Toppendagar!

100602.

Tisdag. Nej, för sjutton, onsdag idag. Ligger lite efter. Men igår var det ju DH, säsonsavslutning. Vetekatten om jag vill se nå mer. Seriöst, det börjar spåra lite väl mkt. Men J frågade; så du kommer inte se nästa säsong? -Hmm, näääe.
Haha, troligt.. Men det börjar hända lite väääl mycket löjliga grejer för att det ska vara trovärdigt. När flygaplanet kraschade tex.. Då vart det lite för mkt för min smak :)

Nåja, dagen igår var väldans mysig, umgicks ju med J and the girls. Först en glass på stan sen mys i en liten lekpark. Ozzy var med och var helt färdig när vi kom hem. Det tar ju på krafterna för en liten mupp som honom. Och när jag skulle ut på  kvällspromis orkade han knappt henka, han var alldeles vimsig och orkade knappt kissa. Blev en halvtimmes promenix, lillfia här hemma saknade mig. Hon har det inte spec lätt med kopporna skruttan. Sover så inihelvetes illa med. Jag skulle behöva sova ett dygn eller två för att komma ikapp. Suck. Får jag nog göra när jag blir gammal.
Vart ju bara en halvtimme för mig själv men hade ju gått på morgonen med.

Idag var jag på dåligt humör, som allt oftare nu för tiden.. Hade tvättid 08 och tvättade o klämde in en snabb-promis på fm, blev less o sur o gick in. Efter lunch gick vi till morfarn och hälsade på. Tror han blev glad över att se oss och få lite egentid med tjejerna. Eller ja, S iaf, den lilla sov ju mest :)
Gick hem lagom till kvällsmat- S fick en matlåda o L en burk, själv åt jag shake o karln åkte på fotboll så han får äta sen.

Ozzy är helt färdig stackarn, han orkade inte ens vara ute hos morfarn. Han gick in i det svala och la sig. Bra segt på slutet på hemvägen med, jobbiga dagar för honom. Skönt att han blir trött i skallen nån gång :)

Konstigt, jag känner mig fet som fan men vågen visar ju på -.. Känner mig som en ballong. Men det går neråt. Kosntigt det där.
Nu är L arg. En stund på ballen med såpisar kanske.
Summa summarum- 2 dagar som börjat dåligt har blivit toppendagar! Kan inte klaga på just nånting när vädret är såå underbart. Jag älskar sol, nämnde jag det?
H.

Kommentarer
Postat av: Jejje

Du älskar sol, du älskar snö :-)

Du älskar alla väder va? I do!!! Ute är great!

2010-06-03 @ 08:01:37
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0