Yo!

100211.

Ligger i soffan, båda kidsen sover, äntligen. Slökollar 'vad blir det för mat', proveldar lite ljus :)
Var ju och sorterade, eller rättare sagt, kollade på när J sorterade ljusen imorse. Hann ju inte med, hehe, rutinerad lixom!
Var där på kaffe efter dagislämning, gick dit, och stannade tills det var dax att hämta stumpan igen. Drack kaffe, snackade skit och såg VBÅ, haha, var inte igår!
L var vaken och snackade och gurglade hela vägen till dagis, var glad hos J och flörtade tokmkt med T, så sött så! Hon blir så glad när hon ser henne :)
Somnade en halvtimme-40 och vaknade och var glad igen, som vanligt mao. Somnade på g hem och sov väl drygt 2 h.
Syster var här på gröt, smörgås o te. Och hämtade ljus.
Var sen en sväng till mormorn o morfarn för att lämna ljus och hälsa på. Mormorn ringde igår och ville träffa oss. Men S var så trött, lekte lite, men ville typ hem och var lite halvgnällig. :( Inte glada pigga roliga S inte.
Åt stuvade makaroner till kvällsmat.
L fick smaka morotspure ikväll, och det var gott det med :) Ett riktigt litet matvrak, hon blir helt tokig och sprattlar när hon ser ett vattenglas, tittar avundsjukt när man äter och det inte är dax för henne. Snuttan!
Hon har ätit potatis 3 ggr. Helt otroligt att de 'fattar' direkt vad det handlar om! Gullunge.

Igår var vi hos syster+kids och lekte och snackade skit. Var mkt trevligt, är så glad att jag har er!
EFter en hemskt jobbig natt när S var 'vaken' 01.15-04.30. Fattar inte vad det är om :( Hon väckte L med så hon ville inte somna om. Så jävla jobbigt när hon är sån.. Typiskt eftersom mamma frågade samma kväll om hon sov på nätterna nu. 'Jaaa, hela nätterna har hon sovit, iiiiinga problem'.
Jomen tjena!

I tisdags vart vi bjudna på våffel-lunch hos J, E o T. Var så trevligt så! Vart kvar länge och det gillar vi. Tycker så mycket om er tjejer!

Dåligt med träning och nyttomat denna vecka. Har noll ork och lust, kan man ju inte ha när man inte får sova ordentligt. Eller ja, någorlunda ordentligt iaf.. Hellre vakna kl 6 på morgnonen och lägga oss i tid.
Önskar karln kunde få tag på ett jobb. DEt skulle göra mkt, inte bara för ekonomin, men för relationer, familjen, rutiner och ja allt! Är faktiskt jobbigt. Som fan..

Näääääääääe, nu får det räcka!
H.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Glad vi har tre så mysiga tjejer att leka med. puss J, E och T :-)

2010-02-12 @ 16:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0