Nere.

100724.

Jag vet, min blogg har legat nere. Tänkte faktiskt ta time out ett tag, får se hur det blir. Tror inte jag vill det men jag har ju inte uppdaterat på lääääänge nu..
Nåja, dagarna går snabbt. Vi försöker hinna med lek, plask o bad, glass, fika o sånt som hör sommarn till!

Imorrn far vi iaf norröver till stugan. Blev en spontanis, mysigast o roligast så :) Har handlat idag, blir ju lite att planera ändå då det bara finnes vedspis- noll elektricitet, matkällare o vatten att hämta i brunn- inget rinnande vatten.
Då måste det planeras med hyfsad enkel mat som håller..
Mys ska det bli. Får se om vi blir ensamma eller får company av systeryster m. familj.

Hejhopp.
Återkommer nån gång :)
Idag är det 2 v kvar till ULLARED! Som jag längtar. Vill hitta bla:
Vinterjacka till mig
Vinterjacka till sambo.
Vinterkläder till kidsen.
Höstkläder till barnen.
Jeans.
Lite inrednings-shit till huset. Typ gardiner..
Bestick.

Nähä, nu får jag inte blogga mer för kidsen.
H.

Snark!

100716.

Godmorgon 06.12 tyckte L idag, snark sa mamma. S kom o överraskade 07.10. Hur orkar hon? Hon sover ju knappt. Jobbigt med värme fan.

Nåja, plockade ju jordgubbar häromdan, de ligger nu i frysen och väntar på att bli sylt och saft. Iom att jag hade ne bebis o en ointresserad unge med mig så blev det inte så mycket, idag är sista dagen för säsongen så jag o systeryster smiter dit utan ungar o plockar lite till :) Var så gott och ta fram färska frysta jordgubbar till morgonyoggin :)

Nähä, jag ska ta min kaffekopp o nu har jag nog sett samma nyhetssändning 4 ggr.. Haha!
Igår var det så jävla äckligt klibbigt o varmt o snuskigt här hemma. Blä.

H.


Glömde ju.

S har blitt en helt annorlunda tjej sen hon gav bort sina älskade nappar. Hon har blitt sitt gamla glada goa igen :) Och det är jag såå glad för! Ok, att det är ännu svårare komma till ro om kvällarna o det blir sena kvällar, so what? Det är sommar, det är varmt, det är klibbigt. Vem fan kommer till ro lätt i denna hetta?

L har sovit skitoroligt men verkar nu (peppar peppar) kommit till ro. Jag är dööötrött, väntar på pappan o S, skoj att de kunde göra något ihop bara de :)
Söker lite jobb, vore skönt att ha något.


H.

Tröttmössan.

100715.

Varför känns tröttmössan längre nerdragen för varje dag som går? Nu sover ju tom L bra om nätterna, vaknar vid 04-06 för välling och somnar om till åtminstone 07. Har idag och igår tagit en liten nap med henne på soffan, imorse blev vi väckta av S. Hon stod o stirrade på oss. Hjälp!

Jaha, hade lagt L o pappan o S är på äventyr så jag såg fram emot lite egentid, sträcka ut på soffan alldeles själv. Men nähä, nu ropar L.

So long.
H.

Lily har ett jäkla humör!

100715.

Ja, som rubriken lyder så har den lilla damen redan ett humör from hell. REDAN! Så fort nånting inte går hennes väg eller man tar bort något som hon så gärna vill ha eller säger 'ajabaja..' eller när hon vet att hon gör något hon inte får så flaxar, sprattlar o piper o skriker o 'arg-grinar' hon. Hallå, redan? Hon är ju bara 9.5 månader.. När vällingen är slut på natt/morgon blir hon oxå arg!
Jätteduktig tjej med fin mototrik å. Pysslar o har ett kanon-tålamod! Hon kan ju sitta och lägga i/ta ur saker ur en burk hur länge som helst. Och detta har hon gjort i flera månader. Nöjd tjej! När hon började sitta var hon så nöjd med det så, kunde sitta och leka i timmar. Sen kröp hon och då gick det fort, nu kan hon en massa:
-reser sig
-går några steg med hjälp
-sätter sig ner
-sätter sig upp
-kryper i en jäkla fart
-klappar händer
-vinkar
-kollar efter stella, mamma, pappa, vovve, lampa, blomma
-ger grejer

Och hon härmar ALLT! Redan? Dax för det? Tex så sätter hon mobilen till örat (?)
Härmat morfar i fredags med att sträcka upp händerna. Ja, jösses, kanske har bvc.tant rätt i att hon är tidig. Galet söt är hon. Och duktig! Kommer bli en riktig liten tuffing tror jag.. Och som hon älskar sin storasyster.

Nähä, hon somnade så jag ska nog försöka göra det jag med i väntan på att resten av familyn vaknar. Vad händer idag?
Längtar till huset. Sa jag det? Av flera anledningar, tex har J lovat bli en mästerkock i det stora fina köket :)
H.


Dåligt med updt.

100714.

Känner att jag skulle behöva och framförallt vilja uppdatera här litegranna. Men vem fan orkar med det just nu? Inte jag. Sitter på ballefjallen o ska nsart in o äta mat. Vem orkar med det? Inte jag. Mat är det tråkigaste jag vet just nu. Blä blä blä.
Det enda jag tänker på är H U S E T. Och när de knappt använder det känns det så ovärt o drygt att bara vänta.

Nåja, idag har vi plockat lite jordgubbar. Och fikat på markan. Längesen o mys!
Igår o dan innan det var vi på malmön. Allt detta med kussarna.
Idag var vi även till bvc med båda bruttorna, BOEL-test o 3-årskoll. S väger 16.2 o var 96 lång. L väger 8645 g o var 67 lång. Tror jag. Måste kika en extra gång :)

Nappfia är jätteduktig o pratar mycket om vad kattungarna gör med napparna och att de absolut inte får ha sönder dem, men det gör de ju inte för de ska leka med och suga på dem :)
Synd bara på nappträdet (eller girlangen) var borta, det hade hon ju pratat om så mycket.

Var så jävla skoj i helgen. Och skönt. Får nog bli ett besök till E snart igen! Kanske ska jag o Lil pi fara upp ;)


Nähä. Kurr i magen? Ja, kanske lite. Har fan inte ätit nå ordentligt alls idag. Inte ens halvordentligt.

På återskrivande.
H.

Sthlm!

100711.

Haft en underbar helg i Sthlm med min stora dotter! Har såklart saknat den lilla och pappan. Men det var såå nyttigt för mig o S. Haft mysigt som fan.
S har lämnat sina tuttar till kattungarna och jag är såååååå impad över henne, tuttfia nr.1!! Gumman. Det enda hon ville ha för att sluta med tuttar var en Kitty-pennvässare, som jag har letat och sån tur vi hade som hittade en. Slog in den fint och hon blev så glad så glad. (En sån hade ju Clara sa hon innan? :)
Pi hade klarat sig fint, lite ledsen såklart emellanåt, men vadå? Det är ju inte konstigt. Hjärtat!

Summa summarum:
-tåg
-tunnelbana i MASSOR till S stora förtjusning
-båt
-godis snacks läsk
-öl
-vin
-karuseller
-djur
-VÄRME


Skit samma. Spännande fotboll. Återkommer :)

H.

En julidag.

100708.

Imorrn blir det Sthlm! Kl 11.31 sätter vi oss på tåget, S o jag. Vad mysigt vi ska ha det. Lite ängslig över L men det kommer gå toppen! Behöver både jag, S o L. Och stackars pappan ska ligga här hemma med sin brutna fot. Nåja, han är rätt sur o tvär och jag förstår honom. Och så denna lgh på detta. UUUÄäÄÄÄÄÄÄÄK!
Kommer lämna L hos morfarn sen slutar mormorn kl 14. Åh, vad jag ska sakna henne. Och S med tror jag. För att inte tala om lilla pi själv :)


Nåja, har nog inget annat att komma med ikväll. Orkarnte heller.
Trevlig helg.
H.

Chuggington.

100707.

Tiden går.. Fort! Har inget spec att komma med så jag har inte orkat/haft lust med detta. TYvärr säger jag!

På fredag åker jag o brudarna (eller bara jag o S) till Sthlm, till bästis! Fan så skoj vi ska ha det. Har ännu inte tänkt över det erbjudande jag fått igår från mormorn o morfarn.. Min lilla bebis, ensam där i 2 dygn? Iofs finns ju pappa J hemma OM det skulle vara något.
Tror ju att S skulle uppskatta det och behöva det. Lite freetime med morsan o få ALL uppmärksamhet från både mig o E en hel helg. Men lilla L har ju ännu inte sovit borta ens en gång. Men det skulle nog vara så nyttigt för henne med.
Nåja, en dag kvar att tänka. En dag tills vi ska på äventyr, wiiiiiiiiiiiiiiie!

Kan summera såhär.
Värme. Sol. Bad. Lek. Solsting. Trots. Tröttmössa. Gnäll. Skrik. Fotboll. Dexter.

Älskar sommar. Älskar sol. Älskar värme. Mycket bad har det blivit. Mycket onyttigt. Jag sväller känns det som. Men jag skiter it! Orkar fan inte bry mig. En kall öl eller ett kallt glas vitt till kvällen är så jävla nice. Sommarkvällar är det bästa. Synd vi inte får uppleva denna sommar i huset bara. Fan, vad jag längtar.

Lekte hos syster igår. Skoj.
Grattis till henne som fyllde i måndags!

Nähä, fotbollen.. Ge mig lite action! Typ straffar!

Chuuuuggington. Chuggi-chuggi-chuggi-chuggi-chuuuuuuuggingtoooon.
Gah! Fast i huvet.
H.

Underbara fredag.

100702.

Kan man bli annat än glad när man tittar ut? :) Synd på lgh'n bara. Hade gärna bott i huset nu.
Blir även glad när jag ser Alfons Åberg på tv'n. Det är riktig barn-tv! :)

Vi skulle fara ut till malmön idag men blev bjudna till F m. familj på lek o bad :) Passar ju bra eftersom vi ska besikta bilen i em.. Lil somnade just, inte likt henne sova fm men så har det ju vart lite knöligt iom tänderna.

Stygnen kliar lite o känns obehagliga. Sitter jävla dumt till, skitdumma klantiga jag!

Näääe. Lite frulle!
Och nej, har fuskat som fan med maten o äter skit mer än nånsin.. Känns som jag gått upp 6 kg. Nya tag!
H.


Ove Anders Göran

100701.

Juli. Shit, vad galet! Har en bebis som blev 9 månader igår. Samma dag som första tanden sprack fram.. Med det kom kräks o gnäll. Inte konstigt hon har vart såå mammig senaste dagarna. Precis som jag trodde. Man kan inte alltid vara på topp heller!

Nåja, igår sa vi upp lägenheten och det är så JÄVLA SKÖNT! Synd bara man har 3 månader kvar. Men det kanske går hyfsat fort? Tiden går ju som bara den och när man har något att se fram emot så.. Har ju en del framöver.. Sthlm, Vås, Ullared, Winnerbäck, dagis, flytt. Tjoohoooo! :)

Var till Vås en sväng igår, Ove Anders och Göran kanske gjorde min dag! :) Skulle bjussa på bilder men vet inte vart jag lagt kameran. 'tr3 apor', hur kul är inte det lixom? Godaste vinet. Blev så jävla glad när jag såg en box med just 3 apor på så jag var tvungen att ha en. Gott som fan var det och billigt :P
S fick;
Hello Kitty-sandleksaker
Hello Kitty-såpbubblor
En ny film; barnens SF-favvosar. Fifi, Rorri, Timmy L o några till! She loves it!

Måndags var vi ut till malmön o badade, galet med folk och galet skönt. S tyckte det var asskoj! J hade jätteont i brutna foten, han o Lil hängde i skuggan när hon vaknade. Var kvar i 2.5 h tror jag. Skulle köpa glass på hemväg men det var sån kö så jag o brudarna åkte till donken o köpte flurpa o åkte rutschbana. S blev så ledsen först men det gick fort över :)

Bilen går som en klocka, snygg som fan och min nya älskling :) En tvätt pån ba!

Nån som vill köpa en audi 100 avant? -93. Grön.

Nu- dricka upp kaffet o plocka fram frulle.
S är lite snorig o hade feber igår så hon har kikat lite på sin nya film. L sover..
H.

RSS 2.0