tjejerna o Bamse till mormorn o morfarn för lite pulka, lek och fika. Medan karln var o lirade boll. Sur var han när han kom hem, he he he.
Var mkt trevligt och skojigt tyckte S :) L sov en hel massa timmar men vaknade sen och började flina som vanligt, gullunge!
Hoppas hon somnar tidigare ikväll, hon har sovit massor idag.
Har tvättat massa 68-kläder till henne ikväll, hon växer ju som ogräs :)

Nåja, nu orkar jag inget mer.
Mera updt imorrn kanske.
Må så gott, H.


Nytt år.

100102.

Hihi, vad konstigt det blev :)
Nåja, tänkte bara önska god fortsättning, ska skriva mer en annan dag.

Ha det gott igelkott.
H.

RSS 2.0