Blaha blaha.

081229.
Nyvaken, nymornad. S sover än. Jag ska kolla efter lgh. Fint väder, massa kallt, en hel hög minusgrader ute. Brr.

Igår var vi till Ikea o kollade på rean, helt värdelöst. Letade efter lite kläder oxå. Hittade en gangsterhatt men blev fan hånad, haha, så det blev ingen. Trött dag igår, vart sent i lördags. Såg en konstig film.

Juldagen var skoj, var på Scheele, lite folk men kul. Sjöng Singstar innan vi åkte. Hade kul hela kvällen, tills jag kom hem. Var mindre skoj. Men det är historia nu. Somnade efter 06.30 o vaknade o mådde skit hela annandagen, inte bakis men mådde bara skit. Finns ju anledning till det.
Låg på soffan hela annandagen, J hämtade S på kvällen. Skönt att få hem henne..



Kluven är jag. Jag vet ingenting. Inte upp eller ner. Ut eller in. Ibland känns det så bra. Ibland känns det så dåligt. Vet inte vad jag ska tro längre. Om många saker.
Jag som alltid brukar veta vad jag vill, säkra jag lixom. Helt fucked up just nu. Kan inte med mina egna känslor. Jobbigt? Ja. Kan inte riktigt förklara.

Haha, fick höra igår att jag är/har blivit fåfäng. Jag? Haha, var det värsta. Bara för att jag ofta gillar min egen spegelbild så är jag väl inte fåfäng heller :D


Do Good things, and Good things happen to you.
H.

Juldag.

Åh, herregud vilken dag det blev igår. Jag o E gick runt o oggade hela dan, probs med kläder o ingen var sugen på julfirande. Men det var ju faktiskt snö o minus, nåt positivt ;) Vart väl helt ok ändå, kändes jobbigt bara att det var jag o S som åkte. Drack snaps, öl o groggar. Herregud.

Idag har jag typ bara legat på soffan o vart ut o promis. Vet ej vad som händer ikväll, vet bara att A kommer snart o vi ska parta :) Sen är det många bud i Mellerud så vi får väl se, haha.

S fick massor av julisar o visste inte vart hon skulle börja imorse när vi tog fram dem. Hon somnade typ 00.30 igår, tröttmössan.
Lämnat henne hos mormorn o morfarn, där är även gammelmormor o gamonken (min morbror). Försökte dra med honom på Bishops ikväll, haha, vore ju skoj om han faktiskt dök upp.

Tog massa bilder igår, får se när jag orkar lägga ut några :)

Återgår till ölen nu.
God fortsättning!
H.

Merry fucking xmas.

Julafton idag. Nyvaken. Jag o E var vakna till 04.30, alltid ska vi spåra ur, åt maccs n cheese kl 04 :D O slog in paket mitt i natten. Några öl blev det oxå.
Hämtade henne kl. 10.15 på Ksör tågstation, åkte hem o åt lite sen vart vi sittande hur länge som helst. Vi hade några ärenden att uträtta, vet inte hur länge vi var iväg. Bolaget o Biggan. Var o handlade en evighet o provade kläder ungefär lika länge. Fast det finns många förklaringar till det. Blev jeans o skjorta, men vet inte om jag är riktigt nöjd, haha.

Idag ska jag duscha o tvätta håret, skulle ha gjorts igår. Hanns inte. S somnade kl 23.30, gangster.

Nåja, nu ska jag be S väcka E, de är bästa kompisar :) Det är bra, det gillar jag.


God jul..
H.

Dan före dan före dopparedan.

Eller?

Idag var vi på stan, jag o systeryster, helt ensamma. Inga kids, min tjej var på äventyr med pappsen o hennes 2 var hos mormorn o morfarn. Blev klar med julisar, skönt. S kommer få en massa julisar, skoj för henne. Funderar på att bege mej ut på mini-gran-huggar-jakt imorrn. Får se hur det blir.

Var hos mormorn o morfarn o åt på kvällen, stuvade makaroner, så gott! S hjälpte även till att klä granen, så jävla söt! Hon hängde upp ett hjärta. Mitt hjärta, hur skulle jag klara mej utan henne? Jag hade ont i magen så jag tittade på. Hon är så underbar min högljudda lilla gangster. Det bästa just nu är 'titta hääääär'. Och 'Ojojoj'.

Imorrn ska vi till K-sör o hämta bästaste E. Kl 10.15 skulle hon landa. Jag, S o inplanerade fm-grejer, hrrrm, rimmar inte bra i mina öron. Men ska ställa klockan ;) Tänkte dra med E till HM, behöver en klänning, skjorta o ett par jeans. Kanske kan hitta nånting av det? Sen kanske A skulle komma över på fika, trevligt. Måste ju planera juldan, Sinka o Bishops kanske? Har iaf fixat barnvakt, var ju inge probs att ha henne hos mormorn o morfarn. Fast de hade tänkt ta henne julafton fall jag ville ta en öl/vin till maten. Men det kan jag vara utan. E försökte få med mej ut på julafton med, haha, nejnej.
Idag känns det bra. Jag o E har planerat åka på kryssning i januari/februari, ma o pa var så söta, de hade fått gratisbiljetter o ville ge till oss, mej o E. Jag behövde kanske det efter allt o iom att jag är arbetslös o allt så passar det alldeles utmärkt :D Så rätt, så rätt. Har längtat efter en kryssning! Har även en annan inplanerad sak, får se hur det blir med det..
Tänkte åka upp till Sthlm över en weekend o hälsa på oxå, kan va skönt att komma iväg o få persektiv på saker o ting. Mkt som ska styras upp och mkt som behövs pratas igenom.
Är glad att jag får ha min E här, hon är ju bäst!

Annars intet nytt, har fått erbjudande på en lgh, ska ringa KBAB o höra hur det går till innan jag tackar ja. Jag vill ju gärna se den först, förstår inte riktigt hur det går till. J sa att det bara var att tacka ja, då fick jag kolla på den. Men sen då..? Den var på tredje våningen. Känns ju sådär med hund o kiddo.
Just fan, S fick dagisplats idag. 8 januari börjar hon. Känns skönt! Ringde dagistanterna men de var ju inte där. Fick hem papper, 16 dec var de utskrivna, känns ju trist. Nåja, ska ringa om inskolningssamtal så det blir ordnat.
Mormorn tror hon blir en kaxig dagisunge, kan inte annat än hålla med. Hon är så tuff :)

Nu får det nog bli soffan.
H.

Julen närmar sej.

Och inte har jag någon julkänsla, inte det minsta.. A o S ville ha med mej på julshopping idag, orkar inte. Ska iväg med syster o kika lite sen. Har nyss stigit upp, sovit skitdåligt inatt, drömt otäcka saker. Tur att jag blev räddad ;)

Var ut till syster igår, skönt att tala ut. Kidsen lekte rätt bra som vanligt, lite småtjuriga bara, haha. S var ju med mormorn o morfarn på kalas hos sin morbror i lördags o hon gillar honom fortf inte. Kan inte förstår varför, det har varit så ändå sen S var liten liten bäbis. Haha. Hon snodde iaf en döskalle-mössa av kusinen som han så glatt gav bort och så fick hon en 'lejonkatt' på väg hem. Så nu har hon en av varje, men TK är ändå nr.1 :) De var bort rätt länge, skönt för henne.
Min lilla pärla, det finaste jag har. Så mysig tjej!

Snart jul. Usch, vad trist. Känns lixom inget lockande alls. Av många anledningar. Men för S skull ska det bli en bra jul, hon ska ju få träffa tomten o allt :)

Imorrn kommer E, ska hämta henne efter lunch nån gång. Får se om det blir fm-dejt innan det.

Nähä, skulle göra en intresseanmälan på en lgh o det har jag gjort. Nu måste jag ha kaffe :)


Förvirrad.
H.

Updt.

Glömde ju, har gått ner 5-6 kg oxå. Mamma tyckte jag var mager, haha. Lite att ta i kanske men det är skoj att det syns :)

Bara simningen som ska sättas igång med så jag kan bli riktigt fit. Känner mej som en flohabba just nu.. Jag o A tränade ju fjäril o crawl idag, ha ha ha.

Very long time no see.

Hänt sen sist då? Massor.. Både bra o dåliga grejer. Snö är det, än så länge, snö, regn o slask om vartannat= underbart vägunderlag.
Nåväl, denna vecka har varit upp o ner o totalt kaos.. Jag vet varken ut eller in, my life is turned upside down. Känns det som nu. Men ändå inte, känns som det rör sej mot det bättre men 1 steg framåt, 2 steg bakåt. Eller?
Idag påbörjade jag sista veckan på jobbet, känns trist o jättejobbigt, på många sätt o vis. Och nåt nytt jobb finns ju inte att få tag på precis. :(
Tänderna känns inget vidare, kan tro att det kommer kännas ett tag men ber till Gud att de har klarat sej.. Har varken råd eller lust med mer tandläkarbesök. Ena framtanden är dödsdömd att äta med, det känns allmänt konstigt, löst o väldigt 'ond'.

Idag var jag, S o vovvarna på promis. Vovvarna var galna som vanligt o tyckte det var skoj, längesen vi gick den vägen.
S har varit förkyld i helgen o sovit dåligt så min solstråle var helt enkelt på dåligt humör! Tvärdäckade i soffan 19.15 igår utan välling, vaknade 22 av hosta o så, satt med henne en timme sen orkade jag inte mer. Gick o la oss 23.45 ungefär.

Helgen var lugn.. Lirade GTA o såg halva Mamma Mia (tyckte den var kass) men ska nog se klart den nån dag ändå. Var till ma o pa o fikade igår, S åkte pulka o lekte i snön :) Jobbade i fredags.. Lugnt o skönt.
Förra veckan vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Det mesta är kaos.

Nåja, inget muntert eller spännande inlägg idag.
Vi har iaf en Dolph på jobbet, hahahaha.

Truly yours, H.

Long time no see.

081206. Regn idag. Jag o A trotsade o gick Ullvi runt med hundarna, skönt var det när man väl var hemma, men långt idag ;) Fast vi gick på knappt 1.5 h! Hundarna skötte sej sådär men det är inte så konstigt med tanke på alla dårar som finns.
Vaknade vid 10, låg o gosade med S, hon är så morgongosig! Kleggig i ena ögat dock. Men det hör väl kanske till.
Ikväll är det julbord med jobbet. J o S är ute hos syster o hjälper till att bygga hus så jag har det lugnt o skönt :) Duschat, tvättat hår, lagt ansiktsmask o knäppt en bärs :D Ta-hand-om-Hannah-dag idag!

Jobbade över igår, 15-23, vilken jävla dag det blev, suck. Var helt paj när jag kom hem! Innan jobb var jag o J på stan, handlade öl, ett par jeans till J o varsina par skor :)

I torsdags var jag o S o hälsade på J+E, gud så dom lekte, de hade verkligen jätteskoj. Och så kanske de blir dagiskompisar med, vore ju kanon! Fick även med mej en massa ljus hem att lukta på, haha.

Vet inte vad mer jag ska skriva, ska väl ner o fortsätta föna håret, skoooj. Om 2 h ska jag ju hem till A o sjunga sinka :D

Må så gott, H.


081204.

OMG, vad är det som händer? Helt galet ju.

Det snöar ute, det blir så tyst o mysigt. Som ett lugn lägger sej över allting, underbart. Fast det lär väl slaska bort inom kort.. Inte speciellt kallt ute. Men halt o skumt väglag att köra hem i. Klarade mej från lyktstolpar iaf ;)

Skön dag, vaknade 10.15, packade in ungar o hundar i bilen o for för att handla o släppa hundar. Gick en promis när vi kom hem, ca 40 min. S fick burkmat idag, hon åt en halv o lite macka o fil med mej :) Dutti tjej!

Har inte så mkt mer att komma med, känner mej trött. På mycket, lite trist men så är det väl ibland. Trött i kropp o själ. Överlag mår jag ju hyfsat, hälsan i behåll o det är det viktiga I guess.

Nåväl, snöar gör det än. Om man skulle ta o göra sej en snöängel ;)
Imorrn ska vi äntligen träffa J+E, så kidsen får leka litegrann, de kan ju komma att bli dagiskompisar oxå! OM vi vaknar i tid o det hinns med så blir det ev lunch med A. Vore inga fel, längesen man var iväg o lunchade nu..
H.

081203.

Regn, regn, regn. Hela dan. Underbart? Näe, inte det minsta. Grått o trist, svart som natten redan när man åker till jobbet, suck. Blir ju på måttligt bra humör o så pigg o fräsch. ;)
Nåväl, dagen började kl. 10.30. Tror S sover igen sin förlorade sömn från förra veckan, hon har sovit superbra nu i 2 nätter o lääänge på mornarna ju, haha. Och jag kunde inte sova igår men det är en annan historia.
Frullade o kaffade o blev människa, packade hundar o ungar i bilen, hade tänkt tagit en tripp på stan men sent uppvaknande o spöregn gjorde att jag avstod.. Skulle ju våga mej in o boka tid :) Tog hundarna till Strö o släppte dem sen åkte vi till Biggan o handlade lite krims krams. Åkte en sväng o ut till hundbadet o släppte dem en stund där, de badade faktiskt
inte idag..
Hem, provade kläder o åkte till jobbet.
Var på askasst humör men det ordnade upp sej. Fick reda på en del roliga grejer ju :D Och så finns det ju annat som är skoj å..

Nåja, nu sitter jag här o funderar på att krypa ner snart. Skulle behöva upp i tid imorrn o ringa ett samtal. Måste tele-tider alltid vara så förbannat tidiga? ;) Eller så ställer man klockan.

Snart julbord, haha.
H.

081202. Skrivet igår natt.

Vad fort det går, redan december.. Och någon snö verkar man inte få skymten av. Kanske får ta en tripp till nordligare breddgrader. Saknar snö o vinter!

Inte mkt att skriva idag, vaknade ju som sagt 4 h innan jag skulle till jobbet så det blev en promis på 40 min o laga lunch. Plockade o donade innan jobbet, kände mej pysslig så jag ville helst vara hemma :) Satte 2 julstjärnor i ena köksfönstret, vart mysigt.
Sambon hade spårat ur o plockat fram tomtar redan, såg jag när jag kom hem ;) Tänkte ta det o julgardiner om ett par veckor, men men.
Han hade även lagat kött (fransyska) o potatis med gräddsås till kvällsmat o S hade vart helt galen o ätit massor, han hade aldrig sett henne äta så mkt!l Vilket iofs är jättebra men han var lite orolig att hon fick i sej för mkt :P


Annars har jag känt mej ganska bitchig idag. :P För ovanlighetens skull, moahaha. Har en bra känsla och en dålig. På det hela taget känns väl allt rätt ok. Hoppas det fortsätter så..

Nähä.
Har blir det inget vettigt gjort, H.

081201.

Helgalet. Jag o S har nyss vaknat, och klockan är 11.45. Hon somnade ju 21.30 nånting igår så hon har sovit ungefär 14 h. Galning. Känner mej helkonstig nu, ska ju jobba om 4 h.
Tänkte jag skulle fråga S morfar om han kunde se efter henne medan jag antingen simmade el joggade. Hinns inte med nu ju.

Nähä, skulle bara kika KBAB. Får väl bli brunch nu o promenad.
Nyvaken o ful, H.

RSS 2.0