Bestämda damen!

Glömde i förra inlägget berätta om min bestämda lilla dam..
Igår hade hon gröna strumpor o en rosa t-shirt på sig. När vi sen skulle klä oss för att gå ut igen o ta på strumporna (de åker raskt av när vi är inomhus) tog hon på sig ena, började gapa o skrika efter rosa strumpor, hon var helt vansinnig o fick nästan panik när hon inte fick av den gröna.
-Jaja, S, ta det lite lugnt o kolla i din låda om du har några rena rosa strumpor där då. Sa jag.
-Jaaaaa, svarade hon o plockade glatt fram ett par rosa strumpor ist.
Gick nöjt runt o sa att hon minsann skulle ha rosa strumpor på sig. Berättade att t-shirten var rosa oxå. Svarta byxor hade hon. Sen fick hon ÄNTLIGEN ha sina fina rosa galon-brallor på sig som hon tjatat så om (Vad är det med barn o regn-kläder o stövlar????) och sina älskade stövlar.
Rosa fleecejacka blev det med. Gick stolt o visade pappan sina fina rosa kläder o var så nöjd så. Pappan kom efter ner till lekparken o skulle åka iväg med kompis E som kom ner o hälsade i lekparken. Nästan det första S säger när hon ser honom är 'roooosa regnbyxor' o klappar på byxorna :)
Är det en liten tjej man har eller vad?

När vi ska iväg får jag gömma vissa jackor i god tid innan så hon inte börjar tjata om att ha en speciell jacka. Jag menar, när det är 20grader o sol är det lite väl varmt för regnjacka eller fleecejacka ;)
Hon har 2 par byxor som mormorn har köpt till henne som hon vägrar ha på sig. Det ena paret har hon provat en gång o var helt vansinnig o skrek hysteriskt så det var bara att plocka av. Har lurat på henne dem en gång till med samma resultat. Så fort hon ser dem blir hon nästan panikslagen o skriker 'NEEEEEEJ!!'. Ibland kan hon även skratta lite o säga 'neeheeej'.
Vet inte vad hon har emot de här 2 paren byxor, det andra paret är ett par störtsköna sommarbyxor som hon vägrar ens prova..
Jag har köpt ett par svarta skor typ 'Converse' som hon  vägrar. De sa hon tvärt till mormorn att hon skulle slänga när hon frågade om vi skulle prova dem. Inte ens favvo-mostern fick prova dem på henne..
Lätt att köpa kläder till sin 2-åring. Börjar sånt här redan? S har varit så sen tidigt i våras. :S

När vi skulle till kusinerna i Vås härom helgen blev hon arg för att jag tog fel tröja, tog inte den som hon hade valt. Kastade sig på golvet o sparkade o skrek. Herregud, vad ska det bli?

Ok, jag vet att hon är bestämmande o vill ha ordning o reda men att välja kläder till mig och att redan vägra ha kläder är väl lite väl.. :) Kjol gillar hon däremot så jag får ta o införskaffa några till. Och klänning gillade hon i Thailand så det bådar ju gott inför sommarn. Bara hon får välja vilken klänning hon ska ha. ;)

Men hon är så sjukt underbar och jag älskar henne högt över allt annat!

Jahapp, det var det. H.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, bra där! Rosa ska man tycka om! =)

När ska jag få träffa henne då? Och dig!!!



Ja, det blir en PW även fast man tar bilder... Jag går på stället...=P

2009-05-23 @ 14:17:51
URL: http://thesanny.blogg.se/
Postat av: systeryster

Hittade hit igen. Vad glad jag blev när jag läste lite längre ner. Vi tycker om att träffa er också, det vet ni ;-) Ni är bäst!!! Älskar er i massor!!!

2009-05-24 @ 10:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0