Nyttig.

110127.

Ja, jag börjar faktiskt känna mig nyttig! Har nyss kommit in från en 6km-PW med dogsen, gick riktigt raskt och skönt var det! Dock börjar det känns att jag knappt äter (läs ingenting) nånting. Idag blev min lunch ett glas bubbelvatten och 2 tomater. Ska ta mig en shake oxå. Tog en påse imorse. Igår vart det bara 2 påsar på hela dagen. Det är inte bra! Magen mår definitivt inte bra. Men den blir ju mindre. Haha!

Skämt åsido, sitter här ensam, väntar på att kl ska bli lite mer så jag får hämta mina hjärtan på dagis. MEn innan dess måste jag ringa Adecco och se vad som händer. Jag var ju och gjorde drogtest igår, det skulle ta 2-3 dagar att få svar på. Tidigast måndag sa sköterskan. Hur i h-vete ska jag då kunna börja på måndag? Eh? Jaja, jag ringde ju och sa ifrån min tid hos min jobbcoach igår, i tisdags. Då blev jag erbjuden jobb. På Volvo. Åt MP. Jag ba; men vaaaa? Vad är nu detta?
Vad gör man? Men det funkar ju tyvärr inte med tiderna.. TYVÄRR alltså.. Hade vart lättare om J börjat gå dagtid..

Som sagt, var till Vås för drogtest igår, var även på AF och Unga Liv (följde med syster och hämtade massa fint leksaker till dagis) Sen gick vi en rask promis, typ 5 km?

I tisdags gick jag 2 raska promisar, en när tjejerna var på dagis och en på kvällen med syster.

Måndags var jag och simmade.

Heja mig!
H.

Helg!

110123.

Söndag. Gillar inte söndagar. Speciellt inte denna. Trött uttråkad och helt värdelös dag! Har ändå hunnit med 2 promenader, en kort joggingtur och typ 150 situps. :) Inte ätit just nånting alls.
Imorrn börjar jag med shakes. Blev uppskjutet en dag.

Igår var vi och åkte skridskor och pulka med syster-familjen! Jättetrevligt och skoj för kidsen. JAg o syster tog även en promis med hundar o småkisarna. Duttit!
Kollade Bröderna Karlsson på kvällen. Helt ok, lagom lördagsunderhållning :)

I fredags kollade vi sämsta filmen på länge, vet inte ens vad den heter.. Nya med Jolie och Depp. URK!
På dagen lekte vi med syster-familjen, hos dem. Roligt :)

I torsdags kollade vi på 'The Town'. Bästa på läääänge! :D

Annars.. Jodå, imorrn inskolning. Igen.

H.

Samtal med J.

110120.

Samtal mellan mig och J kl 21.25. Hade pratat om film och fula handbollsmålisar.

Jag: Ja, men vad heter den?
J: Målisen?
Jag: The Town..?
J: Ja.
Jag: Målisen? Skrattar som fan..
J: Ja men det är inte så lätt att veta med dig. Du brukar kalla 'han' för 'den'.
Jag asgarvar vid detta laget och säger: Brukar jag? Neeej.
J: Jooo, du brukar alltid säga 'den' ist för 'han' eller 'hon'.


Haha, jag skrattade länge. Gör jag det? Jag vet inte.

Idag har jag besökt AF, gått en kortis med Ozzy i stan, lunchat på latte med A o L, fyfaaan vad vi skrattade. Har typ träningsvärk  i magen :D Sen har jag lekt med kidsen och ikväll har jag o Bamse faktiskt vart ute och joggat på glansis :)

Sjukvecka, L har vart sjuk. Som fan. Tråkigt med inskolningen. MEn det är som det är. Men S har fått äta frulle på dagis 2 dagar, vilken lycka!
Nytt internet verkar det bli. Står inte ut med detta. Suck.

Nähä, nu orkar jag inte mer.
H.

Jahapp!

110115.

Så doligt. JAg vet, jag är urusel på detta. Har noll ork och noll motivation. För en vecka sen var jag vid det här laget på fest, klapp kanon och hade asskoj. Firade A:s 30årsdag, var skoj se alla igen. Kanske några shots för mkt, men vad gör väl det? Hmmm.

I veckan påbörjades L:s inskolning, ännu så länge går det bra, hon är ju lite mammig men har bara lämnat henne en gång. Då fick jag sitta med kaffe, skvallerblaska och massagedyna en halvtimme. Lyx? Ja, tror det blir till att skola in fler kids, he he heee. Nej så skoj ska vi inte ha det!

Idag var syster, S o b-M här, roligt! Gjorde bananpannkaka. Igen. Nästa gång blir det till att omorganisera i receptet :) Men smaskens!

Har bastat o kollat 'My best friends girl'. Gubben sover som vanligt.

Det är bara bagarna som degar med degarna om dagarna.
H.

Jamming!

110107.

Yes, were jamming. Har hittat på gamla Bob Marley-låtar. Så längesen men man blir så glad! Jag älskar Bob Marley. Synd att han dog så tidigt. Som så många andra. Ex Freddie Mercury.

Har vart ute på en promis, blåste massa. S frös o ville gå in. Jag insisterade så vi gick in, nu ska jag ta mig en dusch medan lillfia sover och så fortsätta med evighetsstädningen.


Nu - Three little birds. Oh, joy! :)

Imorrn fest.

Hej.
H.

Bloggen.

110105.

Näääe, kanske lika bra lägga ner bloggen? Updatar aldrig ju..

Jul/nyår har vart kalas. Jul firades hos mor o far, med min bästa E, som följde med hem och vi satt uppe till 06. Hmhmhmm. Moget? Näe.
Kidsen har haft det skitbra, fått massa fina julisar som de leker skitmycket med.

Nyår var här! Med brollan+familj o min underbara bästa A som även firade in 30årsdagen här! :D Blev sent, ja kl var väl 05 innan jag la mig. Var tvungen plocka lite först. Brollan däckade på kökssoffan så jag fick skicka upp honom till soffan däruppe. Hade en luftmadrass där hans familj sov på. A fick sova i S rum. Kanonkväll! Allt var sådär lagom och skittrevligt och kul! Förutom lite mkt dricka :S Men vafan, det är ju bara nyår en gång om året, tur det!

Jaja, idag är det tisdag, J har jobbat 2 dagar, ledig 2 dagar o jobbar fredag. Eh?!
Igår var jag o brudsen på barncafét med C o familj, efterlängtat. De lekte kanonbra o vi morsor hade ju att snacka om!
Sen var jag o skrev in mig på AF, HJÄLP! Jag vill inte. Och nästa vecka ska L skolas in.. Herreminje...

Imorrn ska vi hyra SALT, och bara umgås. Inga direkta planer förrn lördag. Då är det 30årspartaj :D

Vill nån leka är det bara höra av sig. Tänkte ev bada nån dag!


Hej hopp.
H.


RSS 2.0