Hur gick det här till?

100830.

Idag är det 11 månader sen L föddes. Fatta, E L V A månader.. Vad hände där lixom? Den där lilla söta svarthåriga saken, hur kunde hon bli så stor på en gång? Och blond, precis som syrran sin. Igår kom hon på hur kul det är att klättra upp på S små stolar. Jahapp, då var det slut på friden då. Nu är det järnkoll! Hon hittade även upp i S säng och nästan i våran oxå. Herregud! Hon är ju fortfarande så lugn med allt förutom humöret. HJÄLP säger jag, hon har ett sjujäkla humör lilla damen.. Börjar bli lite orolig inför framtiden :S

Lämnade S kl 09 imorse, nu ska vi fördriva ännu 3 h innan det är dax åka och hämta. Lunch ska ätas och en prompa med dogsen ska hinnas med. Har rensat o donat i S garderob inför Ullared, hoppas verkligen jag hittar kläder till henne där, det behövs kan jag ju lugnt säga.. Som hon växer :)

Igår hade jag en skittrist dag, ungarna var trötta (L sov 2 h inne på dan) och vi städade och rensade lite på S rum, var faktiskt bara inne hela dan. Tråkigt och ovanligt men det var rätt skönt ändå. När kidsen ändå är trötta.. Kollade lite i förråden. Upptäckte att vi haft påhälsning igen.. Denna gång I VÅRT ena förråd och grannens. Blir så jävla förbannad och äcklad! VARFÖR? Är det så svårt att skilja på mitt och ditt? Och vad skulle jag möjligtvis lämna i förrådet av värde att stjäla? Not a damn thing! Det är mest ungarnas grejer, urvuxna kläder och sånt. Fyfan va trött jag blir. Skönt slippa detta jävla rövhål snart. Argh.
Karln var ute o byggde växthus.. På kvällen kollade jag en film, helt själv faktiskt.

I lördags var vi ner på stan på Barnens dag, samma saker som vanligt, samma köer som vanligt. Lite trost, de får nog tänka om till nästa år. Jättebra grej alltså, själva tänket, att göra något för barnen. Men det är lite uttjatat och lite väl långa köer.. Varför inte ha 2 som gör ballongdjur? Lite större hopptorn? Kanske nånting mer i den stilen? För det verkar ju vara det som drar.. Jaja, en godispåse var och nån ballong. Åkte även traktor med S, S o M :) Det var poppis!
Karln hjälpte till med växthus igen. Skulle hämta honom o då fick vi varm smörgåstårta, skitgott! Karlarna bastade en sväng.

 

Ibland blir jag så trött. Är allt alltid upp till mig? Lättast att lätta sitt eget samvete då kanske.


Bröllopsprelle, HJÄLP MIG! Vad köper man?
Bröllopskläder har jag redan gett upp, får bli nå gammatl helst trasigt som ligger o skrotar i garderoben. Hmpf!

Justfan, hade några samtal att ringa. Orkar nog inte.
VBÅ på tvn, hehe.
H.

Typ sjuk..

100827.

Ja, som rubriken lyder.. Jag är typ sjuk! Hatart. Inte för att det är ofta alls men det är bland det värsta, feber är fan olidligt!
Och när man ej får sova ordentligt. Fan, inatt, jag trodde jag skulle gå itu! Fastnade i Law & Order (?) o gick o la mig efter huttrande i soffan kl 22.45, tidigt för att va mig. Kl 23.15 hade L väckt mig 5 ggr :( Hon sover så sjuuukt oroligt. Tänder? Förkylning? Hon verkar ha det så jobbigt stackarn när tänderna bryter ut :( Iaf, hon fick välling o somnade om, själv låg jag o hoppade under täcket. Usch! Natten fortskred i sämre sömn än vanligt och jag ber till gud att det bara är en fas, en period.
Vaknade av S imorse o trodde jag var halvt död. Haha, nej, inte riktigt men var såå trött!
Lämnade S 9.30, hon hade klätt på sin sina nya fina jeans o nya fina tunika som jag bara älskar. Tänk om jag oxå kunde vara så fin i (nya) kläder. Då kanske man tyckte det var kul.. Nåja, for hem och L somnade som vanligt men vaknade innanför dörren, hade hoppats på lite sömn/vila. Det trista med att bo i lgh. ALLT blir så jobbigt o omständigt.
Vi kikade på VBÅ o L somnade efter lite välling (åt knappt frulle idag heller) o jag vilade, sov väl 10 min-kvart.. Iväg o hämtade S. Åkte till systeryster (skräll huuuhh!!) o vi tog en prompa i skogen i 2 h. Ungarna mös av bara den, S gick i sin egen lilla värld och tittade och ja, bara mös! Märks att vi kommer hamna rätt nu när vi ska ut på landet o hon ska gå på det dagiset! :) Hundarna busade, tjärrbadade och hade sig. Hittade några kantareller fast vi 'bara skulle kolla efter lingon', haha, vart en 2timmars prompa. Inga fel!
Mormorn kom till kidsens förtjusning och sen kom J efter jobbet. T skulle laga mat, det blev pizza, haha, skräll!
Alla ungar somnade sent men gott. Ska bli så skönt när vi snart bara bor ett par km från varann o man kan gå/cykla hem om kvällen. Och tänk vad man kan hjälpa varann! Täntke jag skulle erbjuda lite ridhjälp om systeryster vill ha det. Kan ju vara riktigt skönt komma ut o lalla lite i skogen :)

Igår drog vi med systeryster o kids på nyöppningen av Titt-in i Arboga. Galet var det men S fick ett par jeans, L 2 bodys o fodrat regnställ, jag en skjorta. Blev ÖB sen oxå.
När S var på dagis var vi hos syster o fikade, skräll? :P

Imorrn blir det stan med systeryster o kids. Gubben ska bygga växthus med T. Precis som idag. Så de har nånstans att gifta sig. He he heee...


Summa summarum- S trivs kanon på dagis! 5 dagar avklarade, var lite orolig för de dagar när kusinerna vart ledig amen- inga problem. Imorse på väg dit- 'Är S o M lediga idag?' -Jaaa, sa jag. '-Men då kaaaan du väl förlja med en stund?' -Självklart, gumman, det gör jag så gärna.
Men det behövdes inte heller! De hade ju fått pryttlar till dockvrån så S hjälpte till att öppna paket, bära in och bygga. Precis sånt hon gillar :)
På väg till syster:
-Jaha, frågade jag, har ni fått nån god mat idag?
'Jaaa, vi åt ris...'
-Jasså, idag igen? (de åt det igår å.)
'Ja, det blev en liten miss............'

Hon har somnat vid 20-snåret hela veckan typ. SÅ SKÖÖÖÖNT! Heja dagis. Detta behövdes :)
Nästa vecka blir det mån-tors 9-14.
Alla fröknar är så gulliga så! :) Och tänk.. Snart ska L börja, gulp.


Häpp, alla sovar utom jag. JAg har ett stort vitt hundhuvud i knät. ♥
Imorrn Barnens Dag. Men, nu sova!
H.

ZZzzZZzzZZZzzZzZzZzzzzZzzzzzzz

100825.

Hela dagen har jag vart så trött. Fick inte många timmars (sammanhängande) sömn inatt. När jag väl la mig kunde jag inte sova. Vred o vände, sen har Pi knölat o bökat o farit runt. Har det inte vart hon så har det vart hundarna. Suck. Sen ska ju gubben upp mitt i natten så då vaknar man å..
Förkylt på det! Heltäppt nu.

Nåja, idag lämnade vi S på dagis 9.30, hon var ju så glad att få äta med dem :) Hämtade 12.30 o det hade ju gått lysande. Var lite tomt vid lunchbordet då det bara var jag o minigangstern!
Var ner på Jyrre o köpte påslakan, lila, och ett baksätesskydd till S. Var sänkt från 199:- till 125:- med prinsessor på såklart. Matchade stolen så fint! Även om jag tyckte 'cars' var finare. Köpte även tatueringar till henne så nu är hon helgaddad, haha. hon skulle självklart ha på benet där mamma har :)

Förberedde mat o så, åkte till HM med mor när J kom från jobbet. Han o brudarna åt själva. Jag o mor har ju tendens att strosa runt rätt länge :P
Köpte kläder till mig, S o J. Vart ju bra. Men nu saknas det röda tights (leggings). Sen måste jag byta en sak till J, hoppas det finns i större. Vi kommer rocka hela partajet :D

Justfan, sova var det. Snaaaark.
Peace out.
H.


Updt.

100824.

OJ, vad sent det är. Borde ju sova för längesen men kom hem vid 22 efter prompa med J. Så jävla skönt, igår var jag ut själv, likaså i lördags. Men det är ju alltid roligare med sällsis :) Skönt gå när kidsen somnat och man ändå inte har så mycket bättre för sig. Och saker att prata om, det tar aldrig slut :P
Idag var Baboo med J på jobbet o var i hundgården o på kontoret o tog hand om en liten 15veckors pudelvalp. Så J fick släpa med honom på ungefär halva rundan. Och hemifrån henne gick det mycket långsamt, haha. STackars vovve, alldeles slut.

Jaha, S har vart 2 dagar på dagis. Igår var jag med henne. Hon har ju sagt hela helgen att jag inte får, att jag bara ska skjutsa dit o sen hämta henne :) Idag ville hon vara kvar och äta, hade jag iofs tyckt hon kunnat men jag antar att de vill ha en ordentlig inskolning även om hon är dagisvan och såpass stor. Men imorrn ska hon iaf vara me dunder lunchen. Sen torsdag-fredag är inte kusinerna där. Får se vad hon säger då. Hoppas hon leker lite med de andra barnen imorrn :)

Annars är det förkylt här hemma, värst är L, hon har vart jättehängig idag. Och lite upp o ner..
Var och tog en kopp kaffe hos J+tjejer efter lunch, men båda småttingarna var förkylda o hängiga så det blev en snabbis.
När S var på dagis var jag o L till systeryster, fikade och släppte hundar. Vi skulle ju gå en prompa men det skumma (mycket skumma) vädret som varit idag ville annat ;)

Igår var vi i lekparken efter kvällsmaten, innan sa vi hej till mormor o morfar. Efter dagis var vi till systeryster för lite skitsnack o småbrudarna fick lunch :)

Söndags var det allsång. Var ut med tjejerna, folket som skulle med droppade av en efter en o gubben var o provtränade. Innan dess var vi o lekte med C vid gammelgården. Båda tjejerna var lite småtjuriga, haha, de brukar aldrig visa upp den sidan mot varann, de har alltid lekt så bra så bra. Men men, en annan är ju oxå tjurig ibland ;)
S letade mest efter C på allsången :)

I lördags var vi ju hos familjen Pettersen/Tasala på tacos, öl, mamma mu, godis och gitarrhjälte. 'Var ju skiiiiiitlängesen jag spelade' 'Få se om jag kommer ihåg hur man gör'.. Jotack! ;) Jag spelade inte så mkt men det är nog rätt skoj, hade en liten tjej som vaknade. Storbrudarna badade i säkert över en timme. Haha!
S somnade i vagnen på hemväg. Mycket trevlig kväll!
På dan for vi faktiskt till Vås med syster+kids, småshoppade lite på IKEA, sen handlade jag ursöta kläder till brudarna till bröllopet :)



Jahapp, så har jag även nu fixat förskoleplats till Pi. Hjälp, är det redan dax? Min lilla bebis. Vilket underbart dagis sen. Aldrig omöjliga lixom! :)

Imorrn ska jag ner på HM med min mother och kika efter nånting till bröllopet, vet ju i princip vad jag skulle vilja ha :) Vill även till Jysk..

Hepp. Sängen kanske. Jordnötterna o bubbelvattnet slut. Bra!
H.

Happy happy all day long!

100820.

My god, vad tiden går. Snart september ju.

Jahapp, har ju sökt lite jobb här o där och igår ringde MP mig och erbjöd mig ett :D Behövdes ju ingen intervju iom att det 'funkade så bra sist och jag har jobbat där'. WIIIIIIIIIIIIEEEEE!
Gick runt i ett lyckorus igår. Fan va skönt. Måste bara pussla ihop med sambons störda tider..
Plötsligt blev allt mycket ljusare. 11 månader var S med när jag började jobba. Trodde aldrig det skulle bli av när L är 11 månader :S

Annars var vi på Vallby med J+tjejer igår, gick runt i flera timmar, fikade o så åt vi på MAX. Var ju tvungen fira! Sen gick vi in med 4 ungar på bolaget. Haha, man får tydligen inte köpa öl när man har barn, ja herregud!
Men det var nog 1 gång o aldrig mer :)

Idag är jag uttråkad, funderar på att henka till Vås idag igen, med systeryster o kids. Har ju ändå ingen karl hemma. Men fråga är om vi hinner. Det skulle åka typ nu! haha. Och jag har inte duschat efter morgonprompan!




Lustigt med facebook.. Så många man hört som 'ALDRIG I LIVET SKA SKAFFA NÅN JÄVLA FB'. Nähä, likförbannat är ni där, era djävlar!
Jag kan ärligt säga att jag ännu inte riktigt förstått mig på fenomenet facebook men jag tycker det är rätt skoj ibland :)


Hejk.
H.

Vad händer?

100819.

Lugn stund! Var inte igår jag fick sitta i soffan hela själv o glo på VBÅ :D S leker på rummet o L somnade faktiskt, det behövde hon verkligen!

Inskolningssamtal igår, på måndag kl. 09.30 ska vi infinna oss på förskolan. Kan ju bara tänka mig hur det blir. Kommer väl inte se röken av henne de 1.5 h vi ska vara där och säkert få DRA med henne till bilen mot vilda protester. Sist vi var och hälsade på sprang hon ju iväg och lekte med kusin S o de andra barnen direkt :) Blir nog alla tiders det där!
Innan dess var vi ut till systeryster o lekte, tog hand om kids medan de kollade ringar. Fick käk där å :)
Toastolen kom ju efter lunch där, S gillarn inte! Hon vägrar sitta pån, haha, tur hon har potta. Är inte heller spec förtjust i den.. Tur vi snart flyttar! Åh, vad jag längtar.

Jag o J ska ju till Ullared 7 okt, då ska jag shoppa till huset, så skönt att vi hunnit flytta in när vi ska dit :) Roligt roligt!

Idag vet jag inte vad som händer, är totalt osugen på nånting! Jävla väder. Vaknade kl 06 av spöregn.. Usch! S
Ska ev iväg efter lunch, får se vad som händer. Kan ju faktiskt va skönt med en lugn hemmadag när S inte heller verkar i behov av att göra nånting. Hon verkar trött o nöjd.

Söka lite mer jobb var det ja..
H.

Detta fält måste fyllas i.

100818.

Onsdag idag. Trött dag. Tråkig dag. Irriterande dag.
Ikväll ska vi på inskolningssamtal på nya förskolan, S o L ska vara hos kusinerna så länge :) Skönt att komma igång med inskolning nästa vecka!

Just nu väntar jag på ny toastol, take your time lixom. Så jävla tråkigt att bara vara inne, kan ju inte bege mig iväg direkt.. Ville ju ut innan regnet kommer men det verkar ju inte bli nå av.. Suck. S är på överjävligt humör, bara småretas o gapar o härjar. Nåja, så kan det va... Fast nu leker hon med tåg på sitt rum, hon brukar ju vara duktig på att leka själv. Även om det nu är mycket 'bjuda på mat' som gäller :) Mätt blir man!
Lil glider mest runt med gåvagnen  hela dagarna och morrar, skäller, låter o 'da-da-daaaaa'r'. Hon morrar verkligen precis som en hund, det har hon ju iofs gjort sen hon var yttepytteliten :) Men nu är det värre än värst, sött som fan! Mindre sött är hennes illskrik, glad, arg, ledsen eller bara uppmärksamhet- det skriks. Värre än en mistlur, riktigt skär i öronen. Kan ju inte vara skönt för henne heller? Vet att S gjorde likadant när hon var bebis.. :S
Annars så reser hon sig själv, sätter sig ner, även på huk och upp igen, står.. Är bara en tidsfråga innan första stegen tas. Men hon är så himla lugn och harmonisk med det hon gör, mysig! Fler tänder är på g å. Märks på nätterna och i magen :(
S nya är; joråsatteeeeeeeeehhh... :D

Igår var J+tjejer här, bjöd på lunch, GI-paj (dinkelskal) med broccoli-tomat-fetaost o sallad till tanter o plättar till kidsen :) Sen lekte vi o promenerade en sväng o lekte i Kråkis.
Lagade kryddiga köttfärsbiffar med klyftad potatis o paprika. Sambon sa 'det här var det godaste jag ätit på länge' . Inte illa alltså! Och så enkelt det var å ;) Tom S åt en biff men kidsen fick makaroner.
Åkte till mormorn o morfarn o hämtade vagn o matlåda till sambon. S gjorde ett jättefint halsband med sin mormor. På kvällen gick jag o J en riktig långis med doggarna, så jäkla skönt! :) Skitsnack o motion- perfekt!

I måndags tog vi en cykelprompa, S cyklade massor, tror vi var ute nästan 2 h! Sen gick vi till Biggan för att handla lite. Hrm, lite ja, tur man har dubbelvagn :P S satt framför L o resten var fullpackat, både i och under.



Såhär ser det ut hos oss :)




Yeye.. Vänta vidare då. Vill ju åka nu!
Just fan! Min mobil är paj :( Min älskade mobil. Får nu ha skruttibangbang!
H.


Ut!

100816.

Försöker peppa mig ut. Ut med hundar o ungar. Går inget vidare faktiskt! Speciellt när kids leker bra inne oxå.

Nåja, ut var det ja.
H.


Helgen.

100816.

Måndag morgon. 06.41 var det dax att stiga upp. Efter en apdryg natt med lite sömn. Somnade kl 22 på soffan igår så jag gick o la mig vid 22.20, tidigt som fan men såå skönt tänkte jag. Javisst, hade jag bara kunnat sova så hade det vart kanon. Somnade efter bra lång tid sen har L legat och knölat o gnällt hela natten. Inte kul alls.
Hade så många planer idag. Får ta o ringa hyresvärden om toan som är trasig..

Larsa i lördags, sådär måste jag nog säga.. Hade nog räckt se honom för 2 år sen, kändes samma lika lixom. Men kvällen var kanonmysig och jag är mycket nöjd :) Men hade nog lite för höga förväntningar på gamle Lars. Sist var det ju bara såå bra!
Efter det så blev det en öl på Bishops o där inne var det nästan för varmt för att ens dricka en iskall öl. Fyfan vad snuskigt det var!! inte var uteserveringen öppen heller. Jag ville vidare men karln var trött så det blev inte ens nå fyllemat. Gjorde egna strips med en asgod kall sås, satt jag o åt medan gubben somnade i soffan :)

Tog igår en prompa med dogsen till mamma o pappa för att hämta kidsen, karln kom och hämtade upp oss o vi for ut till torpet för 3årskalas. Hade ju med oss 3åringen i bilen. Hon fick en Blixten-klocka o vi fick tårta. :)
S o S hade knappt gjort annat än att bråka o tjafsa hos mormorn o morfarn. Eh? Tänkte lixom att de har ju inte setts på såå länge o på 'neutral' mark leker väl de kanon o sköter sig själva. Tji fick jag.

Nähäääää, ringa var det ja. Sen lägga skittrötta bebisen.

Hejdå lilltå.
H.

Larsa!

100814.

Kvällen vi väntat på. Larsa ikväll! Woohooooooo.

S ville åka direkt hon vaknade imorse, och äta frukost med mormorn o morfarn. Snutte!
Väl framme hann jag inte ens knäppa loss bältet så sa hon 'Hejdå'.
Men jag vill vinka av dig.
'Jaja, hejdå'
-Måste ju lägga L. (sov)
'Ok, sen får du åka hem'
Visst :)

Duschat o grundat, blir lite pizza med syster o blivande man :D

Hejk.
H

Härma.

100813.

Med risk för att låta töntig men jag verkligen AVSKYR när folk härmar mig. Visst kan jag ta efter vissa saker o kopiera grejer som är smarta. MEN- jag hatar när folk kopierar allt! Visst är det kul att kunna inspirera och ge folk tips o idéer men ibland går det till överdrift.................








Nåja, brudarna Jonasson o Tasala lekte HUR BRA SOM HELST idag! Vet inte om det spelade in att vi var på ett 'nytt ställe' med 'neutral mark' men de var inte hos sina mammor många minuter inte.. Så roligt att se och så skönt att få lite 'mammatid' för småbruttorna sov nämligen samtidigt oxå :)
S o E lekte verkligen kanon. Synd bara att man måste bryta och gå hem.. Men men, det kommer ju fler dagar :)
På hemvägen fick S ett getingstick. FY vad det gjorde ont i mammahjärtat, ajajaj, som hon skrek och som man önskar att det var en själv. Det gör ju verkligen O N T..
Nåja, en sak till var mindre bra idag. SNUBBGUBBEN! Vad fan hade han där att göra? VA? Cyklar upp och sätter sig på en gunga och frågar om inte skorna är för små.
Jävla äckel! Crawlie lixom. Å-pissarn. Varför pissar man I ån? Och fräser snor i simbassängen? Klär av sig naken på Krillan? VAVAVA? Svar? *ryser*

Nähä, mistluren igång igen. *hålla för öronen*
H.


Otur.

100813.

Fredag den trettonde. uuuuaaaaahhh!

Igår var vi på playdate med K o H, så trevligt o roligt så! Är så glad att jag o K har kontakt igen o börjat ses. Vi hängde ju typ jämt förr i tin, he he he.
Sen ska hon få äran att tatuera mig igen o min gubbe med tror jag. Får se vad det blir bara. Min nya är så fin så fin, vill bara att den ska läka nu :)
På kvällen var vi hem till mormorn o morfarn o hämtade cykel o fikade, S älskar ju verkligen sin mormor o morfar o ville ju knappt med hem som vanligt :) Hon berättade även för sin mormor att  hennes bästis är Clara.

Som vi förövrigt var o lekte med i onsdags, tjejerna busade o tokade och skrattade och lekte som galna! Det är så roligt att se.
Hade även tvättstuga typ hela dan, tvätt till förbannelse men nu är det klart. Fast jag behöver tvätta lite till imorrn..
På kvällen tog jag L o Ozzy en promenix på en timme typ. Kvavt o klibbigt men skönt som fan! Måste ju komma igång nu.

Imorse när S vaknade började hon tjata om att leka med E. Kommer E hit idag? Nej jag tror att de har fullt upp.
Ja men vi ska väl leka med C i lekparken? Nej jag tror att de oxå är upptagna.
Men, vem ska vi leka med då? -Jaaadu, mig kanske?

Men nu fick vi ju tag på leksällsis o S blev såå glad. Blir en trip till en ny lekpark, har vart där nån gång för längesen! Får bli vagn för gubben fick äran att åka finbil till jobbet idag.

Sen började hon fråga om morgondagen:
-M o S (kusiner) ska inte heller sova hemma va? (Hade berättat det häromdan)
Jag: Nej, det ska de inte.
-Ska de oxå sova hos mormor o morfar?
Jag: Nej.. M ska ev sova hos kusin A men.. S kanske ska sova hos mormor o morfar.
-Jaaa, med mig och L?
Jag: Japp.
-Men då får L sova i lilla sängen.
Jag: Ja den svarta.
-Och jag ligger bredvid mormor och S bredvid morfar. Sen kanske vi får lördagsgodis av mormor o morfar. Tror du det? Men inte L, hon är för liten. Hon kan få välling.

Och sen blev hon så ivrig att hon ska sätta igång och packa redan idag. :)
Jag: Det kan vi göra imorrn.
-Nej, jag ska ha med mig trosor och... Men vart är väskan?


Jag: Lily, säg mamma.
-Pappa.
Jag: Nej, maaamma.
-Pappa pappa.
Jag: M A M M A.
-Pappa!
Jag: Maa..
-Pappa.
Suck. Ger upp :)

Nähä, en snabbdusch på det här så!
H.

Strunt.

100811.

Sol och skönt! Vad skoj. Man blir ju oftast lite gladare o piggare när solen skiner :) Har slängt i lite tvätt o sitter nu med stora kaffekoppen efter en jobbig natt. :( Ska absolut inte klaga för båda brudarna brukar sova så gott så gott! De måste väl få ha sina nätter de å!
Underbara små tjejor man har. Älskar syskonkärleken dem emellan. Se lyckan hos L när hon ser/hör S. Och när S busar o pussar o gosar med L. Så glada båda två!
L har börjat gilla gåvagnen nu, innan har det blivit några steg efter soffan (o andra möbler) eller hålla i handen men nu går hon med den. Hon flörtar (men inte på beställning).
S är så duktig på det mesta, vissa saker som tex att räkna o 'sitta mittemot' o andra liknelser har kommit av sig självt, annars tycker jag det är en dagisgrej? Hon har ju inte gått på dagis på, hmm, 4-5 månader? Shit!
Jaja, snart inskolning på nya dagis! :)

Igår var vi till Vås, bytte kameran. Har bara provat som hastigast men är såå nöjd än så länge :) Köpte även prelle till S, så är det klart, skönt det! Så lite tjafs på ÖB.
innan dess var vi till J+tjejer o lekte lite lekpark o lunchade lite. Har inte setts på, hmmm, jag vet faktiskt inte! Men nu får det bli ordning igen!

Fick inbjudan till bröllop igår, visste ju ATT men inte riktigt NÄR det skulle ske :) Bröllopsprelle då? Skulle ju ha handlats i Ullared ;) ALLT skulle ha handlats i Ullared, ha ha ha.
Nåja, jag o J har bokat resa 7 okt. Nån som ska med? Längtar så! Då har man hunnit flytta in oxå. Askalas!

Nähäpp, S sover efter en jobbig natt som sagt. Ska dricka upp kaffet o fixa ordning lite frulle, hade tänkt vänta ut S men hon snarkar gött!

Efter lunch ska vi ut till C o S för lite lek :)

Hejhopp.
H.

Köping!

100810.

Säger bara en sak:
KÖPING!

http://www.youtube.com/watch?v=505TwTq6hK4 

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Och grattis Svante på 3årsdagen! :)

H.

Vill inte!

100809.

Vill inte va hemma. Vill va i Ullared.
Vill inte bo här. Vill flytta NU!
Vill inte ha S hemma. Vill skola in på dagis.
Vill inte städa och dammsuga och plocka varje dag.
Vill inte ha gått upp så mycket på semestern. Men nu ska jag ta tag it en gång för alla.
Vill inte att S ska va vaken till sent varje kväll.
Vill inte att det ska vara skitväder. Vill ha sommar ett tag till.
Vill inte vill inte vill inte. Så låter det här hela dagarna.
Vill inte vara så dålig på att blogga. Motivation o lust o tid tryter. Illa!

Nåja, på lördag ska jag o sambo på Larsa! Woohoooo! :D S o L ska sova hos mormorn o morfarn. JAG VILL INTE säger S alldeles gråtfärdig. Hjälp! Vad har hänt? Kopplar hon ihop det med L's födelse då hon lite abrupt blev lämnad där mitt i natten? :S Hon Ä L S K A R sin mormor o morfar.. Nåja, det går nog bra till slut :) Pi är ju oxå med. Åh, vad mysigt det ska bli. Jag hoppas på fint väder, var så himlans myspys förra gången!

Nänä, snart är det Dexter. Och sambo har gjort först jobbdagen efter semester/sjukskrivning idag. Skönt att inte ha han hemma, haha, men samtidigt lite trist.
Jaja, nå gott till Dexter sen kör vi igång va? Har alldeles för många kg'n att bli av med. Men det blir så mycket lättare nu med ordentliga rutiner igen. Allt blir lättare. Och bättre.

Jag älskar min E- hon var här o röjde i fredags, Hanta, kebaben o soffan. S blev livrädd på lördagmorgon o sprang till J; Pappa, det ligger en tjej på soffan.. HAHA! Min bästaste bästis, måste bli bättre på att ses. Men 3 september är det dax igen! Antagligen hela familjen :)



Tröttmössa.
H.

Har ingen lust.

100805.

Men det är så skoj att ha sen! Just nu är karln o kollar fotboll, Lil sover o S ska pussla. Hade velat ha E här ikväll men vi ska ses imorrn. Och på lördag far vi mot Ullared. Låter nog bilder tala för sig själv.
Jag har iaf hittat min personliga tatuerare;



Tack K! Vad ska jag nu göra då? Vill ha en ny i veckan.. Typ. HAHA!



Underbara familjen i badet!



Badbruden L!



S hjälper till och plåstra om den brutna foten.



En underbart god chokladtårta ala J!



Två söta kusiner ska köpa glass!



Jag är som jag är. Även i stugan. :)



Och hon blir ju som hon umgås :P



Brudarna leker med klossar!



Mannen med motorsågen. He loves it!



Fiske. Snuttigt!



Love.



Flytväst är ett måste om man ska fiska med pappa :)



Hugge o Bugge. Huga..



Så kom ju mormor o morfar upp. Då blev S sååå glad!



Sååå glad :)



Bad :)



Mys? Jaaa!



Love.



Jag o mamma som målat för 2 år sen. Fint?! :)



Övergivet..? Huggormar o getingbon. Hua.



Sådan matte sådan hund :)



Flying baby!



Surpuppor!



S- o morfardans!



Tänk vad vi hittade sen då!



Nähää... De flesta bilder är från stugan. Orkar ignet mer nu :) Enjoy!

Nu- Rorri Racerbil.
H.

RSS 2.0