En vårpromenad.

I bilder. Underbart skönt var det! :) Från gårdagen, var ute längs ån i över en timme.
Och senare gick jag, Ozzy o S på stan i över en timme. + lite lek i Kråkis :)


Började med att jag o S hade en rejäl dust.. Om kläder såklart. Och min fotlänk.Hon skulle inte följa med.



Till slut fick hon ha stövlar till kjolen hon valt. Då gick det an.. :)



Ekipaget.



Gick längs ån och kollade badande ankor.
Vet inte vem som var mest förtjust..



Stella :) eller..



Ank-jagar-sugen Bamse :)



Me like!



Blommor är fint.




Nåja. Idag har vart en underbar dag, något trött då lillan vaknade vid 05 o inte ville somna om förrän strax före 07..?

Vart på stan med tant A i över 4 h, mkt trevligt! :) Lunchat på Latte, ätit glass i solen o bara gått omkring..



Hoppborg var ju kul :)



Premiär-åk i tåget. Karusell var ju skoj :)



Tröttmössa på väg hem efter heldagen. Men en stor fin ballong som hon fått av mormor. Nåja, halva iaf.



Jordgubbar på vägen hem orkade man med. Och gott var det :)




Nåja. S sover, varit jobbiga dagar kan jag tro :) Och jag ska göra nånting vettigt medan jag väntar på bättre tider. Ha ha ha. Troligt.

Ha det gott igelkott. H.

Kräkor o surt.

090529.

Suck. Började dagen med kräk från hunden. Igen. Inatt fick jag springa ut med Ozzy kl 02.30 för att han skulle få skita, lös i magen som fan.
Började igår då han sprutlackerade på morgonpromisen, fortsatte på em. Usch, tyckte synd om honom. 2 monsterkräkor i bilen (så jävla äckligt) o ännu mer skitande på em/kväll. Fick litelite mat på kvällen då jag glömde köpa fisk när vi handlade. Men fick ju springa ut med honom mitt i natten.
J tog ut dem imorse innan jobbet men då sket han inget iaf. Men spydde ju på min matta igen. Den hänger ute på ballen nu o jag hoppas verkligen den blir ren o fin igen. Älskar den o vill inte bli av med den.

Nu kom min söta dotter o tuggade på nånting o sa det var godis, var ett russin hon hittat :) Gick iväg en sväng o kommer tillbax med ett pkt musli o plockar ur o äter 'godis' :)

Åt en massa sen frulle, yogurt o kuddar o rostade mackor o kanelknäcke. Skönt att hon äter nångång! Sov ända till 09.45. Jag har halvslumrat hela morgonen. Hade eg tvättid kl 08 men orkade verkligen inte. Kände inte för att väcka S o dra med henne dit ner heller..

Nu ska vi ta o klä oss o bege oss ut med hundarna en sväng. Sen ska vi nog ner på stan o titta på lite folk. Är less o irriterad, mindre skoj.
Underbart med sol iaf så det ska vi fan ta till vara på!

I helgen ska vi tvätta bilen, försöka få bort jävla äckliga kräkorna.. Självklart så var det inte på nån filt. Men inne ska det tamejfan kräkas hejvilt på mattor o sånt. Suck.
Annars vet jag inte vad det blir, funderar på att tvätta vagnarna när det är fint väder men har ingen lust att åka dit var de är. Men är sugen på att provköra syskonvagnen :)
Grillsugen är jag oxå. Jävla lgh. Vill inte vill inte vill inte.

Ut i solen! H.


hoho.

090528.

Eh, tittar ut och det spöregnar. Vad är det för del på vädret? Blir galen. Var för ett tag sen ute o gick i sol lixom..

Jaja, igår skulle vi ha lekt med J+E. Kom lite saker i vägen, blev en dag hos syster+kids, med mellis o plättar. Bortskämd man börjar bli. S somnade på vägen hem men blev väckt av nån idiot. Tydligen svårt att förstå att man kanske inte har lust att prata när man bär in ett sovande barn. Tog ungefär 45 min att få henne o komma till ro sen. Jag var måttligt glad. Uscha!

Idag ska jag ev träffa syster så jag borde väl ta o diska, dammsuga o fixa iordning mig lite. Är sjukt less o irri, trött med. Sovit dåligt och drömt konstiga drömmar. Drömde att blixten slog ner i mig, att jag skulle få ett staket av syrran och så var det lite mer helt osammanhängande grejer. Undrar var man får allt ifrån? :)

Känner mig lite orolig. Har en känsla.


Går iaf in i v.24 idag, tiden går ju sjukt fort och bebis är fortf hyfsat lugn, känner den iaf mer o mer för varje dag. Och det är mysigt. Igår fick jag några rejäla kickar.  :)

Slut på VBÅ. Slut på blogg-lust.
H.

Orkar inte!

090527.

Hittar ingen motivation till att gå ut på långis med hundarna. Orkar inte orkar inte orkar inte. Jävla skitväder gör det inte bättre. Vill bädda ner mig i soffan med en skål yougurt, havrekuddar o kanelknäcke. Stanna där tills det är dax att hämta lilltjejen.
Usch, kan man inte bara släppa ut hundarna så kan de rasta sig själva? :)
Grejen är ju att jag behöver promenera jag med.

Peppa mig. Nån..

Tråk tråk tråk.

Imorse hade jag plockat fram jeans till S, men hon skulle prompt ha kjol på sig så då fick mamma snällt klä på henne det ist. Sötnosen :)

Hejdå lilltå. Orkar inte gå.
H.

Do Good things and Good things happen.

090526.
Sol sol sol. Jag älskar värme och sol. Speciellt efter det tråkiga regnandet!

Nåja, idag har jag vart på AF. Kändes inget nödvändigt alls, handläggarn hade redan skickat en ny handlingsplan till mig, men 'det var ju bra att jag hade koll' sa han. Hrmm, måste man inte det? Kan ju faktiskt förlora min skyhöga akassa ;)
Efter det mötte jag upp S för en fika, var ju inte en dag för tidigt. Tror inte vi setts på nästan 3 år.. Helt sjukt! Men det var mkt trevligt, mkt att catcha up :)

Igår var syster+kids hit o lekte i parken med oss. Vi var ute heeeela em, mkt skönt! S tvärdäckade i mitt knä på golvet kl 18.45. Stackarn! Somnade ifrån både kvällsmat (på tok fö sent) och välling. Men jag hoppas hon var igen-soven imorse för hon har ju 5 h-dag på dagis för första ggn idag! Får se hur pigg hon är när jag hämtar henne :)

Annars så rullar det väl på.. S har börjat gilla åka vagn igen, mkt skoj. I söndags fm var vi ute på en jättemysig tur med Ozzy, 1 h var vi ute. Kollade på ankor i ankdammen o bara mös. S ville åka mer när vi kom hem men det orkade inte mamman ;) Tjatade med henne till parken en stund. Det är inte så poppis där längre utan kompisar. Mamma är ingen rolig lekkamrat längre, haha.
Var ute i 45 min igår med båda vovvarna, var en massa mer ankor vid dammen då. Både S o Bamse var mkt förtjusta :) Lekte lite i lekparken innan lunch oxå. Heldag ute igår mao :)
Gick en promis med A på kvällen, mkt skönt. Vill ju aldrig gå in från det underbara vädret!

Förutom att S vart överdjävlig i helgen o absolut inte velat sova förrn vi 22.30 har helgen vart bra.

Nåja, nu ska det ju städas o plockas o rastas lite hundar innan lilltjejen vill hem :) Saknar henne idag. Konstigt va!

Ha det gott igelkott. H.

Bestämda damen!

Glömde i förra inlägget berätta om min bestämda lilla dam..
Igår hade hon gröna strumpor o en rosa t-shirt på sig. När vi sen skulle klä oss för att gå ut igen o ta på strumporna (de åker raskt av när vi är inomhus) tog hon på sig ena, började gapa o skrika efter rosa strumpor, hon var helt vansinnig o fick nästan panik när hon inte fick av den gröna.
-Jaja, S, ta det lite lugnt o kolla i din låda om du har några rena rosa strumpor där då. Sa jag.
-Jaaaaa, svarade hon o plockade glatt fram ett par rosa strumpor ist.
Gick nöjt runt o sa att hon minsann skulle ha rosa strumpor på sig. Berättade att t-shirten var rosa oxå. Svarta byxor hade hon. Sen fick hon ÄNTLIGEN ha sina fina rosa galon-brallor på sig som hon tjatat så om (Vad är det med barn o regn-kläder o stövlar????) och sina älskade stövlar.
Rosa fleecejacka blev det med. Gick stolt o visade pappan sina fina rosa kläder o var så nöjd så. Pappan kom efter ner till lekparken o skulle åka iväg med kompis E som kom ner o hälsade i lekparken. Nästan det första S säger när hon ser honom är 'roooosa regnbyxor' o klappar på byxorna :)
Är det en liten tjej man har eller vad?

När vi ska iväg får jag gömma vissa jackor i god tid innan så hon inte börjar tjata om att ha en speciell jacka. Jag menar, när det är 20grader o sol är det lite väl varmt för regnjacka eller fleecejacka ;)
Hon har 2 par byxor som mormorn har köpt till henne som hon vägrar ha på sig. Det ena paret har hon provat en gång o var helt vansinnig o skrek hysteriskt så det var bara att plocka av. Har lurat på henne dem en gång till med samma resultat. Så fort hon ser dem blir hon nästan panikslagen o skriker 'NEEEEEEJ!!'. Ibland kan hon även skratta lite o säga 'neeheeej'.
Vet inte vad hon har emot de här 2 paren byxor, det andra paret är ett par störtsköna sommarbyxor som hon vägrar ens prova..
Jag har köpt ett par svarta skor typ 'Converse' som hon  vägrar. De sa hon tvärt till mormorn att hon skulle slänga när hon frågade om vi skulle prova dem. Inte ens favvo-mostern fick prova dem på henne..
Lätt att köpa kläder till sin 2-åring. Börjar sånt här redan? S har varit så sen tidigt i våras. :S

När vi skulle till kusinerna i Vås härom helgen blev hon arg för att jag tog fel tröja, tog inte den som hon hade valt. Kastade sig på golvet o sparkade o skrek. Herregud, vad ska det bli?

Ok, jag vet att hon är bestämmande o vill ha ordning o reda men att välja kläder till mig och att redan vägra ha kläder är väl lite väl.. :) Kjol gillar hon däremot så jag får ta o införskaffa några till. Och klänning gillade hon i Thailand så det bådar ju gott inför sommarn. Bara hon får välja vilken klänning hon ska ha. ;)

Men hon är så sjukt underbar och jag älskar henne högt över allt annat!

Jahapp, det var det. H.

Lalalaaa!

090523.

Tröttmössan sover. Vart ju sent igår fast det skulle bli en lugn tidig helg :)
Skulle ut o hämta sinka hos syster igår, fick kaffe sen blev vi kvar till 23.30 :S Det går fort när man har kul! O sinka är ju rätt skoj. Ha ha ha.

Nåja, i tordags var ju syster o familj här på mat. Men lilla S kräktes ett antal ggr o var inget pigg alls så det blev en tidig kväll. Tyvärr får man väl säga, S var helt tokig när de kom o sprang omkring o härjade som aldrig förr :) Mkt mat åt hon med.
Men vi kompenserade det ju igår kväll ist. Men när det går så långt att S säger att hon vill 'åka hem' från sina kusiner o moster då är hon trött!
Vaknade lite för tidigt imorse o somnade innan hon fått i sig någon lunch.

Igår var en trist dag med en massa regn.

Tyckte jag hade en massa att komma med men tydligen inte.
Ska nog slänga in en plåt kolakakor i ugn o åka ut till syster+familj o leka lite. Beroende på när lilltjejen behagar vakna.
Fast kolakakorna låter nog jag bli, har redan gått upp på tok för mkt. Mår dåligt för det o måste börja tänka mig för. Men man är väl rätt bortskämd efter förra graviditeten..

Ha det gott igelkott. H.


Inte allmän egendom!

090521.

Tråkig dag. Har tvättat, städat, diskat o tagit hand om en trött gnällig liten S. Har även fått släpa upp o ner på en skrikande S till o från tvättstugan. Men hon är ändå världens bästa o sötaste tjej :)
Allt just nu är 'mamma Hannah'. När hon ropar på mig, om hon ska visa vilka skor eller jacka jag ska ha så måste det in ett 'mamma Hannah' :) Så underbart att höra. Hon hade även tjatat om det på dagis igår, inte vart ledsen eller något men hon gick o pratade om 'mamma Hannah'.
När hon fick syn på mig när jag hämtade vart det en hel massa 'mamma Hannah'. I skrivande stund ska hon slänga ett bananskal o står i köket o frågar 'Här, mamma Hannah?' ett antal ggr. Sötnöt!

Nu ska vi iväg och handla lite grejer till kvällen, ska bjuda hit syster+familj på tunnbrödsrulle :) J är o snickrar altan men han dyker väl upp så småningom..


Blir så förbannat less på folk som kommer fram o känner på min mage, som rubriken lyder, DET ÄR INTE ALLMÄN EGENDOM!! Vilt främmande männskor ska ge fan i min mage. Vad fan är det med folk o gravidmagar? Är det på fullaste allvar folk som tycker det är ok att bara gå fram o säga 'åååh, så mysigt, måste få känna lite' 'men åååh, vilken fin mage du har' till nån de inte känner..?
Nej, ge F A N i min mage om du inte känner mig.
Mina nära o kära får gärna känna efter sparkar i tid o otid men det är inte ok enligt mig att nån på stan eller som häromdan, en tant jag inte gillar, bara smyger fram o tafsar på mig.
Urk!


Nåja, iväg o handla korv kanske.
Ha det o trevlig helg,
H.






Kolla killen, har han vart såhär liten o töntig? :D

En helt vanlig dag.

090520.

Sunny morning. Var ju tokskönt imorse, väl varmt på promenixen tom :) Den var jobbig idag. Motigt att ge sig ut men gjorde det ändå. Tungt att gå, benen var trötta på slutet. Hade hundarna lösa hela grusvägen, båda 2. Så glada o lyckliga. Plockade 5 krypande fästingar på Ozzy längs vägen, så jävla äckligt. Hatar de vidriga krypen. Vad är de bra för?

Nåja, annars är det väl som vanligt. Magen har satt ordentlig fart senaste dagarna.. Känner krypet mer o mer för varje dag men är fortf mkt lugnare än vad jag minns S var. Kanske är det en blyg liten gangster.. :)
Vissa dagar orkar jag mer än andra, alltså med raska promenixer o så.

Igår var vi hem till J+E efter dagis, så söta små trötta tjejer som lekte. S hade plockat med sig blommor (maskrosor) till sin bästis som hon gav henne :) S fick en försenad present o ett kort med fint målat kuvert!
S tvärdäckade i bilen på g hem me fick inte sova mer än 20-30 min. Somnade efter mos+pannbiff o bad kl 19.45. Skönt! Blev ju DH med stjärnor efter det :)

Nu ligger vopparna o snarkar o jag ska diska o dammsuga innan dagishämtning. Har slut på fil oxå så det måste handlas ;)
So long, H.

Intet nytt..?

090517.
Heja Norge, nationaldag å allt!

Jaha, jag är så less. Så less på att bo i lgh. Jag vet, jag har nyss flyttat hit men såna här underbara dagar vill man väl inte vara instängd i en lgh. Fan. Nu när S sover, bara kunna gå ut på gården o sitta i solen.. Nej, det går ju inte för sig.
Längtar efter ett sommartorp. Det vore nånting, bara kunna åka dit o vara över sommarn. Över en helg, bara några km från stan. Inte 40 mil som vi har upp till stugan :(

Nåja, jag har vart ute på rask promis med vovvarna, varmt var det. Skönt. Kom hem o när de övriga åt lunch o klädde på S för att gå ut i lekparken men då ville hon sova. Och det förstår jag, somnade efter 00 igår o vaknade typ 08.30.
Får nog vara slut med sena helger på ett tag nu. Men det är ju så skoj o trevligt, tycker både vuxna o barn :)
Var ut till syster+familj för grill, sinka o melodifestival (nåja) igår ikväll, bror+familj kom dit å. Nu var det 3'dje helgen på rad vi umgicks så det får nog dröja till nästa gång :P
Bror+familj åkte lite tidigare men vi andra skrålade vidare till efter 02.

Annars har det väl inte hänt sådär jättemkt. Har iaf planerat att åka upp till stugan på semestern, skönt! Om vädret är bra så är det alldeles underbart där uppe. Lite småtrist kan det lätt bli annars.
Men för 2 år sen när vi var med syster+familj hade vi så mysigt o skönt.

Är sjukt irriterad på folk som inte hör av sig. Inte bryr sig. Inte svarar. Om man inte vill kan man säga det. Så slipper en annan ödsla tid o energi på't. Men trist är det.
Jaja, får nog väcka lilltjejen nu..


V.22



H.




Får man vara som jag?

090513.
Får man vara såhär trött o lat?
JAg vill bara sova. Hela tiden. Tycker jag har sovit rätt jävla mkt senaste dygnet.. Somnade till nyligen när jag skulle lägga S för middagslur.. Men hon ville inte sova längre än 5 sek o det kanske var tur det. Annars kanske det blitt som igår :S

Orkar inte göra nånting. Mina dagar består av promenixer, städning, matlagning, skjuts o hämt till o från dagis, vila.. O ändå är jag så trött.
Ok, jag är gravid. Men ändå.. Är det tillåtet?
Kanske måste man skaffa sig järntabletter. Billigt o bra.

Sur är jag oxå. Ozzy har slaktat S presentpåse. Byracka! Han är gärna 4 år gammal, tycker han borde veta bättre än så. Irriterande. Tänkte hon kanske kunde ha den att leka med.
Elaka hund.
Fast de är så mysiga, de var riktigt goa på morgonpromenixen :)

Jaja. Hitta på nå bättre o vettigare än att sitta här..
Suck. H.

Värdelös!

090513.
Trött idag igen, huvudet värker.
Varit ut på rask promenix, mkt skönt i skumt väder. Sol o moln om vartannat. Tråkigt, vill ha sol o värme nu!

Igår hade jag en riktigt tråkig värdelös dag! Var på rask promis med vovvar, hem o kollade på VBÅ, sov en timme o hämtade S. Vi åkte hem o sov 14-16 (!) båda två. Helt värdelöst, känns som om jag sov bort hela dagen igår. Inte gjorde det mig piggare heller, somnade på kvällen o sov som en stock. Tungt måste jag ha sovit för huvudet är tungt o kroppen var mkt seg imorse.
Lagade iaf god mat igår kväll! Kfärssås o spagetti. Ska göra lite pasta o äta det till lunch oxå :) Ikväll hade jag tänkt ugnsstekt falukorv o mos men det skulle det serveras på dagis med så jag vet inte vad vi ska hitta på.. Sugen på köpmat ;)

Nåja, dagarna rullar på. Veckorna springer förbi, går in i v.22 imorrn. Kan inte riktigt förstå att jag är gravid i 6'e månaden. Inte syns det sådär jättemkt heller. Har en väldigt liten söt mage än så länge. Men det säger väl bara 'poff' snart o sen går det bara utför :P

Nähä, snart är VBÅ slut o då ska det diskas, jippi!
Ikväll vankas det cykeltur :) Om jag hinner få hit cykeln vill säga.

Hejk. H.

Nöjd!

090511.

Nöjd med dagen idag. Trötta tjejer imorse. Vaknade 08.15 av att J av någon anledning ringde och väckte oss. Tur det annars hade vi aldrig hunnit till dagis ;) Måste stängt av alarmet i sömnen, like old times mao!

Nåja, efter dagislämning var jag ut på promis med gangsters, vart nästan en timme, eller ja, kanske 50min aktiv promenad-tid. Skönt var det fastän lite blåsigt och regnigt. Fy!
Hem o städade lite, slöade o käkade fil o flingor (nähääää) och kollade VBÅ.
Hade tvättstuga 12-16 så jag la i en maskin tvätt o tänkte att vi skulle byta när vi kom från dagis. Glömde helt av det o åkte till morfarn o hälsade på. S var trött o sur men blev glad för lite fika, jag fick rabarberpaj, duktigt gott. Och tjejen fick glass såklart!
Åkte för att handla lite till kvällen o lite nödvändigheter o när jag varit hem o lämnat grejer o plockat upp från tvättstugan for jag för att hämta tösen. Då var ju hela kusse-familjen hos morfar (börjar ju bli lite tjatigt med de där ;)) o S ville såklart inte följa med hem! Var ju tur jag hade fixat tvättstugan då..
Efter många om o men o lite gråt o skrik från en trött tjej var vi på väg hem MED vagnen, som syster så snällt tagit med till stan!
Jag satte igång och rulla köttbullar (jaaaa, det gjorde jag) o stuva makaroner. S låg på golvet och asgarvade när jag ropade 'hellooo' och 'Lella' :) Pappan kom mitt i stöket o mekade ihop den nya cykeln med S, till hennes stora förtjusning. Som hon tjatat 'nyyy cykel' 'cykeln trasig'. Sen skulle hon 'cykla fooort'.
Stuvade makaroner ville damen inte ha, inte heller morötter. Däremot åt hon 8.5 kbullar (!) o gurka. Jag gör små kbullar men hon brukar inte äta nån alls, kanske smaka 1.. Så jag vart mkt nöjd med det. J tog ett helt lass han å så jag verkar ju ha lyckats med dem. Det är ju lite skoj när man själv inte smakar eller har en aning om hur mkt man ska salta, peppra o löka. Nåja, dutti känner jag mig!
Efter maten var jag ut på långis med gangsters+A, våran vanliga runda, dryga timmen. Den är väl ca 7 km..
Kom tillbax vid 19.30 då hade J lagt S. Skönt det! De hade även varit o fikat o hämtat en lite försenad påskpresent som S inte (?) ville ha..

Sen har jag diskat o ätit en hel massa god glass o kikat Earl. Brukar vara mkt trött vid det här laget men inte ikväll. Fast sängen är så skön så den känns lockande. En bra bok på det kanske?
Vi har känt en massa sparkar idag, både jag o J.
S skulle 'sparka på magen' igår, sötnosen. :)

Blev visst en hel uppsats om dagens bravader. Nåja, hade en del annat oxå men det får nog bli en annan gång.
H.

Bra helg!

090510.
Söndag kväll.
Har som sagt haft en mkt bra helg! Mkt syster-familj har det blivit o det gillar vi :) I fredags lämnade jag S i lekparken med kusiner+moster med kompisar. Hämtade säng, var till tippen o lite sånt. Lämnade unghögen hos mormorn o morfarn o drog på lite oplanerat äventyr till Vås. Fick tag på en begagnad Emmaljunga syskonvagn -04 till ett mkt bra pris :) Nöjd som fan o vill ut o brumma med den!
Efter det blev det mat lite syster-familjs-mys :) S somnade vid 22-tiden efter en trött dag.

Igår åkte vi över till Vås lite tidigare för att gå på Biltema, hahaha. Jag skulle byta S trehjuling o hennes lillkusse skulle få en han å :)
Vidare till bror+familj för god mat o sinka. S höll ut o var vaken alldeles för länge igen. Till efter 23, hon satt o halvsov i soffan och insåg att när hon var ensamt barn vaket så var det väl dax att kasta in.
Vi tävlade vidare tills J däckade i soffan, haha. Vi andra sjöng medan han sov. Men jag vann ju hela tiden! ;) Fick sparka upp honom vid 02.30-tiden då det var dax att åka hemåt.

Idag sov vi till efter 11 allihopa! Jag har som vanligt sovit lite oroligt o S hade gnytt o vaknat till några ggr. Har vart en slö dag, tråkigt väder o kände inte för någon lekpark i regnet så vi for ut till syster+barn för lek. Var kvar hela em/kväll så det blev käk å, mkt gott. Grillat o timjan-potatis! Var bla ute o lekte i blåsten, brr.
Tycker så mkt om min syster o familj, är så glad att jag har dem! De muntrar alltid upp o min syster är den bästa att tala med. Men även den bästa vännen med :)
Kusinerna leker så bra med varann o tycker verkligen om varann. S tjatar om S varje dag. S, M o M. Så fort hon vaknar på mornarna frågar hon o vi ska till S. Så sött så! :)

Nähä, jag orkar inget mer. Har kikat på nip/tuck som har spårat totalt nu o var rätt kasst idag.
Tröttmössa som jag är så ska jag nog knyta mig.
So long. H.

139 days to go.

090507.

V.21. Herregud vad tiden går. Igår var det precis halvtid, idag är det lite närmre slutet än början ;)
Trött sur o irriterad idag.
Tvättstuga på fm. Tvätten blir inte ens halvtorr, har hela hemmet fullt. Hur kul är det då? Var på rask promenad med hundarna. Känns i kroppen att det vart mkt upp o ner för trapporna. Även om man känner sig som densamma så är man inte riktigt det.. Man är tyngre o kroppen är annorlunda. Kraften tar snabbare slut.
Som igår när jag o A var på promenix med gangsters.. Vi såg jordens moln torna upp sig, snabbade på lite o jag blev helt slut. Gick våran vanliga runda o hade riktigt rask takt då det började spöregna. Mina ben var helt galet trötta när jag kom hem ;) Resten av kroppen med.

Nåja, idag har jag även vart på 'kvartis' på dagis. Fick reda på att S inte kommer få gå med sina kompisar i höst, och bara en enda fröken av de som hon har nu kommer vara på hennes avd. Och det är tvärtom favvo-fröken :( Känns skittråkigt då hon pratar om sina kompisar o fröknar hemma o hon verkar trivas o leka bra med dem. Blev ledsen faktiskt.
Nu sover lillan o jag borde diska, men jag orkar inte. Fast.. Jag måste. Det blir ju inte mindre om man skjuter på't.

Igår var jag hos bm, blev jättebesviken. Hade inte min ordinarie för hon hade brutit armen. Antog att hon skulle komma in o vara med då den andra verkade gå o utb sig. Men icke.. Jag fick alltså vara själv med henne o det gjorde mig förvirrad o lite ledsen. Min bm vet att jag har rätt så mkt nu o att det inte alltid är så lätt. Och hade jag haft känsliga frågor inte faaan hade jag frågat nån som inte ens är färdigutb. Och det är väl därför man har en o samma, som man trivs med.. Just för att man ska kunna fråga vad som helst o prata om vad som helst med den man har förtroende för.
Usch, jag blev jävligt besviken. Hjärtljuden (som jag knappt fick höra) låg iaf på 140..
Blodtryck 110/70.

Efter dagis igår var vi ut till kussarna, mkt poppis. De leker så bra o pysslade så fint. S fick med sig hela 2 st pärlplattor som hon gjort tills. med favvo-mostern :)
Hem- lagade mat. Ut på promis med bästa A.

Nu borde jag väl ta o diska. Även om jag helst skulle lägga mig o sova en stund.
På lördag blir det iaf grill o sinka hos bror :D
Blä. H.


Challenge.

En utmaning

Regler:
 Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)

1. Vad heter du? Hannah
2. Ett ord på fyra bokstäver:
Hata
3. Flicknamn: Hilda
4. Pojknamn: Herman
5. Yrke:
Hammarslagare
6. Färg: Havsblå
7. Klädesplagg:
Handske
8. Mat: Hamburgare
9. Sak i badrummet:
Handtvål
10. Plats/stad:
Hannover
11. En orsak att vara sen:
Hamnat i en rollator-kö
12. Något man skriker:
HIGH FIVE!
13. Film:
Hur man gör ett amerikanst lapptäcke
14. Något man dricker: Hembränt
15. Band: (The) Hives
16. Djur:
Hund
17. Gatunamn:
Hamngatan
18. Bil: Hyundai
19. Sång:
Hate to say I told you so
20. Aktivitet med fler än en deltagare:
Hundutställning.



Trodde det skulle vara lite roligare..
Gonatt.


En helt vanlig måndag.

090504.

Jag vet inte hur det känns, har blandade känslor. Med allt.
Jag mår bra. Men oroar mig för mkt. Jag vill inte ha det såhär. Det vill jag inte. Men just nu är det så och det är bara att leva med det.

Idag har skruttan vart på dagis. Sov i ett streck 19-08.. :O
Var glad o skulle leka med E, men nu visste jag ju att hon var sjuk så det blev ju inget med det. Hon packade sin nya väska och klädde på sig o tog på sig väskan å. :) Något stor hon såg ut då! Det gick så bra att lämna henne trots en sjuk-vecka. Så skönt att hon trivs så bra. Och pratar om både barn o fröknar här hemma.

Jag har inte gjort mkt alls idag, städat (som vanligt) o fått nya sinka-skivorna :)
Gräddat p-kakor till middag. J åt med oss, som vanligt, sen ut till syster+familj för lite fika.

På onsdag ska jag till bm. Lyssna lite hjärtljud o mäta magen I guess. Magen känns liten för att vara v.20, precis halvvägs på torsdag :) Men jag var inte så stor med S heller, var på övertids-dagarna magen svällde upp ordentligt. Iofs gick jag ju ner 8 kg under förra graviditeten.
Just nu känns det som om de 6 kg'n jag gick upp då snart är nådda. Måste börja gå ordentligt nu igen, blev slappt med sjuk-vecka o så äter jag alldeles för mkt skit oxå. Fy på mig!
Nåja, det sparkar iaf i magen o det är så mysigt. Fast jag längtar efter de där riktigt kickarna. När man knappt kan sitta upprätt för magen är i överallt. När bebis sparkar på revbenen o mojsar med sina små fötter både här o där. Åh, så mysigt att få uppleva det igen :)
För att inte tala om allt annat som är när man är gravid. I just love it.

Jahaja.
Dejtar vi igen? Jag.. vet inte. Men det känns bra iaf.
Vill ha det som det var. Fast ändå så känns det så skönt.




Stora lilltjejen!







Nu- sängen. H.


För 2 år sen..

090503.

Ja för 2 år sen låg man på bb. Då hade något magiskt hänt. Kl 02.54 070502 föddes min alldeles underbara perfekta dotter. 52 lång o 4614 g tung :D
Nu har hela 2 år gått o hon är fortfarande lika underbart perfekt!

I torsdags var det ju grill o födelse-firande. Lite sinka hanns med å ;) Brorsan o hans familj kikade förbi här innan å.
S fick så mkt paket o grejer så det var svårt att få med hem sen, haha. Hon slocknade kl. 23.15 o fick sova kvar hos mormorn o morfarn. Jag njöt därmed av en ensam natt :)
Brasan var det sämsta jag sett, tur bror min var med o livade upp, HAHAHA. S var så trött o höll på att däcka på hemväg.. Väl hemma blev det såklart sinka.
En mkt trevlig kväll med god mat o trevligt sällskap!

I fredags hämtade jag S vid 12, blev kvar till typ 18. Jag o mamma var lika trötta som henne för att inte tala om Ozzy! Han låg bara o sov o lyfte inte ens på huvet när vi åt ;) S var snorig o hostig o trött.
På kvällen somnade hon tidigt o jag o J såg på 'Yes man' :)

Lördagen tillika S 2-årsdag tillbringades i Vås med mormorn o morfarn. Var på IKEA o inhandlade lite grejer till hennes rum, o det blev kanonbra! En bilmatta o en bänk. O lite småtjafs till mig.
Köpte tofflor till mig o J o ett par 'Converse' till S på Skopunkten, tuffast! Synd bara att hon inte vill ha dem på sig.. ;)
På kvällen åt vi strips o korv, glass o maränger o firade S. Hon fick sin trehjuling o bilmatta o nöjd över cykeln så det var det sista hon gjorde innan hon somnade o det första hon gjorde imorse ;)

Idag skulle vi haft kalas men då hennes kompisar blivit sjuka så fick vi skjuta upp det.
Hara bara slöat idag. Eller jag o A tog vovvarna på en långis, skönt som fan!

Ikväll är det nip/tuck o onyttigt till det :)
Ha det gott igelkott. H.

RSS 2.0