081130. Helgen slut.

Söndag kväll. S har precis somnat o karln är på jobbet. Här sitter jag o häckar. Anledningen till det var att jag fick ett mess av min bror, trodde vi vunnit en massa pengar så jag var tvungen att kila upp o titta men kontot gapade tomt.. Hrm, undrar vad han har i görningen.
Spelade en DD idag, hade 2,11-11. Det blev 11-10, 109*pengarna, har inte vart några fel. Attans!

Nåja, helgen har vart lugn, S har sovit dåligt hela helgen, veckan med för den delen.. Känner mej aningen trött o groggy, blir nog en tidig kväll. Ska moppas golv o tvättas innan jag somnar iaf!
I fredags åkte ljusstakar o stjärnor fram, mysigt. Synd bara att det inte är någon snö. Men men, jag slocknade i sängen när jag la S o sen slocknade jag 22.10 i soffan, ca. 2 min efter J. Haha. Vaknade 23.05, såg en halvtimme av London Ink. o så gick jag o la mej. S sov oroligt o J sov på madrassen i S rum, 10.20 lördags morse gick hon och knackade på pappas dörr o väckte honom :) Jag sov vidare till 11.30 el något, kände mej bakis o seg.
For ut till syster+kids o bakade lussebullar o gjorde handavtryck. J hjälpte T med vedbotaket o drog loss pappa som fastnat i leran dan innan, haha. Med våran kärra å..
Åkte hem o käkade pizza o kollade film, Felon, jättebra men hemsk film. Fällde en tår el 2. Sevärd! Till det serverades grönsaksdipp, mumma.
S vaknade när vi skulle sova, låg o buffade, knuffade, sparkade o slog mej. Och gosade om vartannat. 03.30 imorse vaknade jag av att hon stod ute i hallen o grejade.. Hon fick välling o somnade oroligt om till 10. Förstår inte, det är skitjobbigt när man är van med världens dröm-bäbis ju. Men har man 4 tänder på g samtidigt så känns det nog, lär ju klia en del.. Bara bita i det sura o hoppas på bättre tider.
Idag har vi handlat och slöat, adventsfika blev det oxå. S slocknade en stund på soffan o J svetsade agat på caddyn. Jag tog vovvarna o gick en rask promis med A, Ullvi runt. Skönt som fan! Behövde det verkligen. Även skönt att få ventilera lite..
Dock less på folk med hund som eg inte borde ha hund. Tex såna som cyklar med sin hund borde kanske ha liiite bättre koll. Jag skulle aldrig cykla med mina om jag inte visste att jag klarade av det i olika situationer, suck!
Stackars Oz, han blev ju helt galet stressad.

Nåväl, helgs-summering var det. Inget speciellt intressant.
Ringde Kommun o frågade om dagis i fredags o sa att jag måste ha plats 1 jan, hon skulle prata med ett dagis här i krokarna o återkomma, blir nog bra :)
Ringde KBAB oxå, men det lät mindre lovande. Suck.

Tvätt, skura golv o dusch!
H.

081128. Vilken dag.

Vilken dag. Vilken vecka öht. Har som sagt känt mej trött. I huvud, i kropp, i själ. Less, låg, orkeslös och utan energi.
Idag var droppen som fick det att rinna över.. Hoppas helgen har något roligt o spännande att erbjuda. Inget inplanerat förutom årliga julpysslet med syster. Lussebak, ljuslykte-målning, hand- & fotavtryck av barnen bla. Mys.
Humöret blev inte bättre av att vakna upp till grönt o grått o storm, fyfan!

Idag har inte mycket hunnits med, iom att det vart som det vart med sömn inatt så vaknade vi kl 11.05, hade en lunchdejt inbokad med A efter att hon vart hos frissan (vilket blev kanonsnyggt). Fick ställa in. Hade tänkt fixa hundar o handla medan hon var hos frissan men det hanns ju av förklarliga skäl inte med.. Blev en handling och snabbdejt på Biggan, blev även tyvärr en snabbdejt med Å med, fast det gick lugnt till idag, haha. Såg honom irra omkring därinne bra länge.
Var även in på HM o handlade till julbordet, hittade tillslut vad jag skulle ha efter en bra stunds letande. Har dock inte provat än..
For med hundarna till Ströbohög o sen hem o iväg till jobbet.. Hanns alltså inte mkt idag inte.
Än så länge sover skruttan iaf, hörde henne för en stund sen o sen ropade hon 'pappapappa' men så blev det tyst :) Hon hade visst somnat vid 21 så jag hoppas vi kan komma upp till KoK imorrn, var för längesen..

Antar att mitt humör hör ihop med depp. Vill bara inte inse det o bli tokdeppad. Tex 3 veckor kvar på jobbet, det slog mej iförrgår, hur kul känns det då? Orkar inte vara hemma.. Vill inte vara hemma. Jag
vill jobba. Finns så många idioter som inte vill, som inte orkar och som inte bryr sej. Sen jag som vill jobba 'får' inte. Orättvist. Finns inte ett jobb att söka..
Och den här kvällen hade kunnat sluta på ett bättre sätt, blir så jävla sne.. Vissa saker ska faktiskt bli skönt att slippa. Men så är det väl överallt.
Jag o A stämplade ut tidigare o duschade, jordens skönaste o kanske roligaste dusch, haha. Skönt att slippa alla andra med.
När vi är på samma ställe o en av oss är grinig då hakar den andra på såklart o så oggar vi upp varann. Oftast om jag är på banan så kan en av oss va sur o den andra glad. Men så skrattar vi till slut iaf, tur att vi är så mogna ;)

Näe, nu har jag inget mer att komma med, hade egentligen ingen ork till det här men kände att jag var tvungen, skönt att skriva lite ibland.
Kollade ju Miami Ink. igår när vi var vakna.. Måste ta o ringa för en tid till gaddning, har bara inte bestämt mej vad det blir först, eller jo, jag är rätt säker.

Gonatt, H.

081127, 02.45.

Natt, S somnade kl 02.30. Nu gallskriker hon igen.. Dax att sussa, hoppas hon med tycker det. Jag är astrött o vet knappt vart jag ska ta vägen.

Gonatt. H.

Välkomstkommitté.

Onsdag natt.. Kommer hem från jobbet som vanligt o blir mött av S i dörren, 00.25 lixom. Yrvaken och trött i pappas famn. Hade somnat 21.15 med vaknat kl. 23.15 o inte velat somna om. Känns varm så hon fick lite alvedon, kan ju få feber efter sprutan+ att hon har tänder på g. Upptäckte att en tand nere hade tittat fram häromdan o kände inne i munnen, visade sej att 3 st till är på g, kindtänder.. 4 tänder på samma gång lixom, skapligt.
Väntar nu på att hon ska bli sovtrött men hon härjar för fullt o är så go så. Lite dum tid att va pigg på bara ;)
I skrivande stund sitter hon i knät på mej o läser sin älskade fordons-pekbok.

Annars intet nytt. Jobbig dag på jobbet, har vart sjukt trött o less. Och så piggnar man till när man kommer hem. Idag har jag ju S vaken på min enda egentid ;)
Var ute o gick med gangsters+S på fm/lunch, hon trivs i sin nya vagn, skönt det!
Lagade bulgur+quornfärs+kikärter o kidneybönor till lunch, S vart galen i kikärterna :)

Inget mer att skriva idag tror jag.
H.

081126.

Tisdag natt..
Har ätit knäckemacka med billinge o tomat, var inte sådär supergott faktiskt, längtar efter Leksands-knäcke nu, inte glömma att köpa :) Fanns inget på tv, inget alls faktiskt.. Så jag tänkte passa på att se efter jobb o blogga lite.
Tokkallt är det ute å, fick knappt bort frollen från bilen, satt som berg. Lämnade ett stort isberg kvar på framrutan. Hemvägen gick bra, på väg till jobbet däremot höll jag på att köra in i en lyktstolpe. Var på refugen tror jag, körde inte ens fort i svängen. Verkar inte kunna köra bil längre, haha. Och dubbfria vinterdäck är ingen höjdare.

Nåja, efter en sen natt med dålig sömn så steg vi upp vid 09.45, hoppsan, hade egentligen en dejt kl 10, haha. Men eftersom S fick spruta förra veckan som kunde ge biverkningar i form av ledvärk (lindrig) 1-2 veckor så antar jag att det är det som spökar, hon har inte kunnat sova spec bra inatt. Stumpan! Hon har gnytt o gråtit vad som känns som hela natten..
Jaja, for hem till morfarn o lämnade henne o så ut i spåret med gangsters för promenix. Gick raskt av bara den o så joggade jag oxå, är så nöjd med mej själv :) Fint väder o allt kändes så lätt o skönt för en gångs skull. Skönt att papi är hemma hela dagarna så man kan få lite kvalitetstid med dogsen. Sen att S älskar att var hos mormor o morfar är ju bara en bonus. Vinkar så glatt närman lämnar henne.Fick lunch där, fil+macka, det är standard :) Får se om det kan tänkas bli imorrn å..
S somnade på väg hem i bilen och sov en stund på soffan.

Jobbet var sådär, har vart sjukt off hela dan.. Trött men ändå inte. Trött i kropp o själ på något sätt. Kan inte riktigt förklara men det är jobbigt att ha såna dagar. Skönt att få vara på sidan av o slippa folks tjat 'Grinig idag eller?' 'Vad du är sur idag då...'
Blir så trött, bara för att jag är rätt så glad o positiv så har man lite tystare dagar oxå, behöver inte vara sur el grinig bara för det. Orka gå runt o le jämt lixom ;) När jag är sur/grinig så både syns o märks det, tro mej!
Jag är ju ändå så slö o bara pratar så det är ju bara bra att jag inte är på banan.

Apropå inget, när blev min lilla lilla bäbis så stor? 1.5 år drygt ju. Var ju nyss på förlossningen. Eller..? Shit, snart klarar hon sej utan mamma sin. Men vad ska JAG ta mej till? :)
Min lilla tjej som klarar så mycket själv nu, förstår nästan allt man säger och snappar upp allt man gör och säger.
Vet att alla föräldrar är lyriska över sina barn o att 'de är något alldeles speciellt' men min dotter ÄR speciell, coolare unge finns inte! Hon är helt fantastisk min älskade dotter, ett riktigt charmtroll.

Nåväl, söka jobb kanske? Något boende verkar ju vara lika svårt att få tag på..
Min mobil har slutat vibrera, rätt bra..
Negativ idag, H.


081125.

Hann bli den 25'e innan jag bloggade idag ju..
Tycker det är supermysigt med snö! Synd bara att det ska försvinna lika fort som det kom.. Vill ha mycket snö, sol o ca -7. Underbart enligt mej.
Var inte ens jobbigt när jag skulle hem från jobbet, bara att borsta bort lite snö från framrutan, skönt :)

Annars då? Dagen startade vid 09.30, det vanliga och så blev det en promis med S nya åk, det var helt okej tyckte hon, tills vi började komma hemåt, skönt att det gick bra nästan hela vägen :) Var ute i ca. 40 min bara, sen blev det lek på tomten.. Oz den lilla rackarn rymde till grannen 3 ggr, har han inte gjort sen vi flyttade hit för 2 år sen.. De är lika galna i snö som jag tror jag :)
S blev helt galen när jag frågade om 'vi skulle ut o åka i nya vagnen?' och sprang direkt till hallen o körde fram den, hämtade stövlar o tyckte väl det var lagom med blöja o stövlar. Det tyckte inte hennes mamma, så jag sa åt henne att hämta de andra skorna, gjorde hon så glatt men blev så besviken när jag tog av dem o skulle klä på henne . Gap o skrik men till slut när allt var på, robocop-overall o allt var det bra.. :)
Lagade ugnspannkaka till lunch och både jag o S tyckte det var kanongott, åt som aldrig förr båda två, jättelängesen vi lagade det. Tror det var innan lilla S fanns tom..
Sen var det bara vardagliga sysslor tills det var dax för jobb.

Har vart på konstigt humör, haft ont i magen till o från, mått illa o humöret har åkt kraftig berg- o dalbana.. Jobbigt med såna dagar. Tur jag fick va lite avsides i planeten idag.. Skönt o rätt lugnt när man mår konstigt. Men man kommer inte ifrån folk för det, finns ett par personer jag verkligen inte kan med, varav en hade jag väldigt nära o då blir jag obekväm, pallar inte folk som tror de kan köra med allt o alla, blir bara sur och irriterad. Och som tror att h*n är så jävla duktig o kollar på en som om man är dum i huvet, brännande blickar. Och så den andra ***** som jag inte ens kan se på..................
Nåväl, slutklagat. Nya tag imorrn.

Väldigt intressant inlägg.
Hejk, H.


Liten updt.

Söndag kväll/natt..
Det blåser fi**a ute, snöar gör det oxå, var nyss ut med killarna. Vill ha massor med snö! Men jag har hört elaka rykten om att det ska bli mildare till veckan, helst inte.. För min skull.
Känner mej svullen, usch, och förlspappad ,men det ska vi ju göra nånting åt, inte sant! Men det svullna kan gärna få försvinna. Har även lite ont i magen..
Lite äcklad, av mycket.

Lite glad. :)
Lite inte glad.

Allt för stunden I guess. Ska krypa ner i min nybäddade säng, lyssna på vinden och hoppas på att få en god natts sömn..

G'natt, H.


081123.

Söndag kväll. Har precis lagt S, hon somnade alldeles själv ikväll igen, så dutti så. :) Vi har kollar på 'Ensam mamma söker', sista avsnittet. Visst, det var ganska uppenbart för vissa av mammorna och så. Vet inte riktigt vad jag tycker om programmet så jag låter bli att uttala mej..

Annars så åkte vi en sväng till Vås, karln var in på Tema såklart o handlade nå flexi-grej till caddyn. S somnade såklart i bilen så vi satt utanför o väntade så hon fick sova en liten stund. For mot Barnens Hus för att kolla vagnar. Det blev en Brio Sitty -08, nedsatt till 995:- så det fick det vara värt. Är ju eg lite anti Brio o vill ha en E-ljunga men den är svart o brun som vår andra vagn så det blir nog bra.
Jag o A ska ut o gå imorrn så det får kanske bli en provtur för S om inte morfarn har tid/lust att se efter henne. Hon har vart helt galen här hemma med den, kört runt som en galning o härjat som vanligt :)

Ska nog slänga mej i soffan med en skål godis *skäms*
Har vart sjukt onyttig hela helgen, fy på mej. Vägra vassn i Thailand lixom. Finns ju ingen vass heller så vart fan ska jag ta vägen isf? Haha..





 

Sötaste Bamsen :)



Favoriterna!






H.

081122. Updt.

Lördag kväll.. Försöker lägga S, vilket inte är så lätt nuförtin och speciellt inte denna tid. I vanliga fall somnar hon vid 22. Men trött är hon o jag såg gärna att hon somnade nu.. Gubbarna är i garaget o jag hade gärna lite egentid :)
Bra dag idag, vaknade sent, trött som vanligt. Nu sitter jag nästan och sover. Hade säkert somnat om jag suttit kvar hos S, tänk om hon kunde somna själv ikväll. Som förut..

Var ute o åkte bob tidigare idag, S älskade det. Drog henne runt runt runt på tomten. Vovvarna härjade för fullt i snön o jag kastade boll och tränade med dem, välbehövligt :)
Gick in o lekte inne en stund, S var trött o jag gick upp o la henne i sängen, precis när hon la sej tillrätta o höll på att somna STARTADE de caddyn i garaget, blev lite chockad o illa lät det, inget aga på.. S vaknade såklart till o ville inte sova.
Men hon sov i 40 min när de hämtade A's bil.. Jag o O var ute o gick Ullvi runt med min A, jätteskönt men lite kallt. Fast vi fick ju upp värmen iom att vi går så raskt :P Blev nästan 1.5 h idag, kanske blir det imorrn med.
Kul när man hittat nån att gå med som inte bangar långisar, bara man kan hysa in lilla S nånstans..
Efter maten badade S o jag duschade o tävttade håret, efter det var hon helt galen i hårfönen, busig som bara hon kan vara o med skräckblandad förtjusning, så söt så.
Just ja, imorse svarade hon i telen när jag o J låg kvar i sängen o talade tokmkt o toklänge, var helt säker på att det var mormorn som ringde men det var T. Lite halvkul för hon brukar bara säga Hejhej o sen ge bort telen. Fast nu på kvällen pratade hon en del med mormorn med, gyllit :)

Åt pizza ikväll, ganska dumt men ganska skönt o enkelt, bjöd A igen som tack för hjälpen. Har även haft rottisflickan här idag med, så söt så. Jättefin är hon!!

Verkar supertyst o lugnt inne hos S.. Isf ska jag ta en öl o se hur det går för grabbarna.

Om nån mot förmodan läser min blogg o tycker den verkar som en dagbok så skriver jag för min egen skull.




Kärlek!


Hejk,
H.


081122

Lördag. Fint väder. Älskar vintern när det är minusgrader, snö o sol. Men mera snö, tack! Ska strax ta min underbara dotter o klä oss o gå ut på gården. Synd vi inte hunnit införskaffa oss någon pulka än. Fast vi har ju boben :)
Är på uruselt humör, så jävla less på det mesta. Ibland känns det så bra sen blir det bara såhär.. Suck.

Igår var en underlig dag. Kände mej nästan bakis. Vaknade sent o det blev inte alls så mkt gjort som jag hoppats. Var o handlade helt själv, tog jättelång tid, skönt :) Var även på bolaget. Hyste in S hos mormorn o morfarn..
Åt iaf hamburgertallrik på kvällen, bjöd A oxå som var här hela dan+kvällen o hjälpte till med caddy. Jag var hundvakt åt hans söta rottistjej. Fullt hus mao, 3 vovvar o 1 dotter. Mina gangsters var överförtjusta att ha finbesök av en rottisflicka. :)
Slökollade lite på Idol.. Inget kul längre när typ alla mina favvos åkt ur.

S trivs jättebra i sina nya skor o har dem helst 24/7 om hon fick det. Nu glider hon nattlinne o vinterdojor. Sötast!
Önskar jag orkade ta tag i saker o ting, finns mkt att göra och stora planer. Men jag är så trött mest hela tiden, förstår inte hur jag kan va så jävla trött jämt. Jobbigt o tråkigt, känner mej sur o grinig mest hela tiden..

Nähä,lite lunch på det här så.. Eller vänta, vi åt ju nyss frulle.

Ha en bra dag..
Truly yours, H.

081121

Vilken fantastisk unge man har, vi är alldeles nyvakna, vaknade kl 10.15. Hon somnade 22.20 igår o sover 12 h i sträck, världens bästa ;) Och så mysig så, speciellt på mornarna, pussas o kramas o klappar.

Underbart väder, tur vi vaknade så vi kanske hinner se nåt av den här dan, haha. Känner för en riktig långpromenad själv med vovvarna.. Skönt att få tänka i fred. Känns som jag har en del i skallen..

Har fått munsår, känner mej asäcklig, obekväm o ful. Irriterande är det o ont gör det. Tyck synd om mej.:)

Nähä, kaffe på det här så man blir människa.





Lyssnar, stel o fastspänd
och när paniken bryter ut
ler du svagt och viskar till mej
du, är värd att dö för
men mot gummi, glas o metall
betyder ett mirakel inget alls.


H.

Löddrigt slödder.

Slöddrigt lödder? Stöddigt slödder var det ja! En riktig biatch.. Jaja.
Dagen började bra, vaknade som sagt sent, skönt efter den helvetes-natten lixom. Var ute o gick 1 h 40 min med A, Ullvi runt igen, skönt! S tyckte det var mindre skönt då det bara är ok att åka vagn ca varannan dag :) Förstår henne med men idag var hon så trött så jag tänkte det vore skönt för henne. Efter halva promisen var det bara fel fel fel, gnäll o tråk. Kastade nappar, tigerkatten o mössan hela tiden.
Vart inget fika med J+E, S var inte på sitt bästa humör sen vi kommit hem heller..
Var ner på Wedins o köpte ett par vinterdojor till henne, inte en dag för tidigt. De har total utförsäljning..

Började dagen på jobbet 'on fire' men dålig stämning o off människor drog ner mej i skiten. Blev bara värre o värre o sista lådan körde jag på ren ilska.. Att folk inte har egna ögon att se med lixom. Suck.
Nåja, nu är det helg o nya bekymmer.
Var grymt sugen på en öl när jag kom hem men hade inga hemma, tyvärr. Kan dock tänkas bli nån till Idol imorrn..

Vad morgondagen bjuder på återstår att se. Vore skoj om S kunde vakna i tid så vi kanske kan ta oss till klapp o klang för en gångs skull. Annars blir det nog syster+kusin-dejt.
Karln ska greja med caddyn så annars blir vi ensamma hela dan, jag o S.
Vad helgen bjuder på annars får den som lever se.. Känns inte som att jag vill just nu.

Less o tråkig.
Truly yours, H.

Tröttmössa.

                                       

              
Älskade lilla bebisen. Dock en gammal bild. Mitt allt.





Älskade gangsters. Måste vara årets sommarbild :)





Idag är jag trött. Kunde inte sova inatt, ovanligt.. Plus att S vaknade, hundarna var tokarga, morrade o skällde halva natten, måste ner o se om de är hela o rena.. Hade även en otäck dröm, vaknade med ett ryck o kunde inte somna om. Känner mej som 7 svåra år eller något i den stilen, suck.
Fint väder idag, ser jätteskönt ut. Vi skulle ju hem till J+E på fm, haha, tur att vi knappt sover nå länge. Fast jag hade förvarnat :) Fick ett mess av A om vi skulle ut o gå en sväng, känns ju faktiskt väldigt lockande idag. Hon skulle tom skippa gården ;)

Nähä, ner o ge ungen frulle o en annan kaffe :)


Orka.

Tänkte börja om med bloggandet.. Vet bara inte om jag orkar just nu.
Har kommit från jobbet, ätt knäckemacka o chips, nyttigt o bra för figuren.
Har bara en dryg månad kvar på jobbet, känns skittrist o asjobbigt. Vad ska jag göra sen lixom? Och så trivs jag så bra med. Suck.
Idag har inte vart någon bra dag, förutom att det snöat förstås.. Stella blev helt galen o sprang från fönster till fönster o skrek, min lilla gangster :)
Nåväl, efter halva dagen tog min energi slut, helt orkeslös o trött. Kände mej som en säck potatis eller något. Helt förstörd. Galet jobbigt men det fick väl gå ändå, lite gnäll så löser sej det mesta. Inte sant? När  H är på gnäll-humör så ÄR H väldans gnällig. ;)

Ångrar mej som fan att jag tog bort min förra blogg.. Trist att inte kunna läsa ju. Fast jag har ju lite på FL iofs.

Annars då? Tråkigt. Det mesta är tråkigt.. Att man snart är arbetslös gör inte saken bättre.

Bita ihop o komma igen.
Imorrn ska jag o S hem till J+E, blir kul för tjejerna att leka lite. Just fan, får inte glömma ringa om dagis imorrn. Jag och mitt minne..

Hejk.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0