139 days to go.

090507.

V.21. Herregud vad tiden går. Igår var det precis halvtid, idag är det lite närmre slutet än början ;)
Trött sur o irriterad idag.
Tvättstuga på fm. Tvätten blir inte ens halvtorr, har hela hemmet fullt. Hur kul är det då? Var på rask promenad med hundarna. Känns i kroppen att det vart mkt upp o ner för trapporna. Även om man känner sig som densamma så är man inte riktigt det.. Man är tyngre o kroppen är annorlunda. Kraften tar snabbare slut.
Som igår när jag o A var på promenix med gangsters.. Vi såg jordens moln torna upp sig, snabbade på lite o jag blev helt slut. Gick våran vanliga runda o hade riktigt rask takt då det började spöregna. Mina ben var helt galet trötta när jag kom hem ;) Resten av kroppen med.

Nåja, idag har jag även vart på 'kvartis' på dagis. Fick reda på att S inte kommer få gå med sina kompisar i höst, och bara en enda fröken av de som hon har nu kommer vara på hennes avd. Och det är tvärtom favvo-fröken :( Känns skittråkigt då hon pratar om sina kompisar o fröknar hemma o hon verkar trivas o leka bra med dem. Blev ledsen faktiskt.
Nu sover lillan o jag borde diska, men jag orkar inte. Fast.. Jag måste. Det blir ju inte mindre om man skjuter på't.

Igår var jag hos bm, blev jättebesviken. Hade inte min ordinarie för hon hade brutit armen. Antog att hon skulle komma in o vara med då den andra verkade gå o utb sig. Men icke.. Jag fick alltså vara själv med henne o det gjorde mig förvirrad o lite ledsen. Min bm vet att jag har rätt så mkt nu o att det inte alltid är så lätt. Och hade jag haft känsliga frågor inte faaan hade jag frågat nån som inte ens är färdigutb. Och det är väl därför man har en o samma, som man trivs med.. Just för att man ska kunna fråga vad som helst o prata om vad som helst med den man har förtroende för.
Usch, jag blev jävligt besviken. Hjärtljuden (som jag knappt fick höra) låg iaf på 140..
Blodtryck 110/70.

Efter dagis igår var vi ut till kussarna, mkt poppis. De leker så bra o pysslade så fint. S fick med sig hela 2 st pärlplattor som hon gjort tills. med favvo-mostern :)
Hem- lagade mat. Ut på promis med bästa A.

Nu borde jag väl ta o diska. Även om jag helst skulle lägga mig o sova en stund.
På lördag blir det iaf grill o sinka hos bror :D
Blä. H.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0