Hej mitt vinterland!

090209.
Snö. 3 dm. Underbart! Solsken och minusgrader, me like! Vart dock lite chockad att det snöat såpass mkt. S blev galen när hon såg det, tösen! Ozzy med, galen i snö. Tokigare än vanligt. Låt det ligga kvar ett tag, minus o sol fram till Thailand. Kommer hem till vår. Mmm. Det bestämde jag o syster idag :)

Dagarna flyter på. Gårdagen bestod av ryggläge hela dan. Dålig var jag. Fyfan! Men skoj hade vi i lördags :D Sinka o vin för hela slanten. Nån elak granne tyckte vi skrålade för mkt. Våga öppna dörren lixom :S
Nåja, A hade oxå vart riktigt dålig igår. Man mår som man förtjänar :)

Dop i lördags, var borta från 12 till 16.30. Stress hela dan. Gick en långis med Ozzy på fm. Mkt mer hanns inte. Jo, en massa vin på kvällen då. Man blir törstig av Sinka :P

S har sovit hos pappan i helgen, hon var dock med på dop i lördags. Vart inte alltför barnfritt i helgen. Men det gör inget, mitt hjärta får gärna vara med mig 24/7. Underbara hon!
Idag var hon på dagis 09-13, en timme längre, det hade gått alla tiders! Varit pigg och glad hela dan och ätit 3 (!) portioner potatismos och 2 korvar :O (ugnsstekt falukorv).
Efter dagis for vi mot M+T och hälsade på, var ju inte en ENDASTE dag för tidigt! Skäms lite för att jag inte vart där förrn idag. Men mkt trevligt var det! Jag gillar verkligen M, trivs kanon ihop med henne :) Och så sötaste lilla T, vilka lockar! Något tjurig idag men de verkade ha kul iaf till slut ;) S var noll blyg som vanligt och gick direkt till leksakerna o hämtade favoriten, en dockvagn. Och såklart bobby caren ;)
Hade inte tänkt stanna länge då S var trött efter dagis, men drygt 2 h senare var vi på väg hem. Skoj var det!

Nåja, imorrn ska jag till AF o 'redovisa sökta jobb'. Haha, har hela 2 st att redovisa :S
Sängen kallar, gonatt tigerkatt.

Bad o blahablaha.

090204.
Startade dagen som vanligt, lämnade S på dagis, långpromenad med gangsters+A. Dock inte så lång som vanligt :)
Tog en kopp te o knäckemacka. Hämtade lillgangstern (som inte ville följa med mamma hem idag, bjöds på varmkorv :))
For vidare till Arboga o mötte upp syster+kids för lite bad. Populärt hos ungarna, skönt för oss. S tvärdäckade på väg hem o sov en stund. J kom förbi o bjöd på choklad på kvällen så hon var lite speedad när det var sovdax ;)

Igår fixade vi pass till småungarna, var ju skapligt lätt att försöka få dem att titta in i kameran när tanten inte sa till när hon knäppte kort :S Nåja, pass fick de iaf.
Hem till mormorn o morfarn med hela unghögen, S stannade till 19.15 då jag kom o hämtade henne. Jag o J skulle ju iväg. Hon hade inte sovit på hela dan så hon tvärdäckade när vi lämnade området. :)


Så mkt som händer nu! Nya ord varje dag, häromdan gick vi från dagis så sträckte hon upp armarna o sa 'bära, bära'. Snappar upp minsta lilla. Ikväll har hon gått runt o ropat på 'mamma Hannah, mammaaa Haaaannah' :)
Dagis går alldeles utmärkt! Igår hade de 'barnens vasalopp' så stumpan fick tom diplom, haha. Och idag så hade hon en teckning i sin back som hon målat. Har dock inte tittat på den än.
Ozzy ropar hon på hela tiden, speciellt när hon ätit upp o tycker han ska få resterna, eller om hon tappar mat på golvet. Pekar på det hon tappat o ropar 'Ozzy, Ozzy, kom'.
Det sötaste är när hon tar tag i handen, drar lite o säger 'kom, kom'. Då är det bara att haka på annars blir det liv i luckan. Likaså så väcker hon mig på mornarna när det är dax att stiga upp, av med täcket, drar i handen 'kom, kom'.
Mitt hjärta!

Nåja, nu fick jag skriva av mig lite. Har blivit dåligt med bloggande på sistone, fy på mig!

Gick o la mig.
Gonatt, H.


090202.

090202.
Februari.. Redan, vad tiden går. Fast ändå känns det som den står still. Märkligt det där.
Har nyss kommit in, gått Ullvi runt med A o vovven. S är på dagis, inte ett ljud när jag gick idag, skönt det! Ska snart fara vidare o rasta Bamse sen till dagis o hämta skruttan.

Skulle haft barnledigt i helgen, men det blev ändrade planer. Hade faktiskt sett lite fram emot att vara ensam, städa o plocka o greja inför flytt.. Hade även planer både fredag o lördag kväll. Men men så kan det gå.
Städade igår medan S var hos J. Gick därifrån o sen blev det 5an i Johampa med A.
Hållt igång varje dag med raska långpromenader, förutom lördagen. Känns bra, skönt att passa på medan S är på dagis.

Nåja, lgh är fixad. Pyttelitet kök men det blir nog bra! :)
Tyckte jag hade en massa att skriva men det är visst som bortblåst. Kanske hinner jag med en dusch innan jag ska hämta lilltjejen.

Må gott!
H.

RSS 2.0