Illa!

100108.

Längesen.. Illa! Vad har vi gjort i kylan då?
I söndags var vi hem till E m. familj och hälsade på, kidsen lekte o mammorna pratade. Bebisarna sov :) Skoj som alltid.

Måndags var vi och lekte med kusinerna :) Är alltid roligt att leka med dem och snacka skit m. syster. Långpromis med A på morgonen.

Tisdags var vi och hälsade på C m. familj, mkt trevligt! S o C lekte jättebra o bebisar sov. Jättefint hus och trevligt sällskap! Långpromis i kylan m. A på morgon.

Onsdags skulle vi fixa hemma, åkte till syster för att kolla hyllor till S rum, där var även mormorn o morfarn så det blev fika o lek och så for karln o T hem till oss med kökssoffan (YEEEEEEEY!!) och köpte med pizza. Heldag mao o inget gjort hemma. Attans! Men det gör ju inget. :D
Joggade med dogs på morgon. Och lekte. Kallt!

Igår hade vi besök av kusinerna (nähää?), skulle åka pulka med kusin S var jättetrött o frusen o då vart S inte heller på humör så vi gick in o fikade o lekte/bråkade. Stackars M fick inte åka mer..
J o E var till tippen med vitrinskåpet och hämtade en skänk i ma o pas garage. Ny matta blev det oxå, skitsnygg! Det blev kanon i v-rummet!
På kvällen joggade jag en liten runda med dogsen :)

Idag skulle vi ha åkt till syster men S är såå trött så det kändes inget skoj. Och du vet såna där dagar som det lixom inte händer nånting på.. Man blir aldrig klar, en sån dag har vi haft.. Man bara möljar omkring och orkar inte ta tag i nånting.
Karln är och fixar en bil sen ska vi nog få upp hyllor på S rum och så lite småtjafs.
Nu vill jag ha nånting till väggarna i v-rummet.. Vad?

Näe, fan, det här var inget skoj och inte lätt med barn omkring och på en. Måste underhålla S så hon inte somnar. Apropå sova så har hon sovit 3 HELA nätter i rad, i sin säng. Är helt chockad! När hände det sist? Så skönt! Sen att lil Pimhåller en vaken istället här ju bara till. Right? Hahahaaa.
Ha det gott igelkott!



All kärlek till mina tjejer! Så otroligt underbara ♥
H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0