Strunt.

100811.

Sol och skönt! Vad skoj. Man blir ju oftast lite gladare o piggare när solen skiner :) Har slängt i lite tvätt o sitter nu med stora kaffekoppen efter en jobbig natt. :( Ska absolut inte klaga för båda brudarna brukar sova så gott så gott! De måste väl få ha sina nätter de å!
Underbara små tjejor man har. Älskar syskonkärleken dem emellan. Se lyckan hos L när hon ser/hör S. Och när S busar o pussar o gosar med L. Så glada båda två!
L har börjat gilla gåvagnen nu, innan har det blivit några steg efter soffan (o andra möbler) eller hålla i handen men nu går hon med den. Hon flörtar (men inte på beställning).
S är så duktig på det mesta, vissa saker som tex att räkna o 'sitta mittemot' o andra liknelser har kommit av sig självt, annars tycker jag det är en dagisgrej? Hon har ju inte gått på dagis på, hmm, 4-5 månader? Shit!
Jaja, snart inskolning på nya dagis! :)

Igår var vi till Vås, bytte kameran. Har bara provat som hastigast men är såå nöjd än så länge :) Köpte även prelle till S, så är det klart, skönt det! Så lite tjafs på ÖB.
innan dess var vi till J+tjejer o lekte lite lekpark o lunchade lite. Har inte setts på, hmmm, jag vet faktiskt inte! Men nu får det bli ordning igen!

Fick inbjudan till bröllop igår, visste ju ATT men inte riktigt NÄR det skulle ske :) Bröllopsprelle då? Skulle ju ha handlats i Ullared ;) ALLT skulle ha handlats i Ullared, ha ha ha.
Nåja, jag o J har bokat resa 7 okt. Nån som ska med? Längtar så! Då har man hunnit flytta in oxå. Askalas!

Nähäpp, S sover efter en jobbig natt som sagt. Ska dricka upp kaffet o fixa ordning lite frulle, hade tänkt vänta ut S men hon snarkar gött!

Efter lunch ska vi ut till C o S för lite lek :)

Hejhopp.
H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0