Detta fält måste fyllas i.

100818.

Onsdag idag. Trött dag. Tråkig dag. Irriterande dag.
Ikväll ska vi på inskolningssamtal på nya förskolan, S o L ska vara hos kusinerna så länge :) Skönt att komma igång med inskolning nästa vecka!

Just nu väntar jag på ny toastol, take your time lixom. Så jävla tråkigt att bara vara inne, kan ju inte bege mig iväg direkt.. Ville ju ut innan regnet kommer men det verkar ju inte bli nå av.. Suck. S är på överjävligt humör, bara småretas o gapar o härjar. Nåja, så kan det va... Fast nu leker hon med tåg på sitt rum, hon brukar ju vara duktig på att leka själv. Även om det nu är mycket 'bjuda på mat' som gäller :) Mätt blir man!
Lil glider mest runt med gåvagnen  hela dagarna och morrar, skäller, låter o 'da-da-daaaaa'r'. Hon morrar verkligen precis som en hund, det har hon ju iofs gjort sen hon var yttepytteliten :) Men nu är det värre än värst, sött som fan! Mindre sött är hennes illskrik, glad, arg, ledsen eller bara uppmärksamhet- det skriks. Värre än en mistlur, riktigt skär i öronen. Kan ju inte vara skönt för henne heller? Vet att S gjorde likadant när hon var bebis.. :S
Annars så reser hon sig själv, sätter sig ner, även på huk och upp igen, står.. Är bara en tidsfråga innan första stegen tas. Men hon är så himla lugn och harmonisk med det hon gör, mysig! Fler tänder är på g å. Märks på nätterna och i magen :(
S nya är; joråsatteeeeeeeeehhh... :D

Igår var J+tjejer här, bjöd på lunch, GI-paj (dinkelskal) med broccoli-tomat-fetaost o sallad till tanter o plättar till kidsen :) Sen lekte vi o promenerade en sväng o lekte i Kråkis.
Lagade kryddiga köttfärsbiffar med klyftad potatis o paprika. Sambon sa 'det här var det godaste jag ätit på länge' . Inte illa alltså! Och så enkelt det var å ;) Tom S åt en biff men kidsen fick makaroner.
Åkte till mormorn o morfarn o hämtade vagn o matlåda till sambon. S gjorde ett jättefint halsband med sin mormor. På kvällen gick jag o J en riktig långis med doggarna, så jäkla skönt! :) Skitsnack o motion- perfekt!

I måndags tog vi en cykelprompa, S cyklade massor, tror vi var ute nästan 2 h! Sen gick vi till Biggan för att handla lite. Hrm, lite ja, tur man har dubbelvagn :P S satt framför L o resten var fullpackat, både i och under.



Såhär ser det ut hos oss :)




Yeye.. Vänta vidare då. Vill ju åka nu!
Just fan! Min mobil är paj :( Min älskade mobil. Får nu ha skruttibangbang!
H.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0