Uppe med tuppen.

091123.

Ja, vi har vart vakna sen halv sju. Nåja, legat och mornat oss i sängen och halvsovit. Nu Sitter vi i soffan, jag o S och dricker morgonkaffe. Vissa mornar är hon förskräckligt morgonpigg. Pigg och pigg..
Nu ligger lillskrutt och låter i sovrummet oxå..

Regn. Vad skoj. S som har utedag på dagis, brukar gå till skogen och det gillar hon :) Vet inte vad dagen bjuder på, promenix i regnet och städning kanske.
Efter dagis ska vi fara ut till älskade syster+kids och planera :D

Igår hade vi inbrottsförsök i källarn.. De hade inte tagit sig in i själva källarn men de hade vart på en av våra vagnar. Även om de inte gjort något så känns det olustigt :(

Nähä, vart ett kort inlägg. Måste ta L.

See u. H.

Tvåbarnsmorsa.

091122.

Dåligt med updt. Jag vet, illa illa. Har iaf världens mest underbara tjejer! S som som bara älskar sin lillasyster och är så stolt så stolt :) Och så min lilla L, lillrufset. Har så galet hår och är så jävla söt!

I tisdags tog vi grisspruta. Ja, veccinet alltså. Har hela tiden sagt nej men iom att man har en bebis och en liten tjej så vill jag göra allt för att skydda dem. OM det skulle hända något med nån av dem skulle jag aldrig aldrig aldrig förlåta mig själv. Nåja, från början skulle bara en av mig o J få ta med S, men iom att jag kände hon som sprutade oss så fick vi båda. Förstod aldrig resonemanget att bara en förälder ska få ta.. Då hjälper det ju föga om den andra blir smittad, den andra skulle få vänta till v.50. Hon som gav oss det sa 'sa de att bara en av er skulle få? Äh, klart ni båda ska ha!!'
S hade feber i onsdags, J oxå. Jag har haft ont i armen, eller vart stel o öm. Igår kom S feber tillbax o hon är fortf lite varm.

En dag i veckan trasade Ozzy sönder en klo, sporren. Såg inte så farligt ut men igår var han sjkt svullen och kunde inte gå så J åkte till ARboga och så röck de bort klon..
Stackars krake! Nu blir det smärtstillande o antibiotika.

Nähä, nu ropar L :)
Hej. H

RSS 2.0